Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canım yaa. Şimdi ne desek boş, üzüleceksin tabi. Bu kaçıncı denemen donasyon da? Hamile kalabilmek bile pozitif. İnşallah birdahaki sefere sana iyi tutunurlar. Güzel bir dinlen ve sonra tekrar düşün derim. Ümidini yitirmeKIZLAR BENİM DEĞERİM DÜŞMÜŞ. MALESEF 3 GÜN HAMİLE KALABİLDİM. YİNE KİMYASAL GEBELİK !!!
Ah canım yaa. Şimdi ne desek boş, üzüleceksin tabi. Bu kaçıncı denemen donasyon da? Hamile kalabilmek bile pozitif. İnşallah birdahaki sefere sana iyi tutunurlar. Güzel bir dinlen ve sonra tekrar düşün derim. Ümidini yitirm
Çok sağaol canım benim. Ben şimdi bu benim kaderimmi diye kendimi sorguluyorum ve nedenlerini düşünmeye çalışıyorum. Sonuçta 30 yaş altı sağlıklı yumurta alındı. Benim daha önce de normal tüp bebekte 2 kimyasal gebeliğim olmuştu. nedir bu anlayamıyorum.
Bu arada ben acayip grip oldum. Daha doğrusu boğaz enfeksiyorunu ve çok ağır seyrediyor. Öksürük bir yandan boğazımdaki özür dileyerek yazıyorum iltihap bir yandan. Bağışıklığım yerlerde. Acaba bundan mı tutunmamadı yoksa eşimin zayıf spermlerimi yüzünden mi bilemiyorum. %1 morfoloji canlı sayısı az spermelerin arasından iyisinimi bulamadılar diyeceğim bir yandan azospermilerden 3 sperm buluyorlar ordan embriyo yapılıp bebek sahibi olanlar var. Ben bizzat tup bebek denemem sırasında Ege universitesinde şahit oldum. Bir başka seçenek de donörden iyi yumurta çıkmaması ya da bende rahim yetmezliğimmi var diye düşünüyorum ama transfer sırasında rahim kalınlığı da 10 milimdi yani iyiydi. Kafamda tüm bu durumları düşünüyorum.
Bu benim ilk donasyon denememdi. Yıldım...
Kivfa sen de kendine çok dikkat et lütfen,inşallah bebişlerin annelerine sıkı sıkı tutunacaklar,dualarım seninle...Ah canım yaa. Şimdi ne desek boş, üzüleceksin tabi. Bu kaçıncı denemen donasyon da? Hamile kalabilmek bile pozitif. İnşallah birdahaki sefere sana iyi tutunurlar. Güzel bir dinlen ve sonra tekrar düşün derim. Ümidini yitirme
KIZLAR BENİM DEĞERİM DÜŞMÜŞ. MALESEF 3 GÜN HAMİLE KALABİLDİM. YİNE KİMYASAL GEBELİK !!!
Lütfen biraz dinlen ve yoluna devam et canım,düşünsene anne olmak için değer...Çok sağaol canım benim. Ben şimdi bu benim kaderimmi diye kendimi sorguluyorum ve nedenlerini düşünmeye çalışıyorum. Sonuçta 30 yaş altı sağlıklı yumurta alındı. Benim daha önce de normal tüp bebekte 2 kimyasal gebeliğim olmuştu. nedir bu anlayamıyorum.
Bu arada ben acayip grip oldum. Daha doğrusu boğaz enfeksiyorunu ve çok ağır seyrediyor. Öksürük bir yandan boğazımdaki özür dileyerek yazıyorum iltihap bir yandan. Bağışıklığım yerlerde. Acaba bundan mı tutunmamadı yoksa eşimin zayıf spermlerimi yüzünden mi bilemiyorum. %1 morfoloji canlı sayısı az spermelerin arasından iyisinimi bulamadılar diyeceğim bir yandan azospermilerden 3 sperm buluyorlar ordan embriyo yapılıp bebek sahibi olanlar var. Ben bizzat tup bebek denemem sırasında Ege universitesinde şahit oldum. Bir başka seçenek de donörden iyi yumurta çıkmaması ya da bende rahim yetmezliğimmi var diye düşünüyorum ama transfer sırasında rahim kalınlığı da 10 milimdi yani iyiydi. Kafamda tüm bu durumları düşünüyorum.
Doktorun kimdi ve bu durumu nasıl değerlendiriyor?Çok sağaol canım benim. Ben şimdi bu benim kaderimmi diye kendimi sorguluyorum ve nedenlerini düşünmeye çalışıyorum. Sonuçta 30 yaş altı sağlıklı yumurta alındı. Benim daha önce de normal tüp bebekte 2 kimyasal gebeliğim olmuştu. nedir bu anlayamıyorum.
KIZLAR BENİM DEĞERİM DÜŞMÜŞ. MALESEF 3 GÜN HAMİLE KALABİLDİM. YİNE KİMYASAL GEBELİK !!!
Çok sağaol canım benim. Ben şimdi bu benim kaderimmi diye kendimi sorguluyorum ve nedenlerini düşünmeye çalışıyorum. Sonuçta 30 yaş altı sağlıklı yumurta alındı. Benim daha önce de normal tüp bebekte 2 kimyasal gebeliğim olmuştu. nedir bu anlayamıyorum.
inşallah canım . hepimiz için hayırlısı olsun inşallahçok geçmiş olsun canım
kimyasal gebelik insanı sinir ediyor benimde kaç kez başıma geçti
bu yaşadığın son kimyasal olsun
transfer öncesi ilaçları mı,sonrasında kullandığımız ilaçlarım mı soruyorsun?Kızlar siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Farklı öncesi verdiği ilaç protokolü ve transfer sonrası verdiği ilaç protokolü değişik..farklı mı?
Farkli evet, transferden sonra estrofeme ve progestana devam ediyoruz ancak sayilari degisebiliyor kisiye göre. Birde 3 defa Proluton Depot 4 günde bir. Ben birde kan sulandirici kullaniyorum. Senin ilk donasyonun mus. Benim ilkinde negatif idi dondurulmuslarla denedik. Hamile kalmistim. Seninde kesin olacak. Bütün testlerini yaptir, rahim filmini cektir. Tekrar dene derim.farklı mı?
Farkli evet, transferden sonra estrofeme ve progestana devam ediyoruz ancak sayilari degisebiliyor kisiye göre. Birde 3 defa Proluton Depot 4 günde bir. Ben birde kan sulandirici kullaniyorum. Senin ilk donasyonun mus. Benim ilkinde negatif idi dondurulmuslarla denedik. Hamile kalmistim. Seninde kesin olacak. Bütün testlerini yaptir, rahim filmini cektir. Tekrar dene derim.
Farklı öncesi verdiği ilaç protokolü ve transfer sonrası verdiği ilaç protokolü değişik..
Hatta adetten önce hazırlık ilaçları protokolü,adet sonrası ilaç protokolü ve transfer sonrası ilaç protokolü farklıydı canım benimki öyle..
Farkli evet, transferden sonra estrofeme ve progestana devam ediyoruz ancak sayilari degisebiliyor kisiye göre. Birde 3 defa Proluton Depot 4 günde bir. Ben birde kan sulandirici kullaniyorum. Senin ilk donasyonun mus. Benim ilkinde negatif idi dondurulmuslarla denedik. Hamile kalmistim. Seninde kesin olacak. Bütün testlerini yaptir, rahim filmini cektir. Tekrar dene derim.
Slm Atessn, ben dünyanin en güzel cocuguna sahibim suan (tabiki herkesin cocugu kendine güzel ama…. Annelik cok güzel bir duyguymus. Bana benzememesini pek takmiyorum. Kendi yumurtalarimla olsaydida benzememe ihtimali vardi. Tipki babasina benziyor.Ona can veren, besleyen dokuz ay karninda tasiyan benim, gerisi önemli degil. Kizimin bana yasattiklari yeter. Davranislariyla beni taklit ediyor. Simdi kizim tutturdu, kardes istiyorum diye. Ben onun icin istiyorum daha cok. Hayatta bir kardesi olsun istiyorum. Cok zorlu yollardan gectik. Hakkimizda hayirlisi ins.
Evet cocuktan sonra bir negatif yasadim. Sonra pozitif ama düsükle sonuclandi. Simdide pozitif ama daha erken tabiki tam hamilelikten bahsetmek icin.
Yok sakincasi yok. Ayni kisi artik donör olmak istemiyormus maalesef. Olsa cok iyi olurdu. Kizimda bizde kizima kardes istiyoruz. Dayanamadik. O kadar güzel birsey cocuk sahibi olmakKivfa sakıncası yoksa aynı kişiden mi tekrar donasyon yaptın?