Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarının iyi olduguna sevindim aklımız sendeydi.
Kendi basına nasil yapıyorsun nasil yetiyorsun?
Vaktin olunca hislerini neler yaptığını anlatır misin
Kızlar benim ikiz kızlarımın birisi esmer siyah saçlar diğeri sarışın renkli gözlü.sizinkiler nasıl benziyorlar mı anlatın biraz.bizde hem esmer hem sarışın kızlarımız oldu diyeseviniyoruz ama bana ilginç geldi düşüncelerinizi paylaşınnn
Kızlar benim ikiz kızlarımın birisi esmer siyah saçlar diğeri sarışın renkli gözlü.sizinkiler nasıl benziyorlar mı anlatın biraz.bizde hem esmer hem sarışın kızlarımız oldu diyeseviniyoruz ama bana ilginç geldi düşüncelerinizi paylaşınnn
Kızlar az önce tekrar kan verdim perşembe günü verdiğim kanda beta hcg 210 çıktı :)))![]()
Slm arkadaslar sizleri uzun zamandir takipteyim.aklima takildida bu denemelerde hem donasyon hemde kendi yumurtanizla deneme olasiligi var mi aaba.benim az da olsa yumurtam var.son denememde dort yumurtam besinci gune kadar kaldi.buda ister istemez umutlandiriyor.acaba boyle bir olayi gerceklestiren vede hamile kalan var mi merak ediyorum .allah hepimizin yardimcisi olsun diyorum.
Birbirlerine benzemiyorlar pekiii ya size sana ya da eşine benziyorlar mı ? Senin yumurta donasyonu mu sperm donasyonu mu idi hatırlayamadım canım(
Nasıl tatlıdır o cimcimeler ye onları bizim için ye koklaaa uzuuunn uzuuunn gıdılarından :)
Hosbulduk tesekkur ederim newmoon86 peki fiyatlari ne kadar. Hastanenin adi ne ben yeni basladim arastirmaya o yuden pek birsey bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım fıyatlar 4500-5000 eurogıbı bırsey arkasında değişebilir fırdevs hanımın kı doğuş tup bebek hastanesı dıye geçmiyor ınternete yazarsan Kıbrıs firdevs Uğuz diye iletişim bılgılerınden ulasabılrısın
Kızlar az önce tekrar kan verdim perşembe günü verdiğim kanda beta hcg 210 çıktı :)))![]()
Maşallah zenan inşallah Hayırlısıyla kalp atislarini da duyarız :)
Senin test sonuçları baya geç çıkıyor yurtdışındamisin? Ben bir saat sonra aldım o bir saat geçmek bilmedi :) sen iyi dayanıyor sun:)
Selam nasılsınız? Erfat ikinci tahlilini yaptırdın mı? Kaç çıktı ne zaman gideceksiniz doktora keseyi görmeye ve kalp atışını duymaya? Bir de şu 48 yaşında bir arkadaş vardı ya onun da sonucu pozitifmiş :))) Kızlar bir de ne dicem ben 4 gecedir ne sağ tarafıma ne de sol tarafıma yatamıyorum sadece sırt üstü yatabiliyorum öyle olunca da belim korkunç ağrıyor. Siz nasılsınız?
Bizimde bugun yumurta lar toplandiy 15 tane cumartesi transfer var adetimin 19.gunu oluyor gec degil degilmi bugun rahim kalinligi 10.10 çıktı bana dua edin
Merhaba eslemsena benim 21.gun trasferim yapıldı rahat ol rahim kalınlığı da süper maşallah allahın izniyle pozitif olur inşallah Rabbim emeklerinizi boşa çıkartması iyi düşün stres yapma olacağına inan rabbim çok büyük insalkah nasip edecek..
http://www........................./2000/12/gebelik-haftasi-hesaplama-dogum-tarihi.html?m=1 ben bu siteden hesapladım :))Selam canım ben ıyim çok şükür bel ağrım arada oluyor kasiklarimda ağrı daha çok birde göğüslerim fena :) ben çok sabirsizim doktora gitmek için pazartesi gideceğiz ama belki cumartesi de olabilir sen ne zaman gideceksin ? Bel ağrıların çok normal rahim büyüdükçe olacaktır hayırlısıyla inşallah hersey hepimiz için yolunda gider....
biz hamilelik haftamizi nasıl hesaplayacagiz :))
Bizimde bugun yumurta lar toplandiy 15 tane cumartesi transfer var adetimin 19.gunu oluyor gec degil degilmi bugun rahim kalinligi 10.10 çıktı bana dua edin