merhaba arkadaşlar belime sancı girdi ve kilodumda hafif pembe renkte crinone jel parçaları buldum. şimdi neredeyse durdu. bu kötüye işaret gibi geliyor canım bayağı sıkıldı. Sizce durum nedir? Bu arada ben bugün öğrenciye derse gittim . masa başında 2.5 saat geçirdim. doktor normal hayatına dönebilirsin dedi ama bilemiyorum. kafam bayağı karışık. bir yandan geçtiğimiz cuma transferim oldu. bu cuma gitsem bir test yaptırsammı diyorum. varsa çıkar mı sizce?
Merhaba AED istersen kan testi yaptir. Bendede tutunma lekesi olmustu. Bende calisiyorum, bunun olumsuz etkileyecegini düsünmüyorum. Insallah pozitifdir sonuc.

• Beğen
Reactions: AED
Ben fotoğraftan tercih yapmadım. bu çokta önemli değil. Arkadaşlar size şunu söyliyeyim. Kızkardeşimin iki çcuğu var. Biri 20 aylık biri 14 günlük. Onları daha anne rahmine düştüklerini öğrendiğim andan itibaren sevdim, taptım. Hele ilki kardeşimin kanaması olup hastaneye gittiğimizde doktor düştü galiba diyince hayatım bitti gibi hissettim. Sonra kalp atışlarını duyunca dünyanın en mutlusu oldum. Düşünün bir de sizin içinizde büyümesini. Millet evlatlık alıyor da nasıl bağlanıyor o çocuklara. Her şeyleri oluyırlar.
Bizim durumumuzu kızkardeşimden başkası bilmiyor ve bilmeyecek. Bu bizimle mezara kadar gidecek inşallah. Hatta alabilseydim kardeşimden yumurta alacaktım ama hamile kaldı o esnada. Allah'ın işi.
Eşim ne olur bilinse dedi. Ben ona bu konun aramızda bir daha konuşulmaması ve asla bir daha bu konuyu konuşmamamız gerektiğini söyledim. Kıbrıs olayı hayatımızda bir daha tek bir kelimeyle bile anılmayacak . Bir tek benimle aynı durumda olanlara söylüyorum onlarla da telefon dışında bir iletişimiz yok dostluğumuz tok. Ege üniversitesindeki tup bebekteki arkadaşlar.
Biz neden bebeğe ve hiçkimseye söylemeyeceğiz bunu? Sebep bebeğe haksızlık yapmamak. O bu şekilde dünyaya geldiğini öğrendiğinde mutlu olmaz. Ona mutsuzluk verecek bir şeyi biz yapamayız. hayatını altüst etmeye hakkımız yok. O sevgi içinde büyüyecek. Ondan sonra ona hangi hakla aslında ben senin biyolojik annen değilim diyeceğim? kendi keyfim için donsyon yaptırayım sonra içimdeki kimseye söyliyemediğim bu yükü ona söyliyerek ona devredeyim. böylelikle biz rahatlarken ona dünyanın en büyük kötülüğünü yapayım. yok öyle şey.
Bana benzemek zorunda da değil. herkes annesine benzemez. benim kardeşim babama ve halama çok benziyor anneme değil. hiç kimseye benzemek zorunda bile değil. merak etmeyin dna testi falan yaptırmaz anneme benzemiyorum diye. ben babama hiç benzemiyorum annemim kopyasıyım . dna testimi yaptırdım. bu ne saçma şey!!! ancak bir ciddi organ nakli gerektiren hastalık olursa bu drumda doktorla konuşursunuz yine ona söylenmez. organ uymadı denir en fazla. ben böyle bir durum için ya ikiz istiyorum ya da tek olursa 2. aynı donörden kardeş.

Yazdığınız herşeye katılıyorum, ben foto görmek istedim ama bu bir anlamda kendimi rahatlatmak içindi, gördüm ama iyi mi yaptım ben de bilmiyorum çünkü şu an beynime kazınmış bir görüntü var.Ve asla bire bir benzerlik diye bir şey yok, etrafına bir baksan kendine benzeyen birini çevrende bile bulamazsın, sadece bir iki özellik vardı benim aradığım, belki inanmacaksın ama benim fotoma bakıp bana benzeyenleri yolladılarya ben ilk yolladıkları kişiyi seçtim muhtemelen onlarda bakarken zaten benim gözümle baktılar yani gözlerim belirgin benim ten rengi vs, yani görmesen de ellerinde en uygun olanı kullandıklarına eminim.Benzemese ne olur zaten aslında onu ben yetiştireceğim için zaten kalbi bana benzeyecek, hepimiz için hayırlısını diliyorum.

gözünaydın canım çok iyi.....yolculuk tarihin belli oldu mu?ben de zaman sabırsızlanıyorum zaman geçmek bilmiyor yaaa
Canım çok sagol,daha berk beyle görüşmedim yolculuk tarihini,
geçen yazmıştım sana görmedin galiba sen nasılsın
Test ne zaman

gözünaydın canım çok iyi.....yolculuk tarihin belli oldu mu?ben de zaman sabırsızlanıyorum zaman geçmek bilmiyor yaaa
Merhaba kardelennur,nasilsin ?seni merak ediyordum girmiyorsun artik sanirim.test tarihin ne zaman.hic belirtin varmi? Guzel haberler alman dilegiyle

Ohh super gozun aydin canim.rahatlamissindir biraz yolculuk tarhin belli olur artik dr aradinmi Ultregestana ne zaman baslican.
Tşk canım rahatladım valla,içim kıpır kıpır
daha görüşmedik biz arıycaz dediler beklıyorum

Merhaba kardelennur,nasilsin ?seni merak ediyordum girmiyorsun artik sanirim.test tarihin ne zaman.hic belirtin varmi? Guzel haberler alman dilegiyle
Tşk canım rahatladım valla,içim kıpır kıpır
daha görüşmedik biz arıycaz dediler beklıyorum

canlarım sağolun,her gün giriyorun çalışıyorum fırsat buldukça giriyorum aslında bana yazan olmayınca okuyup çıkyorum,daha test gününe bir hafta var bakalım hayırlısıyla olur inşallah dualarınızı bekliyorum.gerçekten maddi manevi çok yıpratıcı bir süreç Rabbim emeklerimize acısın da hayırlı sağlıklı evlatlarımızı nasip etsin..aminnn aminnn aminnn

canlarım sağolun,her gün giriyorun çalışıyorum fırsat buldukça giriyorum aslında bana yazan olmayınca okuyup çıkyorum,daha test gününe bir hafta var bakalım hayırlısıyla olur inşallah dualarınızı bekliyorum.gerçekten maddi manevi çok yıpratıcı bir süreç Rabbim emeklerimize acısın da hayırlı sağlıklı evlatlarımızı nasip etsin..aminnn aminnn aminnn
Amin amin inşallah canım
İnşallah güzel haberlerini alıcaz canım
herzaman dualarımdasınız

Amin canim hadi kavusalim artik bebislerimize.senin guzel haberini alalim arkandanda bizler verelim o guzel haberi.ben donasyon gununde sana yazmistim ama gormedin sanirim.

Ay

Ay canim super ayni gun yolcuyuz desene.benim emriyo 5 gun bugun ultrehestana baslattilar.sana baslattimi dr
Ya harika bir haber canım
inşallah bebişlerimizi birlikte alıp gelicez
yok canım vajinal jel getirmemi istediler.kan sulandıricı igne,vitamin,estrofem kullanıyorum
transferden sonra vericeklermiş

merhaba kızlar, bende 1 yıldır takip ediyorum sizleri. çok fazla sayıda tüp bebek denemelerim var ama hep negatif veya kimyasal olarak sonuçlandı. bu önümüzdeki aylarda donasyon yaptırmayı aklıma koydum. sizlerin yazılarını okuyarak iyicene kafamda bazı şeyler oturdu. hakkımızda hayırlısı olsun. hepimiz hemen pozitifleri yakalayalım.

Ya harika bir haber canım
inşallah bebişlerimizi birlikte alıp gelicez
yok canım vajinal jel getirmemi istediler.kan sulandıricı igne,vitamin,estrofem kullanıyorum
transferden sonra vericeklermiş
2015 de anne olmayan kalmasin ocak transferleri basi ceksin senin kac embriyo transfer edilcek

merhaba kızlar, bende 1 yıldır takip ediyorum sizleri. çok fazla sayıda tüp bebek denemelerim var ama hep negatif veya kimyasal olarak sonuçlandı. bu önümüzdeki aylarda donasyon yaptırmayı aklıma koydum. sizlerin yazılarını okuyarak iyicene kafamda bazı şeyler oturdu. hakkımızda hayırlısı olsun. hepimiz hemen pozitifleri yakalayalım.
Hos geldin aramiza.hakkinda hayirlisi olsun allah anne olmayi nasip etsin.

Back
X