merhaba hanımlar uzun zamandır konuyu takip ediyorum birçok sorumun cevabını buldum sayenizde ancak kafama takılan sorular o kadar çokki nereden başlasam bilemiyorum...öncelikle eşim azospermi. yaklaşık 1 yıldır tedavi görüyoruz ama henüz bi sonuç alamadık. bu durum psikolojimizi altüst etti...eşimle konuşurken olmadı evlat ediniriz diyorum daha cümlemi bitirmeden saçmalama diyor...konuşturmuyor bile.sperm donasyonundan bahsettim yanaşmadı ama evlat edinme konusundaki gibi karşıda gelmedi. bende geçen gün gemileri yaktım ve "evliliğimizin 5. yıldönümüne kadar beklerim tedaviden sonuç alamazsak o zaman bunlardan birini yapacağız" dedim. "2.5 sene zaten geçti 5 sene çok az" diye itiraz etti ama benim yaşımda geçiyor.29 yaşındayım şuan 35ime kadar anne olmak istiyorum...istiyorumda aklımda da deli sorular...ya bebek doğduktan sonra benim çocuğum değil deyip sahiplenmezse?ya istemezse sevmezse...ya beni bırakırsa...yasal bi dayanağı yok bu durumun sonuçta...bişii olsa çocuk benden değil derse ne yaparım...sizce acele mi ediyorum çocuk konusunda, onu çok mu zorluyorum?sizler eşinizi nasıl ikna ettiniz?bu sorunları hiç tartıştınız mı? lütfen yardım edin...evlat sahibi olmamın tek yolu donasyon ama bunun için eşimi kaybetmekte istemiyorum

(