arkadaşlar transferleriniz hayırlı olsun güzel haberlerinizi beklioruzz:D

Ben bu sabah kan verdim. Öğleden sonra sonucumu alacağım. Çok garip duygular içindeyim. Anne olmayı bekleyen herkes için duam aynı "Lütfen Allahım Lütfen pozitif olsun"

Amin amin inşallah pozitif sonucunla hepimiz coşarız.....Dualarımız sizinle... Rabbim bugün senin ve moony nin sonraki günler de bizlerin yüzünü güldürsün...

arkadaslar tüm dualarımız sizinle insallah hepınız pozitif sonucla donersınız . Benımde 9.tüpbebek denemesı olacak sanırsam hepınızden daha tecrubelıyım merkez konusunda henuz karar veremedık

onlar donasyon degıldı istanbulda medıcana medıcalpark john hopkıns sımdı donasyon dusunuyorum ama kesın karar veremedım acıkcası oyle kafam karısıkkı

Allah razı olsun canım.Benim çarşamba günü belli olacak.O gün rezervasyon bilgilerimi verecekler.Herhalde

gidişim tahmini olarak hafta sonunu bulur.Eşimde uçaktan çok korkuyor nasıl yapacağız bilemiyorum :25:

Sen ne yapacaksın? tekrar deneme ne zaman ?

Ben tekrar tüp denesem mi diye düşünüyorum.Halen adet olmadım.Yumurta olduğu sürece şansınız var diyorlar.Aklım karışıyor benimde.

Arkadaslar degerim 378. 2 gun sonra yine test yaptiracagim insallah 2'ye katlar. Gecen seferki gibi olmaz. O yuzden tam sevinemiyorum. Hayirlisi insallah....

Kızlar sizleri çok özlemişim tatil bitti bugün kıbrıstan döndük evimizdeyiz şükür. Kıbrısta telden yazamadım kusura bakmayın cumartesi günü waltkrayburgla arkaarkaya transferimiz oldu Firdevs hanım 4 adet blast A kalite embrio koyduğunu,herşeyin iyi olduğunu söyledi bundan sonra inşallah hamilesiniz dedi.kızlar sol kasığımda batmalar oluyor bu iyiye işaretmi acaba ne dersiniz.beni düşünen arkadaşlarim efsune bilginisa rosadali ismini atladığım bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim.Artık gün saymak kaldı test günüm 26sı inşallah size güzel haber vericem canlarım...

merhaba canım,
hayırlısı olsun, pozitif haberi alacağız,
rabbim sana hayırlı bir hamilelik nasip etsin,
dilerim bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar,

Dış gebelik, maalesef beş haftalık bebeğimi kaybettim.
Transferden sonra yoğun ağrılı bir süreç yaşayıp, hastanede bir hafta yattıktan sonra değerlerim yükseliyor diye dış gebelik olma olasılığı yok diye taburcu edilmiştim.
Fakat tekrar dayanılmaz kasık ağrım olunca kendi özel dr gitti. Bakar bakmaz hemen bebeğin beş haftalık, rahim dışında sol tüpte olduğunu, hemen ameliyatla alınması gerektiğini ve her an patlayabileceğini söyledi. Apar topar tekrar daha önce yattığım hastaneye gittik. Eylülün 9’ü pazartesi akşamı ameliyata aldılar. Sol tüpte patlamış içeriye yaklaşık 1000 cc kan dolmuş. Laporoskopik bir ameliyatla bebeğimi ve sol tüpümü almışlar.
Korkunç kasık ağrısı çekmeme rağmen yinede bebeğime alışmıştım. Hastaneden eve geldikten sonra müthiş bir boşluk hissettim bedenimde ve hayatımda. İlaçlarımın bulunduğu çekmeceye epey bir süre dokunamadım. İlaçlarım hala orda duruyorlar.
Maddi manevi çok zor bir süreç geçirdik. Eşimle bu sefer çok umutlanmıştık, bebeğimize çok yaklaşmıştık ama olmadı. Nasıl bu kadar şanssız olabilirim diye düşünüyorum. Eşimde bende bütün aile çok çok üzüldük. Eşim benim ne kadar acı çektiğimi gördükçe, bir daha bu bebek faslını açmayacağımızı, ‘zorla güzellik olmaz’ buraya kadarmış deyip duruyor.
Ne düşüneceğimi bilemiyorum. Belki de benim için gerçekten buraya kadardı bilemiyorum. Belki de hayatımı fazla zorluyorum...

Çok ağrı çektim ve umudum yerle bir oldu. Sanırım pek sağlıklı düşünmüyorum. Umarım fiziksel ve ruhsal olarak iyileştikten sonra farklı düşününüm.

Arkadaşlar takip edemiyorum ama transferi yapılan arkadaşlar bol sanş diliyorum. Umarım sizin güzel haberlerinizle mutlu olucam.
Herkese sağlık ve mutluluk diliyorum. Sevgiyle kalın....

canım Allah ım sabır versin,
çok geçmiş olsun, zor bir süreç kelimeler düğümlendi ne söyleyeceğimi bilemedim şimdi,
biran önce toparlanmanı rabbimden diliyorum,

Arkadaslar degerim 378. 2 gun sonra yine test yaptiracagim insallah 2'ye katlar. Gecen seferki gibi olmaz. O yuzden tam sevinemiyorum. Hayirlisi insallah....

Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı başımıza.bugün burdaki eczacima gittim hamilelik testi istedim .erol beyden tabi beni tanidi 1 yıldır git gel vermedi yaaa yok sana test 12 günü bekleyeceksin dedi :( neyse bekleycez artık rabbim pozitif görmeyi nasip etsin inşallaah.

Canım Maaşallahhh değerin çok iyi.tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.endişe etme bu seferde aynı şeyler olucak diye ...bol bol dinlen ve dua et canımm

lalita benim test günüm yarın yani 18/9 'da ancak aynı hüsranı yaşayacağımdan çok korkuyorum. Akşam belki evde bir idrar testi yaparım. Ya yine olmazsa diye. yüce rabbim burada annelik için çırpınan tüm arkadaşlarımıza yardım et amin

Kızlar akşam iş çıkışı idrar testi almak için eczaneye gittim. 3 adet idrar testi aldım. Eve geldim iki tanesini hemen denedim. O da ne testin biri normal olması gereken yerde koyu bir çizgi var ikinci çizgi yok fakat ikinci çizgi olması gereken test çizgisine dikey bir T şeklinde. Buda ne derken diğer testte ise olması gereken test çizgisi çok açık ve ikinci çizgi yok. Elimde son testim kaldı bu seferde idrarım yok. Allahım ben ne yaptım testler bile beni deniyor derken 3.cü teste bir miktar zorla idrar yaparak beklemeye başladım. Hayır be sefer olmalıydı çok umutluydum şeklinde ağlarken eşim sakin olmamı 2 tane daha test almak için gece başka bir ezcaneye gitti. Bu arada 10 15 dakika sanırım elimde kalan son teste ikinci çizgi hafif hafif belirmeye başladı. Şokk Hem üzüntü hem sevinci bir arada yaşadım. Eşimin aldığı diğer iki testi ise sabah ilk idrarla yaptım hemen 2.ci çizgi belirdi. İdrar testleri aslında kendimizle yüzleşmemiz için bir zaman tanıyor. Ancak her zaman doğru sonuç vermeyebilir. Bilginiz olsun kızlar.

Kızlar ben de 2.ci çizgiyi gördüm. Bugün kan verecem sonucum yarın çıkar sanırım . Allahım burada annelik uğruna maddi manevi bu yola baş koyan insanların umutlarını kırma hepimize annelik duygusunu yaşat bu aşamaya gelememiş maddi ve tıbbi imkansızlıkları olan tüm ailelere bir umut kapısı aç yüce rabbim.

Kızlar akşam iş çıkışı idrar testi almak için eczaneye gittim. 3 adet idrar testi aldım. Eve geldim iki tanesini hemen denedim. O da ne testin biri normal olması gereken yerde koyu bir çizgi var ikinci çizgi yok fakat ikinci çizgi olması gereken test çizgisine dikey bir T şeklinde. Buda ne derken diğer testte ise olması gereken test çizgisi çok açık ve ikinci çizgi yok. Elimde son testim kaldı bu seferde idrarım yok. Allahım ben ne yaptım testler bile beni deniyor derken 3.cü teste bir miktar zorla idrar yaparak beklemeye başladım. Hayır be sefer olmalıydı çok umutluydum şeklinde ağlarken eşim sakin olmamı 2 tane daha test almak için gece başka bir ezcaneye gitti. Bu arada 10 15 dakika sanırım elimde kalan son teste ikinci çizgi hafif hafif belirmeye başladı. Şokk Hem üzüntü hem sevinci bir arada yaşadım. Eşimin aldığı diğer iki testi ise sabah ilk idrarla yaptım hemen 2.ci çizgi belirdi. İdrar testleri aslında kendimizle yüzleşmemiz için bir zaman tanıyor. Ancak her zaman doğru sonuç vermeyebilir. Bilginiz olsun kızlar.

Kızlar ben de 2.ci çizgiyi gördüm. Bugün kan verecem sonucum yarın çıkar sanırım . Allahım burada annelik uğruna maddi manevi bu yola baş koyan insanların umutlarını kırma hepimize annelik duygusunu yaşat bu aşamaya gelememiş maddi ve tıbbi imkansızlıkları olan tüm ailelere bir umut kapısı aç yüce rabbim.

Sabırla oniki günü bekledin tebrik ederim.bu oniki günü beklemeyi çoğumuz bwceremedik maalesef.evet idrarda yanılma payı olabiliyor.ama sanıldığından daha az ..bence Allahın izniyle hamilsin canım.

canım idrar testinde negatif çıkınca hatalı sonuç olabiliyor. ama pozitif sonuçalrada yanılma çok çok az. 2. çizgi çok hafif olsa bile bilki hami,lesin. ve canım hayırlı olsun. HAMİLESİNNNN. kendine dikkat et. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş.

canım idrar testinde negatif çıkınca hatalı sonuç olabiliyor. ama pozitif sonuçalrada yanılma çok çok az. 2. çizgi çok hafif olsa bile bilki hami,lesin. ve canım hayırlı olsun. HAMİLESİNNNN. kendine dikkat et. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş.

tress ve bebek dostu arkadaşım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Back
X