- 14 Ocak 2015
- 33
- 21
- 13
Hos geldin aramiza.hakkinda hayirlisi olsun allah anne olmayi nasip etsin.
teşekkürler inşallah nasip olur. hepimiz için canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hos geldin aramiza.hakkinda hayirlisi olsun allah anne olmayi nasip etsin.
ayyyy canım gerçekten görmedim o koşuşturmacada demekki....inşallah sonucum pozitif olurda hemde size moral olurum.hadi sıra sizde kapın gelin bebişleriniziAmin canim hadi kavusalim artik bebislerimize.senin guzel haberini alalim arkandanda bizler verelim o guzel haberi.ben donasyon gununde sana yazmistim ama gormedin sanirim.
Oncelikle cok gecmis olsun yasadiklarin cok uzucu insallah bir daha bu durumu yasamaz ve saglikli bebeklerini kucagina alirsin.benim arkadasim iki hamileliginde kromozan bozuklugundan 6 aylik bebeklerini aldirmak sorunda kaldi ve cok kotu gunler yasadi.İlginc olan butun arastirmalara ramen nedeni bulunmadi.her iki tarafin ailelerindede bu durum hic yasanmamis.son hamileliginde cok saglikli bir kizi oldu ve su an 4 yasinda.Eger yasin gencse ve psikikolojik olarakta kendini hazir hissediyorsan dogal yoldan tekrar dene derim.Cunku zaten elinde donasyon imkanin var.dogal yada donasyon sonucta onlar bizim canimiz.ben ispanyada tedavi goruyorum cok kulfetli Kibris daha uygun bildigim kadariyla eminim diger arkadaslar Kibris icin bilgi verir.kucagimiz bos kalmasin hepimiz anne olalim.
Herkese merhaba arkadaşlar ben 26 yaşındayım 3 yıllık evliyim ve erken menepoza girdim doktorum tüp bebek dahil hamile kalamayacağımı tek şansımın donasyon olduğunu söyledi. 2 gündür araştırma yapıyorum genelde dr halil İbrahim Tekin'in çok iyi olduğunu söylüyorlar. bende sizden hem tedavi hakkında hem fiyatlar hakkında bilgi almak istiyorum. Lütfen yardımcı olun
Yazdığınız herşeye katılıyorum, ben foto görmek istedim ama bu bir anlamda kendimi rahatlatmak içindi, gördüm ama iyi mi yaptım ben de bilmiyorum çünkü şu an beynime kazınmış bir görüntü var.Ve asla bire bir benzerlik diye bir şey yok, etrafına bir baksan kendine benzeyen birini çevrende bile bulamazsın, sadece bir iki özellik vardı benim aradığım, belki inanmacaksın ama benim fotoma bakıp bana benzeyenleri yolladılarya ben ilk yolladıkları kişiyi seçtim muhtemelen onlarda bakarken zaten benim gözümle baktılar yani gözlerim belirgin benim ten rengi vs, yani görmesen de ellerinde en uygun olanı kullandıklarına eminim.Benzemese ne olur zaten aslında onu ben yetiştireceğim için zaten kalbi bana benzeyecek, hepimiz için hayırlısını diliyorum.
Teşekkür ederim canım. Beklemeye karar verdim. Berk beyin ilaç kullanmazsam gebelik olursa bile rahim dökülür lafı aklıma geldi. Bu durumda vücut adet olmak istiyor biz durduruyoruz. gebelik olsada bu durum devam edecek. Öyle bir şey olablir dedim kendime. Bir de belki dediğin gibi tutunma lekelenmesidir inşallah. Hayırlısıyla salı belli olacak.Merhaba AED istersen kan testi yaptir. Bendede tutunma lekesi olmustu. Bende calisiyorum, bunun olumsuz etkileyecegini düsünmüyorum. Insallah pozitifdir sonuc.
Şimdi okuudm. Doktorumu aramadım. yarın ilk işim aramak olacak. sanırım geç kaldım. Bilmiyordum.AED lekelenme icin doktorunu aramadinmi burdan ogrendigim kadariya bu tur durumlarda igne veriyorlar.İnsallah bebislerin annelerine sıkı sıkı tutunuyorlardir.benimde pazartesi transferim olcak,senin transfer esnadinda rahim kalinligin kacti ve kac emriyo transfer edildi?
Amin canim.kafani bosalt ve rahatla eminim kendin icin dogru karari alacaksindir.hakkinda hayirlisi olsunTeşekkürler ilginiz için yaşım 35 bakalım tahliyen den sonra henüz adet olmadım ilaç kullanıyorum ilaç bitince adet olacakmış ve doktor yumurta sayımı yapıp rezero durumuna bakacak pek umutlu değilim ama neyse geçen yıl amh0,90 ciki ama doğru söylüyorsunuz donasyonu her zaman yaptırabilirim fakat bilmiyorum öf kafam çok karışık bakalım biraz toparlanayim psikolojim düzelsin öyle karar vericem bu arada arastirmaya devam edeyim inşallah Rabbim bizim de yüzümüzü güldürecek
Hayirlisi olsun guzel haberlerini bekliyoruz.Şimdi okuudm. Doktorumu aramadım. yarın ilk işim aramak olacak. sanırım geç kaldım. Bilmiyordum.
Bu arada 1074 doğumluyum. Transfer sırasında rahim kalınlığı 10 milim di. 3 embriyor transfer edildi. Rahimde bilinen hiç bir problem yok bugüne kadar da olmadı şükür. Bakalım hayırlısı. Bekliyorum. Şu anda doktoruma bu durumu yazdım.
sağol canım
aminnnn inşallah canım,tüm kalbimle diliyorum2015 de anne olmayan kalmasin ocak transferleri basi ceksin senin kac embriyo transfer edilcek
Kıbrıs'ta donasyon Türk Rus ve İngiliz'lerden alınıyormuş. Zaten bir insanla tıpatıp benzememiz mümkün değil ben o yüzden kardeşimden istemiştim ama hamile kaldı :) Güzellik önemli benim için ama onu da sormadım. Kısmet. Eli ayağı düzgün olsun yeter. Dediğin gibi canım yüzünü görürsem aklıma kazınır. Bir de biz transfere gittiğimizde orada yumurta toplatmaya gelenlerde vardı. Aşağı yukarı anladım durumu. Ne yapalım kısmet artık gerisi. Eli ayagı düzgün olsun yeter. Dediğin gibi ten rengi birinci bakılan. Ben Karadenizliyim oldukça beyaz tenliyim. Renkli göz olabilirmi dediler. Olur dedim babanem ve halalarım maviş babam yeşil gözlü.
Hayırlısı ve gülüm
aminnnn inşallah canım,tüm kalbimle diliyorum
4 tane istedim ben
Benimde üc embriyom kalmisti ben ücünüde istiyorum aslinda ama onlar ücünu riskli buluyorlar suan net degil pazartesi konuscaz.gunlerde hic gecmiyor hemen pazartesi olsun istiyorumaminnnn inşallah canım,tüm kalbimle diliyorum
4 tane istedim ben
uğur getirsin diye yaptımgebelik takvimi oluşturmuşsun cnm tuttumu bebişlerin yoksa uğur olsun diyemi oluşturmuştun.
bilmiyorum onlarda üç diyor ama hayırlısı bakalımBenimde üc embriyom kalmisti ben ücünüde istiyorum aslinda ama onlar ücünu riskli buluyorlar suan net degil pazartesi konuscaz.gunlerde hic gecmiyor hemen pazartesi olsun istiyorum
canım naptın baktırdın mı?Şimdi okuudm. Doktorumu aramadım. yarın ilk işim aramak olacak. sanırım geç kaldım. Bilmiyordum.
Bu arada 1074 doğumluyum. Transfer sırasında rahim kalınlığı 10 milim di. 3 embriyor transfer edildi. Rahimde bilinen hiç bir problem yok bugüne kadar da olmadı şükür. Bakalım hayırlısı. Bekliyorum. Şu anda doktoruma bu durumu yazdım.
sağol canım
Allahim gonlunden geceni versin canim..uğur getirsin diye yaptım![]()
Bende yarin sabah gidiyorum allah yardimcimiz olsun islerimiz rast gitsin.Allah kollarimizi bos birakmasin guzel haberleri verelim canim.sana bol sans diliyorum bebislerin seninle olurlar insallah canim.yarin icin iyi yolculuklarbilmiyorum onlarda üç diyor ama hayırlısı bakalım
yarın akşam gidiyoruz biz
dualarınızı bekliyorum
rabbim bizlerede nasip etsin inşalllah
sağlıklı hayırlı evlatlar