Canim Erfatcigim, daha önce denemen var diye aklimda kalmis. O yüzden farkli birsey yapcaklar mi diye sordum. Benimde test sonucum bugün geldi. Doktorumla henüz konusmadim, ama demir eksikligi disinda hersey iyi görünüyor. Bilmiyorum ki, neyse doktorumu bekleyecegim, neler diyecek.

SEVGİLİ KİVFACIĞIM
Tabiki var...Ki daha başındayız biz çok tedbirli gidiyorlar benim çok hoşuma gitti...
Bilgileri ben maille alıyorum...
Diğeri bana donör bilgilerini vermedi bile...
Diğeri bende dondurulmuşlarla yaptı...
Benim en gücüme giden oydu ilk denemde dondurulmuşla yaptı...
Donör bilgisi ne kadar doğrudur ama doğrudur ben inanıyorum inanmak zorundayım...
Diğeri bana dedi ki şu kadar yumurta topladık şu kadarı döllendi istediğiniz zaman gelin yaptırın...
İnanın psikolojimi düşürdüler en başta ben olumsuz başladım olaya...
Şimdi bunlar naptı benim adeti baskılayıp düzene koyup donörle aynı zamana getirecekler....
Bu bile güzel....
Uterusun kalınlaşmıyor dedi ama ilacı artırmadı bakalım bunlar napıcak birde gerçekten kalınlaşma sorunum varmı bakalım:::)))
İşte şimdilik farklarım bunlar benim için teşekkürler bu arada...

Teşekkür ederim ROVİNACIĞIM
Dualarınızı bekliyorum artık çoook sağol canım....

arkadaşlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkek olacak allah izin ederse 16haftalık olmuş bugün çokk heycanlıyım allah bu yolda ugrasan herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın AMİNNNN:nazar:

arkadaşlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkek olacak allah izin ederse 16haftalık olmuş bugün çokk heycanlıyım allah bu yolda ugrasan herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın AMİNNNN:nazar:

Haydi hayırlısı olsun arkadaşım:) Sende yolu yarılamışsın sayılır,maşallah diyorum Allahım tamamına erdirsin,bundan sonrada hareketlerin heyacenı başlar:) Allahım herkese bu duyguları yaşatsın inşallah:nazar:

Haydi hayırlısı olsun arkadaşım:) Sende yolu yarılamışsın sayılır,maşallah diyorum Allahım tamamına erdirsin,bundan sonrada hareketlerin heyacenı başlar:) Allahım herkese bu duyguları yaşatsın inşallah:nazar:

breeze35 teşekkür ederim aminnnn inşallah herkes yasar bu duyguyu

Masallah canim Allah saglikla hsmileligini tamamlayip saglikls kucagina almayi nasip etsin:nazar:

Kızlar ben az önce hafiften adet olmaya başladım:))) ayyyyy bir heyecan sardı ki sormayın. Transfere sayılı günler kaldı Allahımmmm yardım et... Alpilknur nerdesin senin moral ve motivasyonuna pozitif enerjine ihtiyacım var hepinizin de dualarına kızlar :) Delal oğluşun hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelsin inşallah :)

Kızlar ben az önce hafiften adet olmaya başladım:))) ayyyyy bir heyecan sardı ki sormayın. Transfere sayılı günler kaldı Allahımmmm yardım et... Alpilknur nerdesin senin moral ve motivasyonuna pozitif enerjine ihtiyacım var hepinizin de dualarına kızlar :) Delal oğluşun hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelsin inşallah :)

saol cnm inşallah :)) sende heycandan uzak dur hep olumlu düşün inşallah seninde pozitif haberlerinin sevincini paylaşırız hep beraber :)

Çok güzel demek oğlun olucak allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Hadi hayırlı olsun ....
Ben daha olmadım ama senle aynı güne denk geleceğiz sanırım...
Allah inşallah tamamına erdirir olumlu sonuçlarla geliriz inşallah...
Delal senide tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Hadi hayırlı olsun ....

Ìnşallah Rabbim gönlümüze göre versin ;)

Haydi hayirlisi canim su an neler hissettigini azcok tahmin edebiliyorum goreceksin bu sefer hersey guzel olacak sen yeterki iyi dusun endiseyi birkenara birak ve uzun zamandir heyecanla bekledigin guzel baslangicin tadini cikarmaya bak .allah bu yolda emek veren herkesin ve senin emeklerini bosa cikartmasin yolun acik olsun canim insallah yakin zamanda sende mujdeli haberlerini bizimle paylasacaksin

Hadi hayırlı olsun ....

saol erfat inşallah sizlerde yasarsınız bu duyguları en kısa zamanda dualarım sizlerle allah hepimizin gönlüne göre versin

Kızlar ben az önce hafiften adet olmaya başladım:))) ayyyyy bir heyecan sardı ki sormayın. Transfere sayılı günler kaldı Allahımmmm yardım et..h. Alpilknur nerdesin senin moral ve motivasyonuna pozitif enerjine ihtiyacım var hepinizin de dualarına kızlar :) Delal oğluşun hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelsin inşallah :)

Hadi hayırlısı canım az kaldı bebisleri almaya ben mart ortasir gibi transfer denk gelicek galiba o döneme denk gelen yokmu ben tekmiyim :( sen erfat ben inşallah birer birer pozitifleri görürüz bu kez kizlar enerjilerinizi yollayın bize

Oglusunu sağlık lica kucana alırsın insallah canm:nazar:

delal hayırlı olsun rabbim sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...rabbim tüm arkadaşlarımada banada yaşatsın inşallah bu güzel günleri :):49:

merhaba arkadaşlar tarsfer günüm belli oldu :) 22 şubatta allahın izniyle kıbrıstayım hem heyecanlıyım hem stresliyim garip bir duygu içindeyim ...dualarınızı eksik etmeyin rabbim hepimizin yardımcısı olsun
sevgiyle kalın ...

Back
X