Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim.
Sonucu aldim; pozitif. Deger 305 cikti.
Tebrik ederim canım, hayırlı uğurlu olsun....
Çok sevindim.Aallah kucağınıda almay nasip etsin.Darısı hepimizin başına:)))))))))
çok sevindim.rabbim tamamına erdirsin.herkes pozitifle dönsün.maşallah diyelim bu aralar negatif alanımız hiç yok gibii..
merhabalar
yumurta donasyonu yaptırmak istiyorum.kıbrısta bazı merkezler ile görüştüm.kafam iyice karıştı.herkes en iyi olduklarını söylüyor.deneyimi olanlar paylaşabilir mi lütfen.çok teşkler.
Arkadaşim Kibristaki butun merkezler bu konuda hepsi çok deneyimliler.benim bu ayin 14unde transferim vardi doğuşta firdevs hanima yaptirdim çok memnun kaldim gerek o gerek asistani irem hn çok canayakin işindede çok iyiler pozitif sonuç acisindanda oran daha iyi sanki nacizane bu benim görüsum tabiki.
Karar vermek sana kalmis yüreginin götürdüğü yere git arkadasim...[/.
Bir arkadaşım Halil İbrahim tekinde yaptırdı.diğeri Gyno-life diye başka bi merkezde.ikisi de gebe.dünyayı da iyi duydum.doğuş da öyle.haftaya hepsiyle bizzat görüşeceğim.telefon veya mail ile karar veremeyeceğim.doktorlarıyla bizzat tanışmak lazım.en doğrusu bu.ekibi ve kliniği daha yakından görmeliyim.teşkler..
Tebrikler inşallah kucağımıza almakta nasip eder allahım.
tebrikler canım Rabbim sağlıcakla kucağını da almanı nasip etsin canım.Allah ım olmayanlara da nasip etsin bizlere de dua edin
[/QUOTE]Tesekkurler arkadaslar..
Efsune bu ilk denemeydi bizim. Daha once tup bebek denememiz de olmadi.
Insallah 9 ayi saglikli bir sekilde tamamlayabilirim.
Irem Hanim da bir yada iki dedi.pazartesi yada sali tekrar kan testi yapilacak.
Kardelennur canim insallah darisi sizlerin basina.. Dualarimda hep varsiniz.
QUOTE=efsune12;32088438]Karanfil1 hayırlı olsun yüksek değer ikiz gibi umarım herşey yolunda gider!!!!!!!
bu senin ikinci denemen değilmi??
birsey aklima takildi karanfilcim senin 300 dü sanirim degerin 300 le ikizse lalitayla bizim 1000 lerde 12 . gün degeri eee biz kac tane tasiyoruz yaaaafirdevs hnm espri yapmisti 4 tane koyuyoruz birde bunlar dörde ayrilirsa eder 16 diye ay aklima neler geliyor yaa
Arkadaşlar ben testi erken yaptırdığım için en son 10.günü beta hcgye baktırmıştım bugün yine baktırdım 13.gün 1420 çıktı progestan düşüktü çok az yükselmiş ama irem hn sorun değil iğnelerle artar dedi.bugün bende dayanamadım belki keseler görünür dedim druma gittim dr çok net olmasada 2 kese görünüyor dedi...10 gün sonraya çağırdı....
Karanfil,canım çok tebrik ederim idrar testi pek yanılmıyor....Allah tamamına erdirsin....
Arkadaşlar bu Firdevs hanım ne uğurlu bi insan yahu son günlerde 4te 4.... krem,waltkrayburg,ben,karanfil sıra polyannada inşallah...
Merhaba kızlar. Burun tıkanıklığı yaşıyorum. Tuzlu suyla acmaya calısıyorum. Cok sıkıntı verıcı. Bebıse bır sey olurmu dıye korkuyorum. Aranızda benım gıbı olan varmı. Varsa. Neler yaptınız bu sorunu nasıl aştınız. Ostrejen hormonundan ve kanlanmadan dolayı mukoza da artıs oldugu soylenıyor. Internetten bıraz arastırdım da. Hamılelerın bır kısmında olurmus