Bcemre, thorbank, breze35tr, kivfa, rowina, erfat, senyoksunya, pakerdal07, Delal bu mutlu günümde beni yalnız bırakmayan ve tebrik eden sevgili arkadaşlarım beni çok mutlu ettiniz. Teşeküür ederim. Sitedeki aynı kaderi paylaştığımız tüm arkadaşlarım rabbim tez zamanda hepimizin gönlüne göre istediklerimizi versin işallah. Aminn. Bu mutluluğun tarifi yok. kuvezde oğullarım sesimi tanıyolar gözlede olsa iletişim halindeyiz. Ben bu konuda geç bile kaldığımı düşünüyorum. Karar aşamasında olan varsa hiç düşünmeden 2 uçak bileti alsın yolculuğuna başlasın derim. Hepiniz sevgiyle kalın...

canım çok sevindim çok mutlu oldum maşallah yaaaa,dualarımız sizinle canım inşallah en kısa zamanda oğluşların da yuvanıza katılsın,mutluluğunuz hiç bozulmasın tatlım.darısı bizim başımıza inşallah ayyya ne çabuk geçti öyle zaman daha dün gitmiştin ben de senden önce seninle deneyimlerimi paylaşmıştım,ama maalesef benim olmadı:( hayırlısı inşallah bir sonraki denemede olur,dualarını eksik etme canım benim Rabbim analı babalı büyütsün:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
zafer senindir canım:34::34::34::34::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Çok teşekkür ederim bu arada efsuneden haber var mı bebişin doğdu mu acaba ben biraz uzak kaldım da foruma

Efsune dogum yapti aralikta bi kizi oldu adini peri koydu yuvasinda mutlu mesut bebisiyle ilgileniyor

Seninde oglun buyumus tam yaramazlik zamanlari masallah allah sana ve esine bagislasin

Son düzenleme:
Kivfa
Bu gün son iki ilacımı bu gün ve yarın bitecek sonra adet olacağım...
Bana verilen tarihe göre 20-22 şubat gibi gelirsin dediler....
Bugün donörle ilgili bilgi verdiler...
İnsan kendini bir tuhaf hissediyor....
Protokoldeki değişiklik derken???
Düşükle ilgili ne tahlili yapıldı sana???

Canim Erfatcigim, daha önce denemen var diye aklimda kalmis. O yüzden farkli birsey yapcaklar mi diye sordum. Benimde test sonucum bugün geldi. Doktorumla henüz konusmadim, ama demir eksikligi disinda hersey iyi görünüyor. Bilmiyorum ki, neyse doktorumu bekleyecegim, neler diyecek.

Bcemre, thorbank, breze35tr, kivfa, rowina, erfat, senyoksunya, pakerdal07, Delal bu mutlu günümde beni yalnız bırakmayan ve tebrik eden sevgili arkadaşlarım beni çok mutlu ettiniz. Teşeküür ederim. Sitedeki aynı kaderi paylaştığımız tüm arkadaşlarım rabbim tez zamanda hepimizin gönlüne göre istediklerimizi versin işallah. Aminn. Bu mutluluğun tarifi yok. kuvezde oğullarım sesimi tanıyolar gözlede olsa iletişim halindeyiz. Ben bu konuda geç bile kaldığımı düşünüyorum. Karar aşamasında olan varsa hiç düşünmeden 2 uçak bileti alsın yolculuğuna başlasın derim. Hepiniz sevgiyle kalın...

minasere tebrik ederim allah çocuklarınla sana eşine uzun sağlıklı günler nasip etsin.

canım benim grip oldum demişsin lütfen kendine iyi bak dinlen az kaldı ha gayret dualarım seninle kendine iyi bak

:5:

Arkadaslar benim transferimin 7.gunu oluyo haftaya kendi doktoruma randevum var. meraktan test aldım ama negatif cikti:5:simdi sizce bu sonuc dogrumu, yoksa erkenmi yaptim testi .kendimi hic iyi hissetmiyorum.kac gunde belli olur:50:

canim bence moralini bozma daha erken iyi dusun iyi olsun.iyi geceler

Arkadaslar benim transferimin 7.gunu oluyo haftaya kendi doktoruma randevum var. meraktan test aldım ama negatif cikti:5:simdi sizce bu sonuc dogrumu, yoksa erkenmi yaptim testi .kendimi hic iyi hissetmiyorum.kac gunde belli olur:50:

Arkadaşım bende bcemreye katılıyorum daha erken test için hamilelik hormunun idrara karışması biraz geç oluyor hatta kimisinde kanda hamilelik çıkıyor idrar testinde çıkmıyor telaş yapma moralini ve motivasyonunu yüksek tutmaya devam et lütfen...Pozitif haberini vermeni diliyorum tüm kalbimle..

Canım benim çok teşekkür ederim,sen de çok güzel bir insansın,bunları yazman bile ne kadar güzel bir yüreğinin olduğunu gösteriyor,formumuz zaten süper güzel yürekli bayanlarla dolu,o kadar herkes sevgi dolu ki yaşadığımız,onca emek harcayıp ulaşmaya çalıştığımız çocuk sevgimizde bunun göstergesi,Allahım hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın,hepimize dünyanın en büyük en katıksız ve karşılıksız sevgisi olan çocuk sevgisini anneliği yaşatsın inşallah...
sanırım sıra benle rosadaliye geliyor,bilginisalardan sonra ki kafile bizdik:) inşallah sağlıkla süreci tamamlayıp bizde bebeklerimize kavuşuruz:)
Senin nasıl durumlar?
ben yaza ya da eylül gibi düşünüyorum şimdilik hiç bir şey yapmıyorum.Rabbim bana da bu dünyada anne olabilmeyi nasip eder inşallah.hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.sevgiyle kal canım.kendine ve bebişine iyi bak.

canım boşuna canını sıkma,stres yapma bak bu çok önemli çünkü 5-6. günlerde tutunmada olabiliyor,5-6. günde tutunma olduysa henüz idrarda çıkmayabilir ama sen böyle kendini üzersen zorlaştırırsın,kendini toparla o testi hiç yapmadın say olumlu düşünmeye çalış,kanda kesin sonucu albilirsin o da henüz erken 10.günden sonra kanda baktır çok merak ediyorum diyosan.gerçekten insan bekleyemiyor ama biraz daha sabır canım.....

Yapmadin o testi sen! Hic takma sonucu. En erken 12.-14. gunlerde ev testi yaptiriyor doktorlar O gunlerde bile test cubugunda negatif cikip da, kan tahlilinde pozitif cikan bir suru durum okuyoruz. Bence evde test yapma zaten. Gunun gelsin, direk git kan ver, kesin sonucunu al.

Ins dediginiz gibidir hersey.yani merak etttigim olupta hic test yapan varmi? Sonucu negatif veya pozitif:43:

Arkadasim ben 7.gun yapmistim coook silik cikmisti 8.gun daha belirgindi ayni gun kanda baktirdim 220 cikti.hayirlisi olsun insallah pozitiftir..
Kanda negatif cikarsa kesin sonuc..

Trees,bilginisa,minasare tebrik ederim Allah anali babali buyutsun...

Son düzenleme:

Bende erken davranip yapmistim sonucu ngtf cikmisti ay arkadasim nasil aglamistim:43:
Icini ferah tut pozitif dusun pozitif olsun efsune aysevi bana kizmislardi hemen kendini koyuverme
Icimdeki ses yapma diyordu ama ben yaptim o iki cizgiyi gormek istedim hayatim boyunca gormemistim
En guvenlisi kan testi

tatlım sen neden test alıyosun ki boşuna moralini bozuyosun.bak kötü şeyler düşünme tamammı :*

Arkadaslar hepinize çok ama cok tesekkur ederim.hakkimizda hayirlisi ins.tamam dediginiz gibi olsun yapmiycam bisey.haftaya cumaya kadar bekliycem :18:

Merhaba arkadaşlar, herkese çıktığı bu yolda bol şans ve kuvvet, sabır diliyorum.Bende kendimden bahsetmek istiyorum, benim gibi olupda çözüm bulan arkadaşlarımın tecrübelerinden faydalanmak isterim.Bende 1 tüp bebek denedim.2 transferim oldu, 2.side negatif kalan embriyolarımızda maalesef bozuldu.Bundan sonrası için tekrar tekrar tüp bebek deneyip, daha fazla sağlımı ve psikolojimi bozmadan çözmek istiyorum.Bizde sperm ve yumurta sorunu yok,sorun maalesef sorun rahim.Yaşım 42, rahimde miyom ve simetri bozukluğu var.Biz kendi embriyomuzla , taşıyıcı bi anne ile denemek istiyoruz.Bizim gibi olup deneyen, bebeğini kucağına alan varsa, tecrübesini okumak isterim.Birde ne kadar masraf yapılıyor...

Back
X