canım yaa nasıl bir heyecan tahmin ediyorum ben de senin gibi gün sayıyorum :) benim adetim bitti 22 şubatta kısmetse kıbrıstayız
rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah peşpeşe güzel haberlerimi paylaşırız

Kızlar ben az önce hafiften adet olmaya başladım:))) ayyyyy bir heyecan sardı ki sormayın. Transfere sayılı günler kaldı Allahımmmm yardım et... Alpilknur nerdesin senin moral ve motivasyonuna pozitif enerjine ihtiyacım var hepinizin de dualarına kızlar :) Delal oğluşun hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelsin inşallah :)

canım yaa nasıl bir heyecan tahmin ediyorum ben de senin gibi gün sayıyorum :) benim adetim bitti 22 şubatta kısmetse kıbrıstayız

Allah hepinizin yolunu acik etsin hayirlisiyla gidin ve hayirli haberlerlede donun insallah.allah hepimizin yardimcisi yoldasi olsun saglikla saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin insallah

Allahımmmm nur topu gibi sağlıkla ve sağlıklı bebişlerimiz olsun :))) inşallah:))

amin inşallah...ben akşama bi konuşma daha yapacağım eşimle inşallah ikna ederim :)

canım merak ettim konuştun mu eşinle, olumlu karşıladı mı seni?
aynı yerlerden geçiyoruz seninle çok ilginç, ikimizin de tedavi yöntemi ve süresi aynı, ve ikimizde aynı karar verme sürecini yaşıyoruz, o nedenle seninle devamlı irtibatta olmak isterim.
umarım eşini ikna edersin ya da umarım en doğru kararı verirsiniz..

merhaba arkadaşlar tarsfer günüm belli oldu :) 22 şubatta allahın izniyle kıbrıstayım hem heyecanlıyım hem stresliyim garip bir duygu içindeyim ...dualarınızı eksik etmeyin rabbim hepimizin yardımcısı olsun
sevgiyle kalın ...

Hayırlı uğurlu olsun...Hangi doktora gidiyordun???
Dualarımız seninle , Allah hepimize yardım eder inşallah....

Kızlar ilaç protokolüm geldi ayın 23 ünde Kıbrıs'tayız:)) şimdi saran heyecan da bir başka Rabbim hepimizin yardımcısı olsun:)

Hayırlı olsun...
Rahim kontrolünü kaç defa istemişler??
Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah..
Pozitifleride görelim...

Kızlar ilaç protokolüm geldi ayın 23 ünde Kıbrıs'tayız:)) şimdi saran heyecan da bir başka Rabbim hepimizin yardımcısı olsun:)

canim birsey kalmamis bavulu toplamaya basla insallah tüm kalbimle inaniyorum bebis yada bebislerini alip döneceksin dualarim sen ve gidecek tüm arkadaslar icin rabbim her isteyen annenin kucagini bebislerle doldursun relaks ol heyecan yapma Transfer gider gibi degil tatile gidiyormusun gibi hazirla kendini hersey güzel olacak sans melekleri yaninda olsun ...

Ins hakkimizda hayirlisi olsun. Bizde 1 hafta oluyo kibristan doneli.simdide cumartesi olmasini iple cekiyorum.kan testi yapilacak:18:doktorun kim?

Hadi bakalım önce senin pozitif haberinle sonra da benim pozitif haberimle ve diğer giden arkadaşlarımızın pozitif habetleri ile coşalım. Benim doktorum Firdevs hanım

canim birsey kalmamis bavulu toplamaya basla insallah tüm kalbimle inaniyorum bebis yada bebislerini alip döneceksin dualarim sen ve gidecek tüm arkadaslar icin rabbim her isteyen annenin kucagini bebislerle doldursun relaks ol heyecan yapma Transfer gider gibi degil tatile gidiyormusun gibi hazirla kendini hersey güzel olacak sans melekleri yaninda olsun ...

Heyecanlı bekleyişin ikinci perdesi başladı. Duaların ve desteğin için çok teşekkür ederim o kadar iyi hissediyor ki insan kendisini böyle düşünüp dua eden insanların olduğunu bilince...iyi ki varsınız......

eslemsena bende şubat yolcuyum birer birer hepimiz görürüz inşallah pozitiflerii şuan da test gününü bekleyen arkadaşlarımız da pozitif haberler verirler :)

Hadi hayırlısı canım az kaldı bebisleri almaya ben mart ortasir gibi transfer denk gelicek galiba o döneme denk gelen yokmu ben tekmiyim :( sen erfat ben inşallah birer birer pozitifleri görürüz bu kez kizlar enerjilerinizi yollayın bize

Back
X