Arkadaşlar merhaba ,
öncelikle şunu belirteyim bu akşam çok mutluyum eşim donasyonu kabul etti bir de
tüp Bebek merkezini aradım ve kafama takılan konularda ve fiyat konusunda bilgi aldım fiyatlar düşündüğüm kadar yüksek değilmiş toparlandiktan sonra miyom ameliyatını olup kibris gidicem inşallah ama sanırım yazı bulur toparlanmam ama olsun biraz daha sabredicem bu arada normal tüp bebek denmekten vazgectim sonuçta yaptırsak pgt li yaptırıcaz onda da sağlıklı embriyo çıkacağı şüpheli o yüzden ben de vakit kaybedip bir sürü sıkıntı çekmektenese donasyon karar verdim donasyon da garanti değil fakat benim kendi yumurtamla hamilelik elde etmem çok daha zor gözüküyor şu pozisyonda allahtan umit kesilmez donasyon veya değil o bizim çocuğumuz olacak Düşünsenize annelik duygusu bambaşka çok farklı bir duygu ben bunu dört ay yaşadığım hamileliğimde anladım tarifi yok düşününce bile tuylerim diken diken oluyor allahım inşallah sağlıklı bir bebegimp olur bana ve tüm isteyen arkadaslara Rabbim bu duyguyu tattırir inşallah ben inanıyorum Rabbim benim de sesimi duyacak ve benim de muradimi verecek sadece biraz sabır hepsi bu insanlar umutlar ve hayaller ile yaşar umudumuzu hiç kaybetmeyelim lakin herşeyi allah bilir o ol derse olur olmazsa da yapacak birsey y