arkadaslar heyecanim dorukta ! yolculuk basladi sayilir, bugün 8.gün rahim kalinligina baktirdim 7.8 cikti burdaki doktor iyi oldugunu söyledi, bakalim Allahtan hayirlisi artik...Ucak biletlerini ayarladik, ctsi Kibrista olucaz ins. 10 günde orda kalicaz biletleri ancak öyle denk getirebildik...Insallah mutlu sonla biterde emeklerimiz, umutlarimiz bosa cikmaz...

Waltkrayburgcum, kalbim ve dualarim seninle canim hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin...Belki karsilasirdik seninle ama biz pazartesi merkezde olucakmisiz. Sen belkide dönersin degilmi ?

Rosadali ve Helun sizlere cok gecmis olsun diyorum canlarim, demekki hamile kalmaklada is bitmiyor...Kendinize iyi bakin hamileliginiz sular seller gibi gecsinde, sizlerde bizlere, yeni gideceklere dualar edin...

Yeni transfer olan arkadaslar, bol sanslar diliyorum sizlere Allah gönlünüze göre versin ins...

Benim gibi Eylül yolcularina bol sanslar hepimizin Allah yardimcisi olsun, Atladiklarim varsa eger, heyecanima verin lütfen!!!

süperr hayırlı uygurlu olsun. canım benim bugun 6. gün transferimin gögüslerimde hafif dolgunluk ve agrı var aksamları vucudumu cok sıcak hissediyorum... sırtımda yük var gibi akşamları özellikle

sen hamilesin.bak test yaptığında görceksin.krem söylediydi dersin:)

Selam canim,
inan yazdiklarini okudum bende cok ama cok duygulandim..öyle deme, senin gibi anne olabilirmiyim diye.........elbette canim olursun, neden olamayasinki..demek seni cok etkiledim canim..positif yönünden etkiledigim icin cok mutluyum bende :) her zaman burda arkadaslara yardimci olabildiysem ne mutlu bana .......

ayni zamanda bende cok ama cok destek gördüm gecen sene donasyona baslamadan önce...sana bende cok cok bol sanslar diliyorum canim......insallah iyi haberlerini alacagim bende.....

ach canim benim bu kadar isinin arasinda foruma girip zaman ayirdigin icin tesekkürler...

Hamileligin boyunca ve öncesinde yasadiklarini paylasmissin, zor günler gecirmissin, hic of bile demeden maasallah sana...

Güzel arkadasim, zor günleri geride biraktin artik, ne güzel dünya tatlisi bebislerin var, onlari öp benim icin olurmu?

Sana kolayliklar diliyorum canim, ikizlerine bakarken bizler icinde dua edersen sevirim canim...

güzel anneler,buraya iyki üye olmuşum.bana çok yardımcı oldnuz,destek oldunuz.sizler olmasaydınız kıbrısa gitmeyi çok düşünmüyordum.sizlerin yazılarını okudukça bana bi cesaret geldi.sizlerin sayesinde karar verdim.bebeğim olmuyor diye ağır depresyona girdim 6 ay ilaç kullandım.allahıma şükürler olsun ki şimdi çok iyiyim.sizlerin sayesinde hamileyim şuan.burda yazılarızı okumasaydım hala ağlanıyodum bebeğim olmuyor diye.sizlere çok teşekkür ederim bana destek olduğunuz için.allahım inşallah herkez hamile kalcak herkesin hasreti bitecek.

Arkadaslar bugun trn.imin 7.gunu. bugün cok hafif kahverengi lekelenme var. Sorun olur mu acaba... halbuki dun e2 ve progestan testi yaptirmistim e2 785 progestan 12.8 cikmisti ve hemsire degerlerimin iyi oldugunu igneye gecmeye gerek olmadigini soylemisti. Ayni sorunu yasayan oldu mu endiselenmelimiyim?

Arkadaslar bugun trn.imin 7.gunu. bugün cok hafif kahverengi lekelenme var. Sorun olur mu acaba... halbuki dun e2 ve progestan testi yaptirmistim e2 785 progestan 12.8 cikmisti ve hemsire degerlerimin iyi oldugunu igneye gecmeye gerek olmadigini soylemisti. Ayni sorunu yasayan oldu mu endiselenmelimiyim?

bazıalrında yerleşme kanaması yani lekesi oluyormuş.forumda çok okumuştum. sende de aynısı olmuştur. inş pozitif haberini verirsin canım. istirahatine dikkat et.

arkadaslar heyecanim dorukta ! yolculuk basladi sayilir, bugün 8.gün rahim kalinligina baktirdim 7.8 cikti burdaki doktor iyi oldugunu söyledi, bakalim Allahtan hayirlisi artik...Ucak biletlerini ayarladik, ctsi Kibrista olucaz ins. 10 günde orda kalicaz biletleri ancak öyle denk getirebildik...Insallah mutlu sonla biterde emeklerimiz, umutlarimiz bosa cikmaz...

Waltkrayburgcum, kalbim ve dualarim seninle canim hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin...Belki karsilasirdik seninle ama biz pazartesi merkezde olucakmisiz. Sen belkide dönersin degilmi ?

Rosadali ve Helun sizlere cok gecmis olsun diyorum canlarim, demekki hamile kalmaklada is bitmiyor...Kendinize iyi bakin hamileliginiz sular seller gibi gecsinde, sizlerde bizlere, yeni gideceklere dualar edin...

Yeni transfer olan arkadaslar, bol sanslar diliyorum sizlere Allah gönlünüze göre versin ins...

Benim gibi Eylül yolcularina bol sanslar hepimizin Allah yardimcisi olsun, Atladiklarim varsa eger, heyecanima verin lütfen!!!

Sana tüm dualarımızı ve şans meleklerini gönderiyoruz.melek gibi yavruların olsun inşallah

Ve Kibristayiz.
Dun geldik. Esimden sperm alindi.
Rahim duvari kalinligima bakti Firdevs Hanim.. maalesef ince buldu:( .
5. Gun transferi olucak. Umarim o gune kadar kalinlasir......

bazıalrında yerleşme kanaması yani lekesi oluyormuş.forumda çok okumuştum. sende de aynısı olmuştur. inş pozitif haberini verirsin canım. istirahatine dikkat et.

canım bence test yaptır.benimde 8 gün lekelenmem geldi o gün kan testi yaptırmaya gittim hemen frides hanım yaptırmamı istedi iğnemi vurdurdum o gün.normalde 12 gün vurulcaktım doktor o gün vurdurdu.yerlesme lekesi hamilesin bence :)

sen hamilesin.bak test yaptığında görceksin.krem söylediydi dersin:)

İnşallah canım benim bugün 7 gün gögüslerimde çok hafif bir ağrı var. Transferden 4 gün öncesi 10.5 mm gibiydi rahim kalınlığı muhtemelen transfer günü 12 mm olmuştur. Çünkü dr. iyi demişti bir şey söylememişti. 4 adet transfer edilmişti. 1.kalite 8 hücre 3. gün transferi

İnşallah canım benim bugün 7 gün gögüslerimde çok hafif bir ağrı var. Transferden 4 gün öncesi 10.5 mm gibiydi rahim kalınlığı muhtemelen transfer günü 12 mm olmuştur. Çünkü dr. iyi demişti bir şey söylememişti. 4 adet transfer edilmişti. 1.kalite 8 hücre 3. gün transferi

beklemek çok zor

Ve Kibristayiz.
Dun geldik. Esimden sperm alindi.
Rahim duvari kalinligima bakti Firdevs Hanim.. maalesef ince buldu:( .
5. Gun transferi olucak. Umarim o gune kadar kalinlasir......
Canım hgeldin hangi oteldesins bende kıbrıstayim dün akşam lalita eşiyle otelime ziyarete geldi sohbet ettik güzeldi sağolsun biricik ablam semra aradı oteli uzun uzun konuştuk ansu breezr aykizim alpilknur bilginisa rozedali ismini unuttuğum tüm arkadaslarima tskr ediyorum

Canım hgeldin hangi oteldesins bende kıbrıstayim dün akşam lalita eşiyle otelime ziyarete geldi sohbet ettik güzeldi sağolsun biricik ablam semra aradı oteli uzun uzun konuştuk ansu breezr aykizim alpilknur bilginisa rozedali ismini unuttuğum tüm arkadaslarima tskr ediyorum

Kendine iyi bak -bol dinlen, her zaman yanindayim ,insallah bugün yine ararim cnm.
Dua ediyorum hep allaha emanet ol cnm
Diger transfere gidecek olanlarada bol sans bebekleriyle dönsün insallah.
#Kac adet transfer yapilacak cnm?
sevgilerimle.

merhaba,
güzel bir yolculuğun, hayırlı bir transferin olsun,
dilerim Allah ım gönlüne göre verir.
Eylül yolcularımız bereketli olsun, bebeklerimiz mayıs ayında kucaklarınızda olsun,

İnşallah evinizin bıcırı olacak o melekle geri döneceksin

Back
X