Pazartesi akşam itibariyle mucizelerimiz-iki oğlum dünyaya geldi. Bi süre küvezde kalacak teyzeleri dualarınızı bekliyorum. Bugün çıktım hastaneden. 12 yıl sonra, başladığım masalı bitirdim. Bundan sonra çocularımla ve eşimle başka masallar yaşayacağım inşallah. Tüm arkadaşlarımın kendilerine göre en güzel masallar yaşaması dileklerimle. :))

Canım benim sabah sabah ne güzel haber bu böyle😘Allahım oğluşlarını sağsalim sana kavuşturmuş,tez zamanda da küvözden çıkıp anacıklarının kucağına gelsinler güzel allahım,evlatlarınla,eşinle,sevdiklerinle dünyanın en güzel masallarını yazın güzel arkadaşım,inan senide çok merak ediyordum ama forma sık giremediğimden herjhalde kaçırdım demiştim,şubat ayı bereketli geldi5 bebwğimiz oldu,inşallah bu ay transfere gidenlerde bu bereketden nasiplerini alırlar ve yeni bebeklerimizi müjdelerler🐣🐣
Dualarımız seninle güzel arkadaşım haberlerini bekliyoruz,sağlıkla kalın😀

GÜNAYDIN KIZLAR,

yakinda transfere gidenlere ve gitmis olanlara bol sans diliyorum. Insallah mutlu haberlerle dönersiniz. Ben de tekrerlayan düsük nedeniyle dün kan verdim, insallah bir sey cikarda ona göre önlemimizi aliriz.

Pazartesi akşam itibariyle mucizelerimiz-iki oğlum dünyaya geldi. Bi süre küvezde kalacak teyzeleri dualarınızı bekliyorum. Bugün çıktım hastaneden. 12 yıl sonra, başladığım masalı bitirdim. Bundan sonra çocularımla ve eşimle başka masallar yaşayacağım inşallah. Tüm arkadaşlarımın kendilerine göre en güzel masallar yaşaması dileklerimle. :))

Tresciğim ve Bilginasacığım, sizinde bebekleriniz hayırlı olsun . Allah analı babalı büyütsün. Daha dün gibiydi aynı kafilelerdeydik. :))

Tüm arkadaşlarıma; annelere, hamilelerimize, yola çıkanlara ve yeni yola çıkacaklara kocaman selamlar.

Allahim, ne güzel bir haber. Anali babali büyüsünler, bahtlari güzel olsun.

Benimde son iki hapım kaldı biz senle aynı zamanda gideceğiz o zaman ...
Uterus kalınlığı nasıl oluyor sende...
Benim ince oluyormuş HİT ÖYLE DEMİŞTİ....

Erfat ne zaman gitmeyi düsünüyorsun? Protokolde ne gibi degisiklikler yapilacak? Güzel haberlerini aliriz insallah

inşallah tedavisi mümkün olur ne çıkarsa rabbim yardımcın olsun inşallah bende de tekrarlayan düşük vardı test sonuçlarım malesefki umutsuzdu bu yüzden buyola başvurduk rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

GÜNAYDIN KIZLAR,

yakinda transfere gidenlere ve gitmis olanlara bol sans diliyorum. Insallah mutlu haberlerle dönersiniz. Ben de tekrerlayan düsük nedeniyle dün kan verdim, insallah bir sey cikarda ona göre önlemimizi aliriz.

Erfat ne zaman gitmeyi düsünüyorsun? Protokolde ne gibi degisiklikler yapilacak? Güzel haberlerini aliriz insallah

Kivfa
Bu gün son iki ilacımı bu gün ve yarın bitecek sonra adet olacağım...
Bana verilen tarihe göre 20-22 şubat gibi gelirsin dediler....
Bugün donörle ilgili bilgi verdiler...
İnsan kendini bir tuhaf hissediyor....
Protokoldeki değişiklik derken???
Düşükle ilgili ne tahlili yapıldı sana???

Tresciğim ve Bilginasacığım, sizinde bebekleriniz hayırlı olsun . Allah analı babalı büyütsün. Daha dün gibiydi aynı kafilelerdeydik. :))

Tüm arkadaşlarıma; annelere, hamilelerimize, yola çıkanlara ve yeni yola çıkacaklara kocaman selamlar.

Tebrikler allah tez zamanda evinize donmeyi nasip etsin masalin mutlu sonla bitti allah ikzlerini nazardan korusun masallah
Yureginiz mutlu eviniz senlenecek sanada gecmis olsun gozunuz aydin olsun

SEVGİLİ MİNASARE
Allah analı babalı büyütsün...
Diğer arkadaşlarıda tebrik ederim bu arada...
Allah isteyen herkese nasip etsin....

Erfat selam canim..biz daha yazismamistik..hayirli olsun transferin canim...ben 7 kez tüp bebek ve donoasyon sonunda yaptirdim. sana sadece sunu diyebilirim canim, evet cok positif düsün., bebislerine enerji yolla, hep sana tutunmus gibi hisset konus onlarla, ama normal hayatinda devam etsin canim. calis normal sekilde. sadece ve sadece dikkat et kanama olursa sayet ozaman calisma izine ayril ve bol bol yat dinlen. yoksa normal haraket etmen önemli bile. bilhassa temiz havaya cik dolas canim. cünkü rahim kan dolasimi yerlesme icin cok önemli. temiz havada güzel yürüyüse cik her gün mesela 1 saat. sadece yatarsan iyi degil canim. benim bildiklerim bu. bol sanslar..........[/QUOTE]

SEVGİLİ BEBEK
Teşekkür ederim çok ihtiyacı oluyor insanın bu tip bilgilere...
Sonuçta psikolojik deneyimler önemli...
Herkese ve bana bol şans olsun sağolasın .....

Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır foruma girme fırsatım olmadı. Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bir sabah oluyor bir akşam oğlum bugün tam 7 aylık oldu çok hareketli hep yanındayım , sürekli ilgi istiyor onunla oynansın istiyor . Sabah bir kalkıyorum yatana kadar oturamıyorum bütün zamanımı o en kıymetlim kaplıyor. Boynuma bir sarılıyor bütün yorgunluğumu unutuyorum .
Bu arada bilginisada oğlunu kucağına almış çok çok sevindim , bu yola ilk beraber çıkmıştık ama o bir şanssızlık yaşamıştı , şimdi mucizesi kucağında allahım ona sağlıklı mutlu bol şanslı bir hayat nasip etsin inşallah ...
Zaman buldukça tekrar gireceğim :)

gözünüz aydın canımm :emir_bebek:rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat eylesin sağlıklı sıhatli güzel ömürler nasip etsin:nazar:

hayırlı ugurlu olsun canımm

bende daha önce berk beyde denemiştim bu sefer değiştiteyim dedim ve tüp bebek merkezim bu sefer halil ibrahim tekinden bahsetti,benim de kafam karıştı,verda veya firdevsi düşünüyordum bir seçenek daha çıktı:(
şu doktor verda nın ismini duyunca sinirlerim hopluyo:@:47:

:nazar:
Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır foruma girme fırsatım olmadı. Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bir sabah oluyor bir akşam oğlum bugün tam 7 aylık oldu çok hareketli hep yanındayım , sürekli ilgi istiyor onunla oynansın istiyor . Sabah bir kalkıyorum yatana kadar oturamıyorum bütün zamanımı o en kıymetlim kaplıyor. Boynuma bir sarılıyor bütün yorgunluğumu unutuyorum .
Bu arada bilginisada oğlunu kucağına almış çok çok sevindim , bu yola ilk beraber çıkmıştık ama o bir şanssızlık yaşamıştı , şimdi mucizesi kucağında allahım ona sağlıklı mutlu bol şanslı bir hayat nasip etsin inşallah ...
Zaman buldukça tekrar gireceğim :)

:nazar:masallah cook tatli anlatmissin oglusunu ay yerim ben onu allah saglikli uzun omurler versin opuyorum mis kokulu bebisini

allah analı babalı büyümelerini nasip etsin inşallah darısı başımıza:)))

Bcemre, thorbank, breze35tr, kivfa, rowina, erfat, senyoksunya, pakerdal07, Delal bu mutlu günümde beni yalnız bırakmayan ve tebrik eden sevgili arkadaşlarım beni çok mutlu ettiniz. Teşeküür ederim. Sitedeki aynı kaderi paylaştığımız tüm arkadaşlarım rabbim tez zamanda hepimizin gönlüne göre istediklerimizi versin işallah. Aminn. Bu mutluluğun tarifi yok. kuvezde oğullarım sesimi tanıyolar gözlede olsa iletişim halindeyiz. Ben bu konuda geç bile kaldığımı düşünüyorum. Karar aşamasında olan varsa hiç düşünmeden 2 uçak bileti alsın yolculuğuna başlasın derim. Hepiniz sevgiyle kalın...

Back
X