Ben fotoğraftan tercih yapmadım. bu çokta önemli değil. Arkadaşlar size şunu söyliyeyim. Kızkardeşimin iki çcuğu var. Biri 20 aylık biri 14 günlük. Onları daha anne rahmine düştüklerini öğrendiğim andan itibaren sevdim, taptım. Hele ilki kardeşimin kanaması olup hastaneye gittiğimizde doktor düştü galiba diyince hayatım bitti gibi hissettim. Sonra kalp atışlarını duyunca dünyanın en mutlusu oldum. Düşünün bir de sizin içinizde büyümesini. Millet evlatlık alıyor da nasıl bağlanıyor o çocuklara. Her şeyleri oluyırlar.
Bizim durumumuzu kızkardeşimden başkası bilmiyor ve bilmeyecek. Bu bizimle mezara kadar gidecek inşallah. Hatta alabilseydim kardeşimden yumurta alacaktım ama hamile kaldı o esnada. Allah'ın işi.
Eşim ne olur bilinse dedi. Ben ona bu konun aramızda bir daha konuşulmaması ve asla bir daha bu konuyu konuşmamamız gerektiğini söyledim. Kıbrıs olayı hayatımızda bir daha tek bir kelimeyle bile anılmayacak . Bir tek benimle aynı durumda olanlara söylüyorum onlarla da telefon dışında bir iletişimiz yok dostluğumuz tok. Ege üniversitesindeki tup bebekteki arkadaşlar.
Biz neden bebeğe ve hiçkimseye söylemeyeceğiz bunu? Sebep bebeğe haksızlık yapmamak. O bu şekilde dünyaya geldiğini öğrendiğinde mutlu olmaz. Ona mutsuzluk verecek bir şeyi biz yapamayız. hayatını altüst etmeye hakkımız yok. O sevgi içinde büyüyecek. Ondan sonra ona hangi hakla aslında ben senin biyolojik annen değilim diyeceğim? kendi keyfim için donsyon yaptırayım sonra içimdeki kimseye söyliyemediğim bu yükü ona söyliyerek ona devredeyim. böylelikle biz rahatlarken ona dünyanın en büyük kötülüğünü yapayım. yok öyle şey.
Bana benzemek zorunda da değil. herkes annesine benzemez. benim kardeşim babama ve halama çok benziyor anneme değil. hiç kimseye benzemek zorunda bile değil. merak etmeyin dna testi falan yaptırmaz anneme benzemiyorum diye. ben babama hiç benzemiyorum annemim kopyasıyım . dna testimi yaptırdım. bu ne saçma şey!!! ancak bir ciddi organ nakli gerektiren hastalık olursa bu drumda doktorla konuşursunuz yine ona söylenmez. organ uymadı denir en fazla. ben böyle bir durum için ya ikiz istiyorum ya da tek olursa 2. aynı donörden kardeş.