ben tedavide 5 gün 1 tane 5 gün 2 tane sonra da 3 tane estofem kullandım. Bir de yumurtalarımı baskılamak için lucrin depot 1 sefer. transfer sonrası da esrofem 3 tane ve 2 crinone jel. Başaka bir şey vermediler. gerçi rahim kalınlığım 10 milimdi transfer günü sanırım yeterliydi. sonrasında neden tutamadı bilmiyorum. belki çok ağır grip oldum. Sanırım bir arkadaş progestoron desteği için prognex iğne vurulmuş. luteal faz desteği olarak. belki benim de problemim budur çünkü hatırladığım kadarıyla kendi yumurtalarımla denediğimde luteal faz sorunu vardı. sorun o olabilir. doktoruma bahsetmemiştim. doktorum yarın bir test daha yaptırmamı rica etti. Bende kırmayıp yaptıracağım ama 9 eylül'de yaptırdım soncun hatalı olacağını zannetmiyorum. progestoron da baktırdım. gerçi sağlıklı embriyo progestoron az olsa da tutuyor. belki eşimdendir sorun. Allah bilir... bir daha ki sefer histeroskopi yaptıracağım. Ege üniversitesinde ki doktorlar şansı artırdığını söylemişlerdi ama rahim kalınlığım oldukça ince son aylarda . O yüzden yapmayabilirlerde. Ege'ye gidip kontrollerimi yaptıracağım. Bir de onlarla konuşayım. Bakalım ne diyecekler...

İnşallah canım bende hamile kalırım bir an önce. Sanırım sen dondurulmuşlarını kaybettin. Bu kaçıncı denemendi?
Bu arada 7. haftaya gelmişssin . Allah tamamına erdirisn inşallah. Umarım hızlıca ayalr geçer ve bir önce bebeğini kucağına alırısn
Protokoller genellikle benziyorlar. Kisiye göre degisebilir. Benim dondurulmustan bir kizim oldu. Ondan sonrakilerde taze veya donmuslarla hep düsügüm oldu. Insallah bu sefer su üc ayi atlatabilirim.

• Beğen
Reactions: AED
Çok sağaol canım benim. Ben şimdi bu benim kaderimmi diye kendimi sorguluyorum ve nedenlerini düşünmeye çalışıyorum. Sonuçta 30 yaş altı sağlıklı yumurta alındı. Benim daha önce de normal tüp bebekte 2 kimyasal gebeliğim olmuştu. nedir bu anlayamıyorum.
Bu arada ben acayip grip oldum. Daha doğrusu boğaz enfeksiyorunu ve çok ağır seyrediyor. Öksürük bir yandan boğazımdaki özür dileyerek yazıyorum iltihap bir yandan. Bağışıklığım yerlerde. Acaba bundan mı tutunmamadı yoksa eşimin zayıf spermlerimi yüzünden mi bilemiyorum. %1 morfoloji canlı sayısı az spermelerin arasından iyisinimi bulamadılar diyeceğim bir yandan azospermilerden 3 sperm buluyorlar ordan embriyo yapılıp bebek sahibi olanlar var. Ben bizzat tup bebek denemem sırasında Ege universitesinde şahit oldum. Bir başka seçenek de donörden iyi yumurta çıkmaması ya da bende rahim yetmezliğimmi var diye düşünüyorum ama transfer sırasında rahim kalınlığı da 10 milimdi yani iyiydi. Kafamda tüm bu durumları düşünüyorum.
Bu benim ilk donasyon denememdi. Yıldım...
Cok gecmis olsun AED,su an hicbir teselli kelimesi seni etkilemez biliyorum ama inan bi sure sonra hatta o sure cokta uzun olmuyor bile yeniden deneme dusuncesi hemen yeseriyor icimizde.Anne olma istegi o kadar kuvvetliki icimizde adete kullerimizden yeniden doguyoruz.benimde ilk donasyonum negatifti butun maddi manevi yikima rsgmen yeniden denedim.Allah bir gun bizede ol diycektir diliyorum.İnsallah bu yil hepimiz anne oluruz canim.

Hamile olan arkadaslar belirti yasadinimiz ?belirtileriniz nelerdi ve transferden ne kadar zaman sonra basladi? Benim benim dorduncu gunum transfer olali belirti ariyorum kendimde tık yok:)

Hamile olan arkadaslar belirti yasadinimiz ?belirtileriniz nelerdi ve transferden ne kadar zaman sonra basladi? Benim benim dorduncu gunum transfer olali belirti ariyorum kendimde tık yok:)
Bende transfer gecesi basladi belirtiler yuksek ateş ve kasiklarimda sagli sollu sık araliklarla sizilar vardi. Tabi benim 4 embriyomda tutmus belki o yuzden cok hissettim.

İnşallah tutar ve güzel haberlerini alırız buradan. Gerçi herkese göre ayrı tedavi uygulanıyor. Herkese aynı ilaçlar verilmiyor. O iğneyi sanırım çoğunuz kullanıyorsunuz ama doktorum belki benim için uygun görmedi. Sordum kendisine farklı kişilerde farklı durumlarda olabilir snein için uygun değil dedi .
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız,bu yolda çok uzun zamandır,ama sabırla çok emek verdik...
Benim transfer sonrası 2 estrofem sabah,2 estrofem akşam,günde 1'er adet coraspin 100 mg.ve folbiol 5 mg.,sabah akşam crinone gel %8,göbekten günde 1 kez fraxparine 0.4 ml.iğne ve 3 günde 1 kalçadan proluton depot 500 iğnem var şu an...

Bende transfer gecesi basladi belirtiler yuksek ateş ve kasiklarimda sagli sollu sık araliklarla sizilar vardi. Tabi benim 4 embriyomda tutmus belki o yuzden cok hissettim.
Sen nerede yaptırdın transferini?
4 ü de tutmuş,kendi yumurtaların mıydı,yumurta donasyonu muydu?

İnşallah hepimiz güzel haberler alırız,bu yolda çok uzun zamandır,ama sabırla çok emek verdik...
Benim transfer sonrası 2 estrofem sabah,2 estrofem akşam,günde 1'er adet coraspin 100 mg.ve folbiol 5 mg.,sabah akşam crinone gel %8,göbekten günde 1 kez fraxparine 0.4 ml.iğne ve 3 günde 1 kalçadan proluton depot 500 iğnem var şu an...

İnşallah olumlu sonuç alırsın. Bayağı ilaç kullanıyormuşssun. Sanırım kanda pıhtılaşma sorununda var . Allah yardımcın olsun canım.

Cok gecmis olsun AED,su an hicbir teselli kelimesi seni etkilemez biliyorum ama inan bi sure sonra hatta o sure cokta uzun olmuyor bile yeniden deneme dusuncesi hemen yeseriyor icimizde.Anne olma istegi o kadar kuvvetliki icimizde adete kullerimizden yeniden doguyoruz.benimde ilk donasyonum negatifti butun maddi manevi yikima rsgmen yeniden denedim.Allah bir gun bizede ol diycektir diliyorum.İnsallah bu yil hepimiz anne oluruz canim.

Dün haberi aldığımda iyiydim. Sanki beklediğim bir haberdi ama bugün üzüntüm çok büyük. neden olmuyor anlayamıyorum. Moralim altüst oldu. Resmen yıkık bir vaziyetteyim. Umarım bir şekilde bir an önce tutar. ben artıık kaldıramıyorum. Maddi olarak da tekrar tekrar deneme şansım yok. Boğazım düğümleniyor artık çok yoruldum.
Çok sağol canım

İnşallah olumlu sonuç alırsın. Bayağı ilaç kullanıyormuşssun. Sanırım kanda pıhtılaşma sorununda var . Allah yardımcın olsun canım.
Sağol canım,inşallah,halsizliğim sanırım ilaçların çokluğundan...

Protokoller genellikle benziyorlar. Kisiye göre degisebilir. Benim dondurulmustan bir kizim oldu. Ondan sonrakilerde taze veya donmuslarla hep düsügüm oldu. Insallah bu sefer su üc ayi atlatabilirim.

İnşallah canım. İnşallah doldurursun 3 ayını. Bende hazır olduğumda muhtemelen dondurulmuşu deneyeceğim. 3 tane 7 bir tane 10 hücreli var. maddi ve manevi olarak çöktüm.bilmiyorum. Sizlerden bunları duyunca umudum yenileniyor. sağololun. iyi ki bu site var.

Bende transfer gecesi basladi belirtiler yuksek ateş ve sagli sollu sık araliklarla sizilar vardi. Tabi benim 4 embriyomda tutmus belki o yuzden cok hissettim.
Off ya bende hic belirti yok cok korkuyorum bu kezde olmazsa diye:(( arastiriyorum net bir sonuc alamadim transferden ke kadar zaman sonra embriyolar tunur diye.

Gozun aydin allah kucagina almayi nasip etsin.sevinsenmi uzulsenmi boyle bir duruma.ne yapmayi dusunuyorsun kacinci haftadasin canim

Dün haberi aldığımda iyiydim. Sanki beklediğim bir haberdi ama bugün üzüntüm çok büyük. neden olmuyor anlayamıyorum. Moralim altüst oldu. Resmen yıkık bir vaziyetteyim. Umarım bir şekilde bir an önce tutar. ben artıık kaldıramıyorum. Maddi olarak da tekrar tekrar deneme şansım yok. Boğazım düğümleniyor artık çok yoruldum.
Çok sağol canım
Seni cok iyi anliyorum canim.biraz zaman inan tekrar toparlancaksin.hepimiz bu yolda maddi manevi cok fedakarlikda bulunuyoruz.insallah maddi imkanini ayarliyabilirsin psikolojik olarak toparlanana kadar.hem ikinci denemende daha deneyimli ve bilgili olursun yilmak yok yola devam hepimiz burdayiz ve birbirimize madden olamasakta(ne yazikki)manen destek oluyoruz.

• Beğen
Reactions: AED
Kardelennur,nerelerdesin ?seni merak ettim
canım buralardayım çok şükür iyiyiz,bir sıkıntımız yok...yalnız şimdide kaç kese var sıkıntısı sardı....inşallah kendiliğinden iki tane sağlıklı olur inşallah.....dualarım sizlerle kızlar benim tattığım mutluluğu Rabbim sizlerede yaşatsın...

Kanbar transferin hayirlisi olsun.birer gun arayla transferimiz olmus.kac embriyo transfer edildi?nasil hissediyorsun kendini
Canım oldu çok şükür,seninle arka arkaya inşallah güzel haberler veririz buradan
4 adet 5.gün/blastokist embriyo transferim oldu.İlk 2 gün ve hala devam eden bel ağrısı,halsizlik,uyku halim var.Belirtilere takılmıyorum,ilaçlar yapıyordur.
Yüzdük,yüzdük kuyruğuna geldik,inşallah kendime de buradan hamileyim yazmamı nasip eder Rabbim.
Sen nasılsın,nasıl hissediyorsun?

Yok sakincasi yok. Ayni kisi artik donör olmak istemiyormus maalesef. Olsa cok iyi olurdu. Kizimda bizde kizima kardes istiyoruz. Dayanamadik. O kadar güzel birsey cocuk sahibi olmak:-)

Olsun hayırlısı böyleymiş demekki.
Bilmezmiyim benim aslında 2 çocuğum var kardeşimden. Hep bizdeler ya da biz onlardayız.Eşim bile kendi yeğenlerinden çok daha fazla seviyor canlarımı. Şu anda da yanımdalar güllerim... ikiside elime doğdu . bazen neden istediğimi bile soruyorum kendime . Eşim de soruyor bana bu soruyu. Senin iki çocuğun zaten var diyor. Bilmem belki kendimi çocuk doğuramadığımdan eksikmi hissettiğimden dolayı yoksa eşim için mi istiyorum acaba

kanbar transferin olmuş gözün aydınnnnnnnnnnn... hayırlı haberlerini bekliyorum..
Canım teşekkür ederim,çok mutluyum gerçekten,ne hastalık ve ameliyatları aştım,ama asla vazgeçmedim,yoluma devam ettim,inşallah hayırlı haberler veririm ,hem size ,hem aile ve arkadaşlarıma,hepsi dört gözle sonucumu bekliyorlar,en çok ta eşim..:KK68:

Back
X