pazartesi günü ilacın son dozunu aldım.bakalım nezaman regl olacam??
ne zor hayatlarımız var ya...bazen kanamayı dört gözle bekliyoruz..bazende kanamamayı...
herşeyin hayırlısı..

kızlar birkaç haftadır mesnevi okumaya başladım...hep aklımdaydı aslında ama fırsat bulamıyordum.. işlem öncesi kafam dağılır belki.....ne dersiniz??

fb'li, efsune,rosedali,tress06,breeze,bilginisa....sık girmemeye başladınız sanırım foruma...
gebeler elinizi forumdan çekmeyin...
sizler olmadan hiç tadı yok...

Merhaba Canım, 5 Eylülde trn.yapıldı. 9 tane yumurta oluştu. 7 tanesi çok iyi kalitede. Bu sefer 2 tane trn. edildi. 5 tanesi donduruldu. Bugün E2 ve progesteron testi yaptırdım. Akşam sonuçlarını alıp, kliniğe bildireceğim. Kullandığım ilaçlara ilave olarak karından yapılan iğnelerden verdiler bu sefer. Ayrıca progesteronu da 200 mg.a çıkarttılar. Vajinadan 8 saatte bir 2 tane olarak kullanıyorum. 17 Eylül test günüm. İnşallah hayırlısı olur. Belirti olarak da düne kadar kasıklarımda ağrı oluyordu, bugün hiçbir ağrım yok iyi mi kötü mü bilemiyorum. Bekleme süresi çok yıpratıcı hakkımızda hayırlısı bakalım. Sen ne yaptın?

hadi bakalım güzel haberler gelir inşallah,önce karnın sonrada kucağın dolar...,emeğinin,sabrının karşılığını Allahım hayırlısıyla verir.sana ve bu yola çıkmış hepimize...
ben henüz beklemedeyim durumumuzu ayarlıyalım bi kaç ay içinde inşallah...görüşmeye gittiğimizde eşimden sperm almışlardı,git gel yapmazsınız karar verdiğinizde .bir kere gelirsiniz işleminizi yaparız dediler....
ama şimdi merak ediyorum donör seçme olayını konuşmadık biz nasıl olacak bu kadar işlem,nasıl bir kadın doğum uzmanı bulmalıyım,farketmez demişlerdi...durumumu açıklamam gerekecekmi kafam biraz karıştı aslında...
uygun olan aradaşlar,yada sen ışıkcım yardımcı olursanız,cevap yazarsanız sevinirm....

Benden haberler eşim dün sperm verdi ırem bugün aradı 9 embriyo olusmus yine 5.gün transferi olacakmisim yani c.tesi transferim dua eden herkese allah razı olsun dualarimiz bebek olarak hepimizin kucağına gelsin inş

Benden haberler eşim dün sperm verdi ırem bugün aradı 9 embriyo olusmus yine 5.gün transferi olacakmisim yani c.tesi transferim dua eden herkese allah razı olsun dualarimiz bebek olarak hepimizin kucağına gelsin inş

5 gün rahatça gez dolaş fazla yorulmadan tabi.gıdana dikkat et. hiç korkma.başaracaksın eminim.

nacizane belki hepimizin yaşadığı şeyleri paylaşmak istiyorum şu an.. hem de herşey bitti dediğimiz anda :
bu forum öyle etkiledi ki beni
nefesimi tutyorum foruma girerken adeta. kıbrıstaki arkadaşlarımızdan ,gidecek olan arkadaşlardan velhasıl bütün forumdan yazıları merakla bekliyorum.hep daha çok daha yeni yazılar haberler okumak istiyorum. güzel haberlerde nefesim rahatlıyor ,damarlarıma kan pompalanıyor,gözlerim ışıldıyor. bu enerji gençleştriyor gibi geliyor beni.umut çiçekleri yüzümün etrafında uçuşuyor:)
inanılmaz birşey değil mi.

ALLAHIM bu duyguları hiçbirimizden eksik etmesin. motivasyonumuz hiç düşmesin. ve bebişlerimize kavuşalım.

hadi bakalım güzel haberler gelir inşallah,önce karnın sonrada kucağın dolar...,emeğinin,sabrının karşılığını Allahım hayırlısıyla verir.sana ve bu yola çıkmış hepimize...
ben henüz beklemedeyim durumumuzu ayarlıyalım bi kaç ay içinde inşallah...görüşmeye gittiğimizde eşimden sperm almışlardı,git gel yapmazsınız karar verdiğinizde .bir kere gelirsiniz işleminizi yaparız dediler....
ama şimdi merak ediyorum donör seçme olayını konuşmadık biz nasıl olacak bu kadar işlem,nasıl bir kadın doğum uzmanı bulmalıyım,farketmez demişlerdi...durumumu açıklamam gerekecekmi kafam biraz karıştı aslında...
uygun olan aradaşlar,yada sen ışıkcım yardımcı olursanız,cevap yazarsanız sevinirm....

İyi dileklerin için çok sağol. Allah herkesin gönlündekini kucağına versin. Dr. konusunda benim de tereddütlerim var ne yapacağımı ben de bilemiyorum. Söylesem mi yoksa sadece tüp bebek mi desem bilemedim. Ancak donör konusunda seni aydınlatabilirim. İlk görüşmeye gittiğimde konuştuğumuzda bizden genel isteklerimizi almışlardı ve benim fotoğrafımı çekmişlerdi. Bu son işlemde de hemşire aradı elinde 4-5 alternatif donör olduğunu ve özelliklerini, başarı yüzdelerini söyledi. Özelliklerini belirtirken, yaş, ten ve göz rengi, boy, nereli olduğu, daha önce denemesi varsa başarı yüzdesi gibi... Ben sunulanlar arasında onların da uygun gördüğü bir donöre karar vermiştim. Yaş çok önemli. Yaşının küçük olması yumurta kalitesi açısından önemli. Sanırım sen de aynı aşamaları yaşayacaksın. Sonuçta önemli olan, sağlıklı olması ve içimizde büyümesi. Düşünen herkesin hakkında hayırlısı, inşallah sorularına cevap verebilmişimdir.

Yaşadığın İl dışındaki bir klinikte tüp bebek denediğini ve sadece rahim duvarı kalınlığı ölçtürmek istediğini söylemen yeterli..
Yada doktorum şunlara bakmanız istedi..
Sonuç pozitif olursa bu konuda anlayışlı ve gidebileceğibir doktora seni yönlendirebildikleri gibi sende buradaki arkadaşlardan gidenlerin gittiği birine gidebilirsin.

Kızlar ben tim pozitifleri okuduğumda yehhhuuuu yeppppppuu diyip tam tam dansı yapıyorm.
Buraya birşey yazmıyoru. Çünkü bilgiler bu kutlama mailleri arasında kayboluyor....

Onun dışında rosedali ve helunun yaşadıkları tam bir sınav ve bizlere içn engin bilgi deposu. HerşeyiN yoluna girmesini diliyorum..

Tress diğer bebeğin kalp atışı ne oldu??

tebrik ederim biraz geç kaldı galiba ama .....Eki Görüntüle 800179 Eki Görüntüle 800180 Eki Görüntüle 800181 $212d99t.gifEki Görüntüle 800183

Kızlar ben tim pozitifleri okuduğumda yehhhuuuu yeppppppuu diyip tam tam dansı yapıyorm.
Buraya birşey yazmıyoru. Çünkü bilgiler bu kutlama mailleri arasında kayboluyor....

Onun dışında rosedali ve helunun yaşadıkları tam bir sınav ve bizlere içn engin bilgi deposu. HerşeyiN yoluna girmesini diliyorum..

Tress diğer bebeğin kalp atışı ne oldu??

Benim ikisininde kalp atımı var.sadece birinin suyu diğerine göre az dedi.bende ilk aylarda gebelik suyunda azalma olması hakkında pek iç açıcı şeyler okumadım.cumartesi kontrol var .gelişmeleri yazıcamm.Bu arada kaçırmış olabilirim.amniyosentez yaptırmışsın.geçmiş olsun.temiz sorunsuz çıkmasına sevindimm..

tebrikler kremcigim, aykızım bebeğini almana az kalmış yüce rabbim hepinizi korusun.

Benim bugun transferin 4. günü ancak işe başladım. Ağır bir işim yok sürekli masada oturuyorum. Ancak yemeğe giderken yürüyorum. Bunun dışında sürekli oturuyorum. Dün hafif batma vardı hafif ateş gibi ve sırtımda sanki soğuk almış gibi bir ağrı vardı ama bugün yok biraz tedirginim tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz neler yaptınız.

cnm çok teşekkür ederim kusara bakma geç oldu biraz ama yazmada:(cnm ağır kaldırma standart olan dikkat et kendine okadar diğer yazdıkğında belirtilerini okudum az önce bendede göğüslerde dolgunluk kasıklarda batmalar oluodu..çokta belirti arama rahat tut kendini çünkü belirtisi olmayanlarda vardı....inş. güzel haberlerini alıcaz arkadaşım dualarımız seninle:D:D

fb'li, efsune,rosedali,tress06,breeze,bilginisa....sık girmemeye başladınız sanırım foruma...
gebeler elinizi forumdan çekmeyin...
sizler olmadan hiç tadı yok...

canım benim inan aklım hep sizlerde ama ben kafamı kaldıramıyorum,sürekli bulantı ve kusmam var,inan iş yerimde zor duruyorum,hastayı koltukta bırakıp kusmaya gidiyorum:( ne yiyip ne içeceğimi şaşırdım,güya çok dengeli beslenip bebeğimin sağlıklı gelişimini sağlayacaktım ama ne gezer genelde peynir ve etimekle idare ediyorum:( inşallah bebeğim sağlıklı olarak besleniyordur,12,haftaya kadar dr devam eder diyor kaldı 5 haftam ondan sonra inşallah hep buradayım,sizlerin hamileliğini konuşacağız bakalım sizler neler yapıyor olacaksınız:)

bu defa erken kutlama yapalım sana herşey değişsin ....
dualarım senin için...
allahım ne olur yanında ol. yardımcısı ol. dualrımızı kabul et..
şimdiden kutluyorum olacak bu defa...Eki Görüntüle 800184 Eki Görüntüle 800185 Eki Görüntüle 800186 ...Eki Görüntüle 800184 Eki Görüntüle 800185 Eki Görüntüle 800186

Canım çok tskr ederim duygulandım valla inş suan kibrista olan bizler için sonrada arkamızdan gelecek arkadaşlarımız için oynar bu dansozler en cokta senin için çok sağol cnm ya harikasin

Back
X