Tress'çım merhaba;

Senin yazılarını Forumda görünce mutlu oluyorum. Senin yazdıklarını ben çok önemsiyorum. Aynı şekilde bebek, bereze (epeydir göremiyorum) alpilknur aklıma gelenlerdensiniz. Bebek hamilelikten sonrada yazmaya hep devam etti. Seni görünce de çok sevindim. Sen ne yazarsan yaz okuyunca bana bu konuda otorite gibi geliyor. Doğru ve güvenilir buluyorum senin yazılarını. Umarım hep yazarsın canım.

Ne kadar güzel, artık hamilelik dışındaki sorunlarından bahsediyorsun. Umarım bebeklerinin ikisi de sağlıklı bir şekilde büyürler. Hep mutluluk haberlerini alırız.

Ben geçen seneki dış gebelik olayından sonra, donmuşlarla yeniden transfer yaptırdım. Bugün 7. günüm beklemedeyim. Bütün duyguları harmanlayarak daha çok da kaygı yaşamaktayım. İnşallah her şey iyi olacak.

Tress cım bebeklerini öpüyorum ve sağlık diliyorum.

ruhum daralıyor nefes bile alamıyorum,aşılamam tutmadı sabah kanama ile uayndım dünya etrafımda döndü...hiç bir şeye inancım ve umudum kalmadı....bu bu sayfaya son yazışım,,,hepimizin yardımcısı olsun allah ne diyeyim

Senin yolunda bizim yolumuz olcak peter pan !!! hayatta hiç birşey için büyük konusmayacaksınn . Hayat bu her şey olabilir . Üzüldüm tutmamasına çok gecmiş olsun .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
ruhum daralıyor nefes bile alamıyorum,aşılamam tutmadı sabah kanama ile uayndım dünya etrafımda döndü...hiç bir şeye inancım ve umudum kalmadı....bu bu sayfaya son yazışım,,,hepimizin yardımcısı olsun allah ne diyeyim

eğer bizimle sadece heyecanını paylaşsaydın sana en büyük destek bizler olurduk.. sabır arkadaşım biz o acıları öyle iyi biliyoruz ki.. Rabbim sabrını gücünü arttırsın.. İnancını kaybedersen en büyük hatayı yapmış olursun Rabbimden umut kesme daha yolun başındasın.. bu mübarek günde Rabbim yar ve yardımcın olsunn

eğer bizimle sadece heyecanını paylaşsaydın sana en büyük destek bizler olurduk.. sabır arkadaşım biz o acıları öyle iyi biliyoruz ki.. Rabbim sabrını gücünü arttırsın.. İnancını kaybedersen en büyük hatayı yapmış olursun Rabbimden umut kesme daha yolun başındasın.. bu mübarek günde Rabbim yar ve yardımcın olsunn

Amin ...

Senin yolunda bizim yolumuz olcak peter pan !!! hayatta hiç birşey için büyük konusmayacaksınn . Hayat bu her şey olabilir . Bizler burada bulunanlar bu hayal kırıklıgına cok ugradık !!! Ama hiç isyan etmedik , Rabbim büyük dedik yola devam ettik . En büyüğüde umudumuzu hiç kesmedik , Rabbim yar ve yardımcımız olsun . Üzüldüm tutmamasına çok gecmiş olsun .

Evet canim ben yanlış anlamıştım, clexana devam, yalnız aspirini kesiyorum. Senin lekelenmelerin ne kadar sürdü? Benim iki gündür çok açık kahve,ama çok değil
Aynen benimde çok açık kahve lekelenmelerim ara ara oldu ve 2 hafta kadar sürdû,zaten bende transferin 7.günü gebelik göründü,birde bende o vakitler gaz çok oldu ve göğüslerim çok büyüdü,hayırısı:)l

Merhaba canım;

Sanıyorum sen yeni gelenlerdesin. Aramıza hoş geldin canım.

Canım, benim transferden sonraki 7. gündeyim. Sürekli vücudumu dinlemedeyim. Her zamankinden farklı bir şeyler var mı diye. Hatta bu sabah işe gitmeden baktım bir değişiklik yok gibi . Canım çok sıkıldı. Ağlamamak için kendimi zor tuttum. Sonra kendi kendimi telkin etmeye başladım. Daha çok erken, moralimin bozulması kullandığım ilaçların yan etkileri diye kendimi teselli etmeye çalıştım. İnşallah Tanrım bana ve bu forumdaki herkese yardım edecektir.
Ben son güne kadar test yaptırmayı düşünmüyorum. Sabırlıyımdır. Ayın 17 sı benim için büyük gün olacak.

Sen sanıyorum yumurta D. düşünüyordun. Merkez konusunda karar verdin mı? Kendini hazır hissediyor musun ? Umarım canım isteklerin gerçekleşir...

Canım benim, benimde psikolojim pek iyi sayılmaz, herşeye çabuk sinirleniyorum. Moralini sen bozma. Benim diğer hamileliklerinde hiç bir belirtim yoktu. Şimdi test yapmamakla iyi ediyorsun. Ben de kızıma hamile olduğumda hiç bakmamıştım son güne kadar. Az kaldı. Inşallah gebesindir. Ben çok umutluyum senden.

Bana üç yerleştirdiler, donmuşlardı. Benim rahim çok ineymiş, iki kürtaj geçirmiştim, ve ölçtürmeden gitmiştim, o yüzden hiç umudum yoktu, inşallah dış gebelik falan değildir, hep aklıma olumsuz şeyler geliyor. Sen hamilemisin, kaç aylık?

sakin olumsuz dusunme hep pozitif dusun,bak rahimin istenilen kalinlikta olmamasina ragmen ustelik donmuslarla hamilesin ohhh sefan olsun bu guzellikler senden yana :)) ben hamile degilim canim donasyon icin bilgi toplama asamasindayim.insallah bende bu yil hamile olurum

:49::49:
Merhaba canım;

Sanıyorum sen yeni gelenlerdesin. Aramıza hoş geldin canım.

Canım, benim transferden sonraki 7. gündeyim. Sürekli vücudumu dinlemedeyim. Her zamankinden farklı bir şeyler var mı diye. Hatta bu sabah işe gitmeden baktım bir değişiklik yok gibi . Canım çok sıkıldı. Ağlamamak için kendimi zor tuttum. Sonra kendi kendimi telkin etmeye başladım. Daha çok erken, moralimin bozulması kullandığım ilaçların yan etkileri diye kendimi teselli etmeye çalıştım. İnşallah Tanrım bana ve bu forumdaki herkese yardım edecektir.
Ben son güne kadar test yaptırmayı düşünmüyorum. Sabırlıyımdır. Ayın 17 sı benim için büyük gün olacak.

Sen sanıyorum yumurta D. düşünüyordun. Merkez konusunda karar verdin mı? Kendini hazır hissediyor musun ? Umarım canım isteklerin gerçekleşir...
Evet canim yeni sayilirim saol.kendimi beynen hazirladim zaten baska carede yok.baskalarina ahkam kesmek kolay geliyor bizlerin yumurta ya da sperm donasyonu icin can attigimizi dusunuyorlar.kim istemezki esiyle kendinin ortak meyvasi olsun,her iki taraftandanda bir seyler arsin saci anneye gozu babaya kim istemezki.kimse sonuca gelmek kolay degil,madden ve manen bir cok yikimdan sonra tukendigini hissediyorsun sonra bi bakiyorsun allah sana bir kapi acmis baskansinin spermi yada yumurtasiyla anne ve baba olma sansi.bir tek genlerin eksik oluyor diger enneler gibi karninda tasiyorsun icinde butun varligini hissediyorsun,kendi kaninla besliyorsun.dogduktan sonra senin sutunle besleniyor ve en onemlisi onun kisiligini sen sekillendiyorsun degilmi canim.sende kendinde belirti arayip moralini bozma.herkesde ayni seyler olmuyormu hatta cocgu insan hic hamile kaldikarinin farkinda bile degiil 3 aylik olana kadar.bence sen hamilesin pozitif dusun guzel haberini almaya az kaldi canim

Canim nasilsin?dün irem hanimla gorustum yapilacak testleri yazdi ve esimle ikimizin resimlerini istedi.ben su an iki aydir dogum kontrol hapi kullaniyorum ve temmuz adetimde baslamayi dusunuyorum agustos gibi heralde orada oluruz .canim ben en son 1 nisanda laporoskopi oldum ameliyattan once rahim filmi cektirdim yapisiklik veya baska bi sorun gorunmedi sence histeroskopi yaptirmalimiyim? Sen ne asamadasin rahimdeki sorunun cözuldumu ne zaman basliyorsun canim birde tedavide nasil ve ne kadar ilac kullaniyorsun ilaclar pahalimi biraz bilgi verebilirmisin seninde guzel haberler almani I an sabirsizlikla bekliyorum.bende cok korkuyorum canim ya olmazsa diye kist ameliyatlari olumsuz etki edermi acaba?

Aynen benimde çok açık kahve lekelenmelerim ara ara oldu ve 2 hafta kadar sürdû,zaten bende transferin 7.günü gebelik göründü,birde bende o vakitler gaz çok oldu ve göğüslerim çok büyüdü,hayırısı:)l

Slm, umarım herşey yolunda gidiyordur. sana transfer sonrasi ne vermişlerdi? HIT de yaptırmıştın değil mi? Proluton iğne kullandın mı lekelenmelerin için?

Tress'çım merhaba;

Senin yazılarını Forumda görünce mutlu oluyorum. Senin yazdıklarını ben çok önemsiyorum. Aynı şekilde bebek, bereze (epeydir göremiyorum) alpilknur aklıma gelenlerdensiniz. Bebek hamilelikten sonrada yazmaya hep devam etti. Seni görünce de çok sevindim. Sen ne yazarsan yaz okuyunca bana bu konuda otorite gibi geliyor. Doğru ve güvenilir buluyorum senin yazılarını. Umarım hep yazarsın canım.

Ne kadar güzel, artık hamilelik dışındaki sorunlarından bahsediyorsun. Umarım bebeklerinin ikisi de sağlıklı bir şekilde büyürler. Hep mutluluk haberlerini alırız.

Ben geçen seneki dış gebelik olayından sonra, donmuşlarla yeniden transfer yaptırdım. Bugün 7. günüm beklemedeyim. Bütün duyguları harmanlayarak daha çok da kaygı yaşamaktayım. İnşallah her şey iyi olacak.

Tress cım bebeklerini öpüyorum ve sağlık diliyorum.

Canım güzel düşünce ve dilklerin için çok teşekkür ederim..elimden geldiğince doğru bildiklrtimi arkadaşlarıma anlatmaya çalışıyorum.bu konularda çok arsştırma yaptım.artık doktorlar bile sorduğum sorulara şaşırıyorlatdı.adeta formun bütün sayfalarimı hafızama kazımıştım.bilgiden ziyade deneyimin daha önemli olduğunu düşünüyorum.seninde tekrar denemene pes etmemene çok sevindi.eğer benimde tutmamış olsaydı yılmadan defalarca denerdim. (Pisikolojik olarak yorucu olsada :( ) gerçi ben hala yılmadım uslanmadım..kızlarıma bir kardeş daha istiyorum kısmet olursa .test gününe az kalmış .heycanla bekliyorum.bu kez extra bir tedbir tedavi uyguladınız mi cnm dış gebelık için.şuan duygularını çok ama çok iyi anlıyorum.güzel haberlerini duymak dileğiyle dualarım seninle cnmm

Slm, umarım herşey yolunda gidiyordur. sana transfer sonrasi ne vermişlerdi? HIT de yaptırmıştın değil mi? Proluton iğne kullandın mı lekelenmelerin için?
Merhaba sağolun,doktorum evet hit idi,transfer sonrası lekelenmelerim arada oldu o zaman coraspirini kestiler,progestan fitili,200mg sabah akşam iğneye çevirdiler.İğneyi de
6.haftaya kadar kullandım...şimdi ise 200mg sabah-öğle-akşam progestan fitil kullanıyorum,lekelenmelerim yok artık.Sanırım onlarda tutunma lekeleriiydi.Hamileliğim bu şekilde gayet iyi gidiyor şükür,çalışyorumda hem.Amaaa bende 7.haftada üçüz olduğu ortaya çıktı.Tabi sorun olabileceği için dr nin de onayıyla sanırım 2 hafta sonra 11.hafta da redüksiyon olacağım,hayırlısı :( Sanırım 3 tane embriyo transfer etmemeli insan,tabi kısmet işte..Umarım gönlünce olur gelişmeler,güzel haberlerinizi okuruz...

Merhaba sağolun,doktorum evet hit idi,transfer sonrası lekelenmelerim arada oldu o zaman coraspirini kestiler,progestan fitili,200mg sabah akşam iğneye çevirdiler.İğneyi de
6.haftaya kadar kullandım...şimdi ise 200mg sabah-öğle-akşam progestan fitil kullanıyorum,lekelenmelerim yok artık.Sanırım onlarda tutunma lekeleriiydi.Hamileliğim bu şekilde gayet iyi gidiyor şükür,çalışyorumda hem.Amaaa bende 7.haftada üçüz olduğu ortaya çıktı.Tabi sorun olabileceği için dr nin de onayıyla sanırım 2 hafta sonra 11.hafta da redüksiyon olacağım,hayırlısı :( Sanırım 3 tane embriyo transfer etmemeli insan,tabi kısmet işte..Umarım gönlünce olur gelişmeler,güzel haberlerinizi okuruz...

canim bana igne vermediler, verselerdide burda yurtdisinda yaptirmam imkansiz gibi. ben fitille devam ediyorum, simdilik lekeler kesildi gibi. insallah böyle devam eder. ben kan testi yaptirmadim, direk doktora gidecegim. halen umudum cok yok gibi. 6 mm ile zor görünüyordu. banada üc tane blast verdiler, umarim dis gebelik falan degildir, keseyi gürürler. Bende ücünün tutunmasi imkansiz gibi. Zaten doktor iptal edelim falan deyince ben ücünüde transfer edin demistim. Yoksa bende iki tane isterdim. Reduksiyonla iyi bir karar vermissin. hepsini kaybetme ihtimalin vardi eger kalmasini isteseydin. Umarim hersey yolunda gider. insallah benimde güzel haberleri olur yakinda..

canim bana igne vermediler, verselerdide burda yurtdisinda yaptirmam imkansiz gibi. ben fitille devam ediyorum, simdilik lekeler kesildi gibi. insallah böyle devam eder. ben kan testi yaptirmadim, direk doktora gidecegim. halen umudum cok yok gibi. 6 mm ile zor görünüyordu. banada üc tane blast verdiler, umarim dis gebelik falan degildir, keseyi gürürler. Bende ücünün tutunmasi imkansiz gibi. Zaten doktor iptal edelim falan deyince ben ücünüde transfer edin demistim. Yoksa bende iki tane isterdim. Reduksiyonla iyi bir karar vermissin. hepsini kaybetme ihtimalin vardi eger kalmasini isteseydin. Umarim hersey yolunda gider. insallah benimde güzel haberleri olur yakinda..

Günaydın canım seni görünce sevindim. Canım senin kesinlikle umutsuz olmaman gerekir. Ne güzel tutunma kanaması olmuş. Bu bir belirti. Birde canım dış gebelik olsaydın ki ben yaşadım, korkunç dayanılmaz ağrıların olurdu. Ben geçen sene 9. gün hastaneye yatmıştım. Sen inşallah hamilesin gibi geliyor bana. Rahim kalınlığı önemli evet ama transfer edien embr. kalitesi de çok önemli. Canım senin embr. kaç tane çözdürüldü.Ttransfer edilenlerin kalitesini gösterir bir belge erdiler mi sana. Birde yurt dışında sen kan testi yaptıramıyor musun ? Şimdiye kadar sabretmezdin gibi geliyor bana.

Canım inşallah senin pozitif çıkacak. Bazan sanıyorum imkansız bir şey yok gibi hissediyorum. Çok merak ediyorum hadi bize canım hamileyim haberini ver beklemedeyiz.

Benim de az kaldı, bazen çok umutlu hissediyorum, bazen umutsuz bilmiyorum. Tanrın hepimize yardım eder inşallah.

Merhaba canım, günaydın,

Sende bir gelişme var mı canım. Eminim araştırman devam ediyordur. Çok mu zor bulunuyor t. anne. Fiyatları yaklaşık ne kadar acaba. Daha önce forumda bu şekilde anne olan arkadaşlar vardı. Sanıyorum bebeklerini kucaklarına aldılar. Eminim sende onları takip etmişindir. İnşallah canım tez zamanda her şey yoluna girer.

Tress'cim tekrar merhaba canım benim; dr lar şaşırmakta haklı. Yazdıklarından zaten bu konuda bilgili olduğun araştırma yaptığın belli oluyor canım. Bu yüzden senin ve bir kaç arkadaşın daha yazdıklarını çok önemsiyorum. Aslında bu forumda ki paylaşımlar hepimizin bu alandaki bilgimizi artırıyor. Bir de bizzat yaşadıklarımızda çok önemli olduğunu düşünüyorum. Dr lar bana da sağlık çalışanı mısın diye sorup, bu konuda bilgim olduğunu gördüklerinde de daha özenli davranıyorlardı.

Canım kızlarına kardeş isteme fikrine bayıldım. Hem de ikizlerden sonra. Cesaretine ve sabrına hayranım. Forumda senle beraber hamile kalacak arkadaşların şimdiden şanslı olduklarını düşünüyorum. Senin paylaşımların çok kişiye yol gösterecektir iyi gelecektir diye düşünüyorum. hadi hayırlısı.

Canım dış gebelik olasılığını sıfırlamak için sağlam olan tüpümü tekrar laporoskopiyle bağlattırdım. Ben de rahim inceliği sorunu vardı, onun içinde destek olsun diye üç ay platese gittim. Kullanılan ilaçlar genelde aynı zaten. Ben dondurulmuşlarla tedavi oluyorum. Üç embr. transferi yapıldı. Beklemedeyim canım. İnşallah güzel haberler vermek istiyorum sizlere....

Merhaba İyi Pazarlar Kivfa;
Evet bu durumda redüksiyon doğru bir karar.
İçimden bir ses sende hamilesin diyor,
İnşallah hayırlısı ile de öyledir
Ama rahim ince olduğu için eğer hamile isen gerekli önlemleri alırsın tabi ki
Herşey gönlünce olsun,sevgiler...

Günaydın canım seni görünce sevindim. Canım senin kesinlikle umutsuz olmaman gerekir. Ne güzel tutunma kanaması olmuş. Bu bir belirti. Birde canım dış gebelik olsaydın ki ben yaşadım, korkunç dayanılmaz ağrıların olurdu. Ben geçen sene 9. gün hastaneye yatmıştım. Sen inşallah hamilesin gibi geliyor bana. Rahim kalınlığı önemli evet ama transfer edien embr. kalitesi de çok önemli. Canım senin embr. kaç tane çözdürüldü.Ttransfer edilenlerin kalitesini gösterir bir belge erdiler mi sana. Birde yurt dışında sen kan testi yaptıramıyor musun ? Şimdiye kadar sabretmezdin gibi geliyor bana.

Canım inşallah senin pozitif çıkacak. Bazan sanıyorum imkansız bir şey yok gibi hissediyorum. Çok merak ediyorum hadi bize canım hamileyim haberini ver beklemedeyiz.

Benim de az kaldı, bazen çok umutlu hissediyorum, bazen umutsuz bilmiyorum. Tanrın hepimize yardım eder inşallah.

Canım benim, sağol içimi rahatlattın. Evet elimize kağıt vermişlerdi, onuda HIT deki hemşiremiz aldı, biz embriyoları taşıdığımız için, kafam dağınıktı, moralim bozuk olduğu için o gün kaliteyi falan sormamıştım. Üç taneydi, hepsini transfer ettiler. Biz burda geçici iş nedeniyle bulunduğumuz için, doktorumda yok canım. Normalde kan testini hemen yaptırırım tabi. Şimdi iyi bir doktor araştırıyorum. Sen inşallah iyi bir sonuç alacaksın. Iki defa üç gün arayla clear blue testi yaptım. 9. Gün ve 12. Gün. Ikiside 2-3 hafta hamile diyor. BHCG 200-2000 arası olunca bu çıkıyormuş. Hayırlısı.

Back
X