Merhaba canım, günaydın,

Sende bir gelişme var mı canım. Eminim araştırman devam ediyordur. Çok mu zor bulunuyor t. anne. Fiyatları yaklaşık ne kadar acaba. Daha önce forumda bu şekilde anne olan arkadaşlar vardı. Sanıyorum bebeklerini kucaklarına aldılar. Eminim sende onları takip etmişindir. İnşallah canım tez zamanda her şey yoluna girer.

merhaba heluncum
canım araştırıyorum tabi,geçen hafta biriyle görüşecektim ertelendi.fiyatlar değişiyor ya.daha önce yapanlat kapıyı 50 den açıyor.yeniler biraz daha az alıyor.evet daha önce tuna nehir vardı,onu büyük merakla takip etmiştim.çok şükür ikizlerini kucağına aldı darısı bizlere inşaAllah amin.senden de müjdeyi alırız inşaAllah salı günü dimi büyük gün?

yazmayayım susayım dedim ama diğer topikte yazdıklarını görünce delirdim.. seni takip ediyorum.. çelişkilerle dolusun.. yönlendirmek için giriyorsun anlaşılan ama niye.. bizim maneviyatımızdan şüpheye düşerek bizi doğru yola çekmeye mi adadın kendini.. o zaman çok işin var dünya da tek günahkar bizler değiliz ki en masumlarıyız biz eğer bu günahsa.. neden maden ocaklarında insanları göz göre göre öldürenlere yazmıyorsun ... neden sokaklara bırakılan çocuklar için çabalamıyorsun.. neden tecavüze uğrayan kızcağızı doğuma zorlayan tecavüzcüsünün bebeğini doğurmaya zorlayan düzene kızmıyorsun.. neden açlıktan , lösemiden, ölen insanlara adamıyorsun kendini, neden burdasın arkadaşım neden..
bizim maneviyatımızı güçlendirmek mi tek arzun.. dünya da yapılacak onca iş varken neden biz.. canımızı yakmak daha kolay diye mi.. namussuzluk mu yapıyoruz çalıyormuyuz.. dolandırıyormuyuz.. kul hakkına mı giriyoruz..
ben kendi adıma maneviyatıma güveniyorum canım arkadaşım.. ne benim ne de kimsenin senin duygularınla işi yok.. gelbir Allahın selamını ver.. oku geç git.. Rabbim elbet büyüktür.. ben yaşadığım onca acıda hep Rabbim dedim ona sığındım..
sen hadsizliğinle benim gibi sabır küpü olan birini bile kızdırdın uzak dur forumlarımızdan seni şikayet ederim... kararın için seni ayrıca tebrik ederim. ferahlamakta çok haklısın eğer gerçekten samimiysen ne mutlu sana...

ama unutma gerçekten kararlı olsaydın buraya gelip yazmazdın ikna edilmeye ihtiyacın var dı .. yanlış üslubu seçtin canım.. eğer insan incitmenin kırmanın bir günahı varsa sen şimdiden baya bir kalp gücendirdin...

Herkes istediği gibi düşünmekte serbest tabi ki. Ama anne olmayı istemek kapris yada şımarıklık değil. Başka birinin yumurtası ile anne olmayı kabullenmek kolay mı? Yada başka birinin spermiyle baba olmak? İnsanlar neler yaşıyorlar da bunu kabulleniyorlar, biraz düşünmek ve daha insaflı olmak lazım.

Eski üyeler hatırlar belki beni :16: merhaba demek istedim.

Sizlerle benzer şeyleri yaşadım, bir kızım var, 48 yaşında doğurdum, 4 yaşında oldu. Doğumdan sonra uzunca bir süre forumda yazdım, sonra uzun uzun arlar verdim, koptum ama arada bir göz atmadan edemiyorum. Aynı süreci yaşayan, olumlu olumsuz deneyimlerini paylaşan birçok yeni arkadaşımız var, başlık hala devam ediyor, ne güzel.

Hepinize selamlar ve sevgiler,

Ne güzel yaa dört yasına gelmiş.
Masallah

Bir zamanlar bu sayfalarda bilgi ve tecrübe ararken şimdi dört yasında bir cocuk annesi olarak burada olmak cok degisik bir duygu olmalı.
Ben kendi gecmis sayfalarımı okuyunca cok degisik duygular icine giriyorum eski günlüğünü bulmak gibi
Bu acıdan bu sayfalarda yazmak güzel.
Bazende bu is herkesden gizlendiği icin birisi parçaları birleştirir beni tanır diye korkuyorum.

Ama sayfalar cok değerli bilgilerle dolu.
Herkesin işine yarar bebeği olmayan kalmaz insallah

Herkes istediği gibi düşünmekte serbest tabi ki. Ama anne olmayı istemek kapris yada şımarıklık değil. Başka birinin yumurtası ile anne olmayı kabullenmek kolay mı? Yada başka birinin spermiyle baba olmak? İnsanlar neler yaşıyorlar da bunu kabulleniyorlar, biraz düşünmek ve daha insaflı olmak lazım.

bence de çok güzel yazmışsın İnsaflı omak çok önemli ....

bu arada kızlar tahmini gidiş tarihim ayın 27 si... 11 günüm kaldıııı çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmm :DDDD

bence de çok güzel yazmışsın İnsaflı omak çok önemli ....

bu arada kızlar tahmini gidiş tarihim ayın 27 si... 11 günüm kaldıııı çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmm :DDDD

Hadi bakalım hayırlısı canım. İnş. Bebişlerin tutunmuş bir şekilde dönersin evine. Herşey yolunda mı? Kontrollerin, hazırlığın nasıl?

Hadi bakalım hayırlısı canım. İnş. Bebişlerin tutunmuş bir şekilde dönersin evine. Herşey yolunda mı? Kontrollerin, hazırlığın nasıl?

canım estrofem coraspin ve folbiol başladım ... Allah razı olsun İnşallah öyle olur hep hayaller kuruyorum... :D şimdilik tek sıkıntı bünyem çok çabuk hasta oluyorum .. bugün midem ağrıyor bir toparlayamıyorum işte :( ama Rabbim daha büyük sıkıntı vermesin :D

selam Bcemre, sen de benim gb uyuyamıyanlardan mısın.sayfaları geçte olsa okuyup yatıyorum.elime ne geçiyor onuda tam kestiremiyorum.sanal bi okadarda gerçek ortamda rahatlamaya çalışıyorum

selam Bcemre, sen de benim gb uyuyamıyanlardan mısın.sayfaları geçte olsa okuyup yatıyorum.elime ne geçiyor onuda tam kestiremiyorum.sanal bi okadarda gerçek ortamda rahatlamaya çalışıyorum

Merhaba canım, evet aynen soyledigin gibi sanal ama gercegin ta kendisi.gecmis sayfalari okuyorum yasanilan deneyimler duygular hersey okadar sicak ve ictenki okudukca yalniz olmadigini gorup bir nebze rahatliyorsun ve farkli pencerelerden bakabilme sansi yakaliyorsun.bu kadar guzel samimi paylasimlar yapan herkesin eline saglik tum guzellikleri yasamayi sonuna kadar hakediyorlar.insallah hepimiz birgun bu guzellikleri yasariz.

Sevgili arkadaşlar;

Dün kan testi yaptırdım. Bhcg 280 çıktı. inanamadım, eşimle havalara uçtuk. Test sonucunu almaya gittiğimde bankodaki kıza ismimi söyleyip, çıktıyı iyice katlayıp bana vermesini söyledim. Kız şaşırdı. Neden sonucu burda görmek istemiyorsun diye sorup kâğıdı iyice katlayıp verdi. Eğer sonucum olumsuz olsaydı orada dayanamam diye düşünmüştüm. 6-7 dk sonra eve gelip eşime çantadan alıp bakmasını söyledim. Çok çok mutlu olduk.

Umarım bu mutluluğu herkes yaşar. Ve umarım mutluluğumuz hep devam eder. Perşembe günü tekrar kan testi yaptırıcam. değerin katlanması gerekiyor inşallah...

Kivfa 'cım umarım senin dr kontrolün yakındır. Beklemedeyim hayırlı haberlerini.

Merhaba Shanthi;

Senin adını arkadaşlardan duyuyordum. Senin olumlu deneyimin bana hep kendimi iyi hissettirdi. Bende 47 yaşındayım. Toplamda 7. tedavim. Zaman zaman acaba benim için çok mu (çünkü benim yaşıtlarımın artık torunları bile olmaya başladı) geç diye düşündüğüm ve zaman zamanda umutsuzluğa düşüp pes ettiğim anlar oldu. Sağ olsun arkadaşlar yaşı büyük olup anne olanları hatırlatıp, umutsuzluğa düşmememiz gerektiğini söyledikçe ' demek ki olabiliyor, bak bunun örnekleri var ' diye kendi kendimi teselli ettim.

Umarım kızınla ve ailenle hep mutlu mesut yaşarsınız. Seni merak ediyorum canım. Nasıl bir hamilelik geçirdin, zorlandın mı, kilon nasıldı, genel sağlığın nasıldı, hamilelikten kaynaklı bir sorun yaşadın mı? Merak ediyorum. Fırsat buldukça yazarsan sevinirim.

Sevgili arkadaşlar;

Dün kan testi yaptırdım. Bhcg 280 çıktı. inanamadım, eşimle havalara uçtuk. Test sonucunu almaya gittiğimde bankodaki kıza ismimi söyleyip, çıktıyı iyice katlayıp bana vermesini söyledim. Kız şaşırdı. Neden sonucu burda görmek istemiyorsun diye sorup kâğıdı iyice katlayıp verdi. Eğer sonucum olumsuz olsaydı orada dayanamam diye düşünmüştüm. 6-7 dk sonra eve gelip eşime çantadan alıp bakmasını söyledim. Çok çok mutlu olduk.

Umarım bu mutluluğu herkes yaşar. Ve umarım mutluluğumuz hep devam eder. Perşembe günü tekrar kan testi yaptırıcam. değerin katlanması gerekiyor inşallah...

Kivfa 'cım umarım senin dr kontrolün yakındır. Beklemedeyim hayırlı haberlerini.

Müthiş bir haber canım yaa. Çok sevindim bilemezsin. Hep aklımdaydın bugün. Değerin çok güzel. Kesin katlanır. Evet canım doktor buldum, Perşembe gidiyorum doktora. Hayırlısı.

Selam arkadaslar. Oncelikle transferleri hamilelikle sonuclanan arkadaslari cok cok tebrik ederim. Dilerim bebislerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz ve darisi bekleyen herkese InsAllah..

Biz dun HIT ile on gorusmeye gittik. Benim orda rahim filmimi cektiler, kan tahlilleri alindi ve esim dondurulmak uzere sperm verdi. Doktorun kendisiyle cok kisa gorusebildik. Bizimle Gulsen hanim ilgilendi. Zaten gitmeden once buna hazirlikliydik. Biraz ilgisiz oldugunu cok okumustum ama biz sonuca bakiyoruz. Biz yurt disinda kaldigimiz icin ilaclarin hepsini alip geldik. Kismet olursa eylulun basinda transfer icin gidecegiz. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin..

Sevgili arkadaşlar;

helun canım çokkk sevindim canım senin adına.seni ve kivfayı merakla takip ediyorum.sonucunuz beni umutlandırıyor tabi.gerçi ben yaşça kivfadan büyüğüm seninde emriyolar benimkilerden genç az da olsa endişe ediyorum.ama biliyorum rabbim yazmışsa herşekilde olur.darısı tüm bekleyenlerin ve benim başıma.

Selam arkadaslar. Oncelikle transferleri hamilelikle sonuclanan arkadaslari cok cok tebrik ederim. Dilerim bebislerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz ve darisi bekleyen herkese InsAllah..

Biz dun HIT ile on gorusmeye gittik. Benim orda rahim filmimi cektiler, kan tahlilleri alindi ve esim dondurulmak uzere sperm verdi. Doktorun kendisiyle cok kisa gorusebildik. Bizimle Gulsen hanim ilgilendi. Zaten gitmeden once buna hazirlikliydik. Biraz ilgisiz oldugunu cok okumustum ama biz sonuca bakiyoruz. Biz yurt disinda kaldigimiz icin ilaclarin hepsini alip geldik. Kismet olursa eylulun basinda transfer icin gidecegiz. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin..

Hayırlı olsun canım. Ilk denemen galiba. Sende herşey yolunda görünüyor. Inşallah hamile kalacaksın. Evet dediğin gibi soğuk bir doktor ama dediğin gibi, sonuç önemli.

Back
X