Arkadaşlar 3 üzlerimden 1 tanesi hecen haftaki kanama düşmüş :( ve bugun sadece 1 tanesinin çok sükür kalp atısını duyduk :) diğerini yam göremedi haftaya inşallah duruyordur . Lütfen arkadaşlar kimin ne çektiğini rabbimden başkadı bilemez . Rabbim istemezse donör deil ne olursa olsun ona can vermez o bebegin dogacagı varki ranbim bizi vesile ediyor kuzumuza !!! Lütfen geteksiz yazanlara cvp bile yazmayın degmez :))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun canım, inşallah iki bebişinide sağlıklı kucağına alırsın. Bol bol dinlen. Haklısın hiç cvp vermeye değmez. İçinde olmayan anlayamıyor işte, hele böyle cahil olunca.

Aynen cnm rabbim istemezsse hiç bişey olmaz :) okumaya bile degmez o yapıda düşünen kişilere fakat meraktan oluyoruz ama inan cvp vermeye degmez :)

Eşimi bem ikna ettim önce kesinlikle hayır dedi . Zaten resim beriyordınuz size benzeyen kişiler seçiliyor . Dedim eşime senin vd benim çocugum yine senin sipermin benim vucudumda bebek olcak , ben büyütcem 9 ay can vercem ben emzircem dedim ve razı ettim :) kimseye söylemedik zaten ve aramızda bile konusmamaya söz verdik ve hiç konusmadık sonrasında :)

Evet canım bizdede durum aynı. Hiç konuşmuyoruz. Yalnızca kız kardeşim biliyor. O da halimi bildiği için.

kızlar gitmeme az kaldı ama bana zaman geçmiyor :) haziran sonu yolcuyum regl ile başlıyoruz... :D ama ben bu günlerde çok hasta oluyorum stresten midir nedir... ishal bulantı baş ağrısı kemik ağrısı nezle off ne ararsanız var.. birde son haftalar diye o kadar titizlendim :D bana önerileriniz var mı :):

Slm canım, hayırlı olsun. Şimdi hasta olda transferden sonra olmamaya bak. Doktorun kimdi?

kızlar gitmeme az kaldı ama bana zaman geçmiyor :) haziran sonu yolcuyum regl ile başlıyoruz... :D ama ben bu günlerde çok hasta oluyorum stresten midir nedir... ishal bulantı baş ağrısı kemik ağrısı nezle off ne ararsanız var.. birde son haftalar diye o kadar titizlendim :D bana önerileriniz var mı :):

Heyecan yapma lutfen..kendine dikkat et ..ve bebisleri al gel:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canm Rabbim yardımcın olsun imşallah sıkıntı çıkma fetih suresini oku gitmeden sürekli başkalarına da okut inşallah bu firdevs hanım hangi merkezde peki

Allah razı olsun canımm.. okurum çok sağol... firdevs hanım doğuş tüp bebek bağlı ama kendi kliniği var adyla arattırınca çıkıyor nette

Tamam canım gidişatını yol haritanı adım adım yazar mısın bana ben de düşünüyorum da maddi manevi öğrenmek istiyorum süreci

canım ben 5 yıllık evliyim erken menepoz gibi ama biraz daha karmaşık bir sorunum var... aylar önce zorlu denemeler maddi manevi sömürülerden sonra anne olmak isteğimi durduramayınca merkezleri araştırdım irem hanımla uzun ve güzel samimi bir görüşmemiz oldu.. ve zorlu ssüreçten sonra haftaları sayıyorum canım ..itiraf edeyim reglden sonra tam olarak ne yapacağım bilmiyorum bbildiğim 2 hafta sonra çağırcakları ve rahim kalınlığı ::....) sen sor ben bildiklerimi yazayım

canım ben 5 yıllık evliyim erken menepoz gibi ama biraz daha karmaşık bir sorunum var... aylar önce zorlu denemeler maddi manevi sömürülerden sonra anne olmak isteğimi durduramayınca merkezleri araştırdım irem hanımla uzun ve güzel samimi bir görüşmemiz oldu.. ve zorlu ssüreçten sonra haftaları sayıyorum canım ..itiraf edeyim reglden sonra tam olarak ne yapacağım bilmiyorum bbildiğim 2 hafta sonra çağırcakları ve rahim kalınlığı ::....) sen sor ben bildiklerimi yazayım

Anladım canım seni aradıklarında da gidince de bildir bize deneyimlerini yaşayacaklarını tamam canım

Kızlar yardım edin, dayanamadım iki gündü idrar testi yapıyorum, biliyorum henüz erken. Bugün 8. Günüm. Bebe time la yaptım, uyduruk bir test galiba. Silik çıktı. Bugün eczaneden başka test aldım, oda hafif pembe bir çizgi gösterdi. Inanasım gelmiyor, transferim 6mm kalınlıkla oldu. Acaba kimyasal mı? Geçici olarak yurtdışındayız, kan testini nerede yaptırabilirim bilmiyorum. Birde bu gün hafif pembe bir kanamam oldu. Adet oldum sandım, ama devam etmedi. Öff beklemek ne kadar zor.

Cok sevindim canim tebrik ediyorum.Umarim saglikla kucagina alirsin.Darisi bizlerin basina :)kac yumurta yerlestirmislerdi ikiz olabilirmi acaba?daha bi umutlaniyorum hamileyim yazilarini okuyunca.:49:

Slm canım, inşallah öyledir. Bu sabah clearblue ile test yaptım, dijital olanla. Hamile ve 2-3 hafta diyor. İnşallah böyle devam eder, çok dinlenemiyorum, kızıma kreşe götürüyorum hergün. Aspirini ve Clexanı kesmemi söylediler. Iyi mi olur kötü mü olur bilemiyorum.
Evet lekelenmelerim olunca bana da coraspirini kestirdiler,diğer ilacı zaten kullanmıyordum.Hamileliğim sağlıklı bir şekilde devam ediyor,inşallah ta böyle gider...

Evet lekelenmelerim olunca bana da coraspirini kestirdiler,diğer ilacı zaten kullanmıyordum.Hamileliğim sağlıklı bir şekilde devam ediyor,inşallah ta böyle gider...

Evet canim ben yanlış anlamıştım, clexana devam, yalnız aspirini kesiyorum. Senin lekelenmelerin ne kadar sürdü? Benim iki gündür çok açık kahve, ama çok değil

Son düzenleme:
Cok sevindim canim tebrik ediyorum.Umarim saglikla kucagina alirsin.Darisi bizlerin basina :)kac yumurta yerlestirmislerdi ikiz olabilirmi acaba?daha bi umutlaniyorum hamileyim yazilarini okuyunca.:49:

Bana üç yerleştirdiler, donmuşlardı. Benim rahim çok ineymiş, iki kürtaj geçirmiştim, ve ölçtürmeden gitmiştim, o yüzden hiç umudum yoktu, inşallah dış gebelik falan değildir, hep aklıma olumsuz şeyler geliyor. Sen hamilemisin, kaç aylık?

Bakın böyle farklı bir konu herkese açık bir platformda tartışılıyorsa farklı görüşlere eleştirilere de açık olmalısınız.ben Doğan'ın kanunundan bahsediyorum , bir insan yavrusu 2 kişinin birleşmesi ile oluşur, 3 kişi ile yapılması bana ilginç geliyor etik bulmuyrum
. Sırf insanlar anne olacak diye bu kadar şartları da zorlaması da bana ilginç geliyor. Bu şekilde dünyaya gelmek de istemeDim.. Gerçek annesi yumurta sahibi olacak,genetiği onda çünkü,ülkemizde de bu sebeple yasak,herkesin kendi tercihidir, ben kötü bişi demedim, düşünce ve ifade özgürlüğü var, benzer düşüncede olacaklar yazacak diye bişi yok!son 8 senedir uygulanan bir yöntem bu şekilde dünyaya gelen çocuklar yetişkin olunca 30 yaşında acaba anne baba ilişkileri nasıl olacak bunu da merak ediyorum,

yazmayayım susayım dedim ama diğer topikte yazdıklarını görünce delirdim.. seni takip ediyorum.. çelişkilerle dolusun.. yönlendirmek için giriyorsun anlaşılan ama niye.. bizim maneviyatımızdan şüpheye düşerek bizi doğru yola çekmeye mi adadın kendini.. o zaman çok işin var dünya da tek günahkar bizler değiliz ki en masumlarıyız biz eğer bu günahsa.. neden maden ocaklarında insanları göz göre göre öldürenlere yazmıyorsun ... neden sokaklara bırakılan çocuklar için çabalamıyorsun.. neden tecavüze uğrayan kızcağızı doğuma zorlayan tecavüzcüsünün bebeğini doğurmaya zorlayan düzene kızmıyorsun.. neden açlıktan , lösemiden, ölen insanlara adamıyorsun kendini, neden burdasın arkadaşım neden..
bizim maneviyatımızı güçlendirmek mi tek arzun.. dünya da yapılacak onca iş varken neden biz.. canımızı yakmak daha kolay diye mi.. namussuzluk mu yapıyoruz çalıyormuyuz.. dolandırıyormuyuz.. kul hakkına mı giriyoruz..
ben kendi adıma maneviyatıma güveniyorum canım arkadaşım.. ne benim ne de kimsenin senin duygularınla işi yok.. gelbir Allahın selamını ver.. oku geç git.. Rabbim elbet büyüktür.. ben yaşadığım onca acıda hep Rabbim dedim ona sığındım..
sen hadsizliğinle benim gibi sabır küpü olan birini bile kızdırdın uzak dur forumlarımızdan seni şikayet ederim... kararın için seni ayrıca tebrik ederim. ferahlamakta çok haklısın eğer gerçekten samimiysen ne mutlu sana...

ama unutma gerçekten kararlı olsaydın buraya gelip yazmazdın ikna edilmeye ihtiyacın var dı .. yanlış üslubu seçtin canım.. eğer insan incitmenin kırmanın bir günahı varsa sen şimdiden baya bir kalp gücendirdin...

Merhaba canım;

Sanıyorum sen yeni gelenlerdesin. Aramıza hoş geldin canım.

Canım, benim transferden sonraki 7. gündeyim. Sürekli vücudumu dinlemedeyim. Her zamankinden farklı bir şeyler var mı diye. Hatta bu sabah işe gitmeden baktım bir değişiklik yok gibi . Canım çok sıkıldı. Ağlamamak için kendimi zor tuttum. Sonra kendi kendimi telkin etmeye başladım. Daha çok erken, moralimin bozulması kullandığım ilaçların yan etkileri diye kendimi teselli etmeye çalıştım. İnşallah Tanrım bana ve bu forumdaki herkese yardım edecektir.
Ben son güne kadar test yaptırmayı düşünmüyorum. Sabırlıyımdır. Ayın 17 sı benim için büyük gün olacak.

Sen sanıyorum yumurta D. düşünüyordun. Merkez konusunda karar verdin mı? Kendini hazır hissediyor musun ? Umarım canım isteklerin gerçekleşir...

Back
X