Bebeklerini kaybeden arkadas icin cok uzuldum allah sabrini versin

Yeni arkadaslar gelmis tdv yaptiranlar ins.pozitifleri alirsiniz karar verenler simdiden bol sanslar

merhaba arkadaşlar

Bugün itibariyle estrofemem başladım pazartesi rahim kalınlığı muaynesinden sonra nezaman gideceğimiz belli olacak dualarınızı eksik etmeyin bana ve tüm gidecek arkadaşlara ...
rabbim hepimizin emkelerinin karşılığını verir inşallah hayırlısıyla... güzel haberlerimi bende paylaşırım burada busefer ....
rabbim hepimizin yar ve yardımıcısı olsun inşallah

Canim allah yolunu acik etsin senin ve hepimizin emeklerini bosa ciksrtmasin.hayirlisiyla insallah bebislerini al gel.sevgilerimle

Arkadasin bir tanesi yazmis savas bey paylasiyor diye arkadasim eminmisin gozunle gordunmu kulaktan dolma
Haberlere inanmayin ben orda yaptim cokta memnun kaldim benimle beraber uc aile vardi sordum ordaki hemsireye ve oglu
Ahmet e olabilirmi diye donor paylasimi asla zaten o gum yumurta toplaniyor 3 gun sonrada trnsfr yapiliyor
Oyle bisey soz konusu degil dedi tamam diyelimki oyle bunu bile bile sirf cocuk sahibi olmak icin kibris yollarini fet ediyoruz
Neden direk savas diyorsun insanlarin aklini karistiriyorsun bu forum derdimizin dermani olan form herkes ayni isi yapmiyormu biz soruyoruz cvb aliyoruz
Boyle dusunuyoruz ayrica bi aileyle tanistik benzemiyor ikizlerimiz neyse lutfen tadini cikarin pozitiflerin bebislerin hamileligin

Efsune papatya40,aysevi,yosunnn,ordek34,seldaselda,bebeklerimgelin,moonrose,rosalyn65,didem77 aklima gelmeyenler eskiler nerdesinizbarada girin bi habersiz birakmayin.

Arkadasin bir tanesi yazmis savas bey paylasiyor diye arkadasim eminmisin gozunle gordunmu kulaktan dolma
Haberlere inanmayin ben orda yaptim cokta memnun kaldim benimle beraber uc aile vardi sordum ordaki hemsireye ve oglu
Ahmet e olabilirmi diye donor paylasimi asla zaten o gum yumurta toplaniyor 3 gun sonrada trnsfr yapiliyor
Oyle bisey soz konusu degil dedi tamam diyelimki oyle bunu bile bile sirf cocuk sahibi olmak icin kibris yollarini fet ediyoruz
Neden direk savas diyorsun insanlarin aklini karistiriyorsun bu forum derdimizin dermani olan form herkes ayni isi yapmiyormu biz soruyoruz cvb aliyoruz
Boyle dusunuyoruz ayrica bi aileyle tanistik benzemiyor ikizlerimiz neyse lutfen tadini cikarin pozitiflerin bebislerin hamileligin

Kafalar karışmasın. Yaşadıklarım öğrendiklerim bende kalsın. Vazgeçecek değilim zaten öyle ya da böyle olduğu için...

Bu arada bugün son hapı içtim vee adet olmayı beklemeye başlamış bulunmaktayım. Heyecanlı bekleyişin birinci perdesi başladı :) :)

Bu arada bugün son hapı içtim vee adet olmayı beklemeye başlamış bulunmaktayım. Heyecanlı bekleyişin birinci perdesi başladı :) :)

Benimde son iki hapım kaldı biz senle aynı zamanda gideceğiz o zaman ...
Uterus kalınlığı nasıl oluyor sende...
Benim ince oluyormuş HİT ÖYLE DEMİŞTİ....

Benimde son iki hapım kaldı biz senle aynı zamanda gideceğiz o zaman ...
Uterus kalınlığı nasıl oluyor sende...
Benim ince oluyormuş HİT ÖYLE DEMİŞTİ....

Estrofemi adetin 2.günü içmeye başladığımda günde bir tane içtim bir hafta sonra 6mm di sonra 3 e çıktı 14. Gün iyi demişti ölçüyü söylememişti transfer günü ölçmemişti zaten 19. gün transfer olmuştu bakalım bu sefer ne olacak ümit ediyorum herşey güzel olacak :) Hakkımızda hayırlısı olsun....

Estrofemi adetin 2.günü içmeye başladığımda günde bir tane içtim bir hafta sonra 6mm di sonra 3 e çıktı 14. Gün iyi demişti ölçüyü söylememişti transfer günü ölçmemişti zaten 19. gün transfer olmuştu bakalım bu sefer ne olacak ümit ediyorum herşey güzel olacak :) Hakkımızda hayırlısı olsun....

İnşallah güzel olacak...
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah...

Kızlar Bilginisa dün oğlunu kucağına aldı:) Dün kontrole gitmiş,dr unu beklerken suyu gelmiş,hemen poliklinikten hastaneye koşmuşlar ve doğum odası dolu olduğu için ve bebekte çıkmaya başladığı için normal doğumlu kuzucuk dünyaya gelmiş:)
Bilginisanın sesi çok çok iyiydi,canım sevinçten uçuyor,doğum anında hepimize dua etmiş,Allahım çocuğunu sağsalim büyütmeyi nasip etsin,güzel kuzumuza,annesine ve ailesine çok çok güzel bir ömür versin,darısı bizlerin başına inşallah:):nazar:
Bilginisa bu güzel haberi kendisi vermek istiyormuş ama bilgisayarı bozuk olduğu için giremiyormuş,bu arada bugün öğlen hastaneden taburcu olmuşlar bile:)

Bebekcim ne güzel bir insansın,ne kadar özverilisin,hepimizi yakından takip ediyorsun,sanırım senin gibi olmamız mümkün değil:(
Bebeklerin ne güzel ses çıkarmaya da başlamışlar,ay Allahım nasıl merak ediyorum,yerim ben o canları:) benim kız da kıpır kıpır,inan bazen sırf hareket etsin de varlığını hissedeyim diye parmağımla tık tık bir iki vuruyorum:) İşin garibi en çok ben hasta başındayken hareket ediyor,ya aletlerin sesinden rahatsız oluyor,ya pozisyonu beğenmiyor yada annem para kazanıyor diye seviniyor:)) ama hakikaten müthiş bir duygu,allahım herkese bu duyguları tattırsın,bütün hepimiz özellikle bu forumdakiler bunu hakediyoruz,sanırım yaşım genç olsaydı üst üste 3-5 çocuk yaparmışım:) Allahın bir bildiği var ki bu manyak yapcak yapcak bakamıyacak diye beni bu yaşa kadar bekletti:))[/QUOTE]

Breeze Allah sendne razi olsun Bilginisa icin haber verdin..Allahim anali babali büyütsün. Ne olur konusursan kendisiyle benden cok cok selam söyle. Ya sizler ne güzel konusuyorsunuz demek. Sahsende tanistinizmi bilginisayla? Ay ne mutlu dimi simdi kendisi...

yakinda sende yasiycaksin canim ca.......daha cok özverili olup yazmak isterdim canim, ama iste malum cok fazla vakit olmuyor artik. ikizlerim aksam yattiktan sonra veya sabah erkenden iste biraz vaktim oluyor yoksa bütün gün kosturuyorum.

senin bebisinin haraket etmesi ve hissetmen cok güzel..demek hasta basindayken cok haraketli yavrum benim ya........daha cok bende uzandigim zaman basliyorlardi haraket etmeye. sen nerden katiliyordun breeze?

Ne güzel yazmışsın bol bol hayal kur cidden işe yarar mı??
Hayal kurup bebekleri çağırmak işe yarar herhalde dimi...
Pozitifi görünceye kadar çalışmamak mı gerekir acaba fikriniz nedir???

Erfat selam canim..biz daha yazismamistik..hayirli olsun transferin canim...ben 7 kez tüp bebek ve donoasyon sonunda yaptirdim. sana sadece sunu diyebilirim canim, evet cok positif düsün., bebislerine enerji yolla, hep sana tutunmus gibi hisset konus onlarla, ama normal hayatinda devam etsin canim. calis normal sekilde. sadece ve sadece dikkat et kanama olursa sayet ozaman calisma izine ayril ve bol bol yat dinlen. yoksa normal haraket etmen önemli bile. bilhassa temiz havaya cik dolas canim. cünkü rahim kan dolasimi yerlesme icin cok önemli. temiz havada güzel yürüyüse cik her gün mesela 1 saat. sadece yatarsan iyi degil canim. benim bildiklerim bu. bol sanslar..........

çok teşekkür ederim rabbim hepimizin yolunu açık etsin ben doğuş şevket beye gidiyorum ilk denemem de ondaydı değiştirmedim inşallah mutlu haberlerimi siznle paylaşırım :)
Hayırlı uğurlu olsun...
Pozitifleri görürsün inşallah...
Allah yolunu açık etsin sen kime gidiyordun???

Pazartesi akşam itibariyle mucizelerimiz-iki oğlum dünyaya geldi. Bi süre küvezde kalacak teyzeleri dualarınızı bekliyorum. Bugün çıktım hastaneden. 12 yıl sonra, başladığım masalı bitirdim. Bundan sonra çocularımla ve eşimle başka masallar yaşayacağım inşallah. Tüm arkadaşlarımın kendilerine göre en güzel masallar yaşaması dileklerimle. :))

Tresciğim ve Bilginasacığım, sizinde bebekleriniz hayırlı olsun . Allah analı babalı büyütsün. Daha dün gibiydi aynı kafilelerdeydik. :))

Tüm arkadaşlarıma; annelere, hamilelerimize, yola çıkanlara ve yeni yola çıkacaklara kocaman selamlar.

Pazartesi akşam itibariyle mucizelerimiz-iki oğlum dünyaya geldi. Bi süre küvezde kalacak teyzeleri dualarınızı bekliyorum. Bugün çıktım hastaneden. 12 yıl sonra, başladığım masalı bitirdim. Bundan sonra çocularımla ve eşimle başka masallar yaşayacağım inşallah. Tüm arkadaşlarımın kendilerine göre en güzel masallar yaşaması dileklerimle. :))

Tresciğim ve Bilginasacığım, sizinde bebekleriniz hayırlı olsun . Allah analı babalı büyütsün. Daha dün gibiydi aynı kafilelerdeydik. :))

Tüm arkadaşlarıma; annelere, hamilelerimize, yola çıkanlara ve yeni yola çıkacaklara kocaman selamlar.

Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin masallah canim:nazar::nazar: ne kadar guzel demek minik prenslerinize kavustunuz.insallah dort kisilik yeni ailenle en guzel en mutlu masallari bir omur boyu yasarsiniz.gec olsun saglikli olsun insallah kisa zamanda bebislerinizi alip sicacik yuvaniza donersiniz.sevgiler:emir_bebek::emir_bebek:

Back
X