Canım arkadaşlarım,form o kadar hızlı ilerliyor ki artık çok takip edemiyorum,yeni arkadaşlarımız hoşgeldiniz,yola çıkacaklar yolunuz açık karnınız bebiş dolsun inşallah,hamile arkadaşlarıma allahım taşıma kolaylığı yaşatsın,çok güzel hamilelik süreci yaşatsın,sağlıkla sıhhatle 40 haftalık süreçlerini yaşatıp bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin ve yeni doğum yapan arkadaşlarım da güzel bebekleriyle çok güzel çok uzun ve tatlı bir ömür yaşatsın inşallah...
Benim hamilelik baştan biliyorsunuz kusmalarla geçti,5.aydan sonra çok şükür herşey yoluna girdi,şuan 28. haftaya girmek üzereyim,yavaş yavaş bebek kıyafetleri almaya başladık,çok çok güzel bir süreç:) görmemiş gibi herşeye saldırıyorum,allahım neler var neler resmen dipsiz kuyu,tabiiki herşeyi alamıyoruz saldırıp bırakıyorum:)
Çalışmaya hala devam ediyorum,zaten onun için de formu artık tam takip edemiyorum,hasta aralarında mutlaka uzanmaya çalışıyorum,dr artık çok yorulmamam gerektiğini söyledi ama para da lazım tabiiki mecburen işin başındayım..Bu arada ben hayatta grip olmazdım bu sefer atlatamadım,sanırım dinlenmek gerekiyor onu da ben tam anlamıyla yapamıyorum

Ama onun dışında çok şükür şimdilik herşey yolunda gidiyor,kızımın hareketleri her geçen gün daha hissedilir olmaya başladı bu da beni zevkten uçuruyor:)
Aklım ve dualarım hep sizlerle,hepimize allahım hamileliği ve anneliği yaşatsın,güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum güzel arkadaşlarım....