Kizlar bende hamilelik takvimi yapmak istedim olmadi sanirim ekranda gorunmuyor.siz nasil yaptiniz?
Umut kişisel bilgilerine gir ,orada hamilelik takvimi bölümü var,muhtemel doğum tarihini örneğin 08-10-2015 şeklinde yazıp,alttan kaydete basman yeterli,transferin olduğundan görünecektir.
Muhtemel doğum tarihini de internetten,tüp bebek hamilelik hesaplama diye yazınca,jinekolog.com.tr den hesaplayabilirsin...benim 5. Gün transferi olduğundan blastokist embriyo transfer tarihimi girdim,8.Ekim doğum tarihim çıktı,bu şekilde yapabilirsin.

Âmin aynı durumdayım,inşallah Rabbim bizlerin de yüzlerimizi güldürür,güzel bir Beta HGC ORANI alırız,sonraki günler Güzelce katlanarak artar değerimiz,keselerini,kalp atışlarını görürüz,ikili/üçlü testleri de sağlıklı çıkar ,çok rahat ve sağlıklı bir hamilelik döneminden sonra da akıl,beden,ruh sağlığı yerinde,hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almamızı,onların cennet kokularını koklamamızı nasip eder ve eşimizle çocuğumuzla/çocuklarımızla bir ömür mutlu ve huzurlu yaşarız.
Amin amin canim.allah yuzumuze gulsun.sendede henuz bir belirti yok degilmi moral oldu bana.sanki tek belirti yasamayan benmisim gibi.Gerci Kardelennurda hic belirti yasamamis ve sonucu pozitif bizlerinde oyle olur insallah.bende ara ara ayak uclarim buz gibi oluyor.kullandigimiz kan incelticilerin etkisi olabilir diye dusunuyorum sizlerde yasiyormusunuz acaba

Umut kişisel bilgilerine gir ,orada hamilelik takvimi bölümü var,muhtemel doğum tarihini örneğin 08-10-2015 şeklinde yazıp,alttan kaydete basman yeterli,transferin olduğundan görünecektir.
Muhtemel doğum tarihini de internetten,tüp bebek hamilelik hesaplama diye yazınca,jinekolog.com.tr den hesaplayabilirsin...benim 5. Gün transferi olduğundan blastokist embriyo transfer tarihimi girdim,8.Ekim doğum tarihim çıktı,bu şekilde yapabilirsin.
Tesekurler Kanbar,takvimimi olusturdum

Selam arkadaslar. Transferi olan arkadaslar hayirli ugurlu olsun! InsAllah bir kac gun icinde pozitif sonuc alir sizlerde hamileler arasina katilir bu guzel duyguyu tadarsiniz. Yeni hamileleride tebrik ederim:anneadayı:
Ne guzel hamilelerin cogaldigini gormek.

Amin amin canim.allah yuzumuze gulsun.sendede henuz bir belirti yok degilmi moral oldu bana.sanki tek belirti yasamayan benmisim gibi.Gerci Kardelennurda hic belirti yasamamis ve sonucu pozitif bizlerinde oyle olur insallah.bende ara ara ayak uclarim buz gibi oluyor.kullandigimiz kan incelticilerin etkisi olabilir diye dusunuyorum sizlerde yasiyormusunuz acaba
Yok canım belirgin hiçbir belirti yok aslında.Benim bel ağrım var,onu da iğneler yapıyordur,karnımız duba gibi oldu zaten.İnşallah canım,biz de birkaç gün sonra pozitif müjdemizi alırız ve veririz buradan.Yok benim ayaklarımda soğuma olmuyor.Ama hep sanki biraz ateşim var gibi,ilaçtandır diye düşünüyorum canım ben.

Selam arkadaslar. Transferi olan arkadaslar hayirli ugurlu olsun! InsAllah bir kac gun icinde pozitif sonuc alir sizlerde hamileler arasina katilir bu guzel duyguyu tadarsiniz. Yeni hamileleride tebrik ederim:anneadayı:
Selam sevgimsin,inşallah canım ,inşallah buradan hamileyim:anneadayı::nazar: diye kendimi de yazarım yakında,inşallah bekleyen tüm arkadaşlar pozitif sonuç alırlar.

Herkese güzel bir hafta diliyorum. Transferi olan arkadaslarım hayırlı olsun inş tutunurlar bebişleriniz.

E="kanbar, post: 39077810, member: 203877"]Teşekkürler,inşallah Limonatam.Uzun ve zorlu bir bekleyişteyiz.[/QUOTE]
Rica ederim.dilerim bu güzel bekleyişin sonunda bebeklerini kucağına alırsın kanbar, rabbim dileyen herkese anneliği tattırır inş darısı bize artik

E="kanbar, post: 39077810, member: 203877"]
Rica ederim.dilerim bu güzel bekleyişin sonunda bebeklerini kucağına alırsın kanbar, rabbim dileyen herkese anneliği tattırır inş darısı bize artik[/QUOTE]
İnşallah canım ben de ,sen de ,bu yolda emek veren herkes te ,umarım anne olur.

Saol canim.sende bebislerini saglikla kucagina alirsin insallah.

Sen transferi nerde ve kimde yapmistin?birde rahim kalinligin ne kadardi transfer esnasinda?son olarak transfer sonrasi kortizon hapi vermislermiydiler sana?

Ben transeferimi Dünya tüp bebekte Berk beye yaptırdım. İlk denemem. Transfer günü rahim kalınlığım 10 milimdi. Transfer sonrası kortizon vermediler. vermelerimi gerekirdi. Kortizon çok tehlikeli bir ilaç değil mi? Senin ilk denemende mi tuttu? senin rahim kaç milimdi.
Bir de Helun'un geçmişte bir yazısını okudum. Hit ona transfer öncesi progestoron baktırmış. Eğer 2'nin altında değilse hiç transfer yapmayız zaten tutmaz demiş. Bu ne demek şimdi ben bunu araştırıyorum. Bana hiç bir zaman hiç bir yerde transfer öncesi progestoron testi yapılmadı. Gerçekten önemli mi acaba!!!
Araştırmalarımda transfer sonrası progestoron değerininin gebeliğin devamı için önemli olduğunu ama seviyesinin belirgin bir farklılık yaratmadığını. önemli olanın e2 seviyesi olduğunu öğrendim. Dünyada ve TR'de bir sürü araştırma yapılmış bu konuda. Halen bakıyorum :)

Son düzenleme:
Ben transeferimi Dünya tüp bebekte Berk beye yaptırdım. İlk denemem. Transfer günü rahim kalınlığım 10 milimdi. Transfer sonrası kortizon vermediler. vermelerimi gerekirdi. Kortizon çok tehlikeli bir ilaç değil mi? Senin ilk denemende mi tuttu? senin rahim kaç milimdi.
Bir de Helun'un geçmişte bir yazısını okudum. Hit ona transfer öncesi progestoron baktırmış. Eğer 2'nin altında değilse hiç transfer yapmayız zaten tutmaz demiş. Bu ne demek şimdi ben bunu araştırıyorum. Bana hiç bir zaman hiç bir yerde transfer öncesi progestoron testi yapılmadı. Gerçekten önemli mi acaba!!!
Araştırmalarımda transfer sonrası progestoron değerininin gebeliğin devamı için önemli olduğunu ama seviyesinin belirgin bir farklılık yaratmadığını. önemli olanın e2 seviyesi olduğunu öğrendim. Dünyada ve TR'de bir sürü araştırma yapılmış bu konuda. Halen bakıyorum :)
Benim ikinci denemem bu ayin 19 da transferim oldu bu hafta sonu test yaptircam umarim pozitivi goturum.bizler hepimiz gerek yumurta gerekse sperm donasyonu konusunda birer dr asistani olmak uzreyiz:) benim rahim kalinligi problemi yuzunden ilki tutmadi diye dusunuyorum seninde rahim kalinligin cok iyiymis mesela.kimi rahim kalinliginin kimi embriyo kalinliginin daha onemli olmasi gerektigini dusunuyor ikisi iyi olupta tutmayanlarda var tabi.bu transfrimde rahim kalinligim 7.7 idi.kortüzona gelince vucudumuza yabanci bir hucre koyuluyor vucudun bunu dislayip atmamasi icin kortuzonu verdiklerini soyledi dr.inan bana aldigimiz hic bir ilac mahsum degil ama bizler anne olma ugruna herseye katlanip kabulleniyoruz.progesyan bildigim kadariyla rahimi gebelige hazirliyor transfer yapilmadan 15 dk oncede kan alip olcuyorlar ve transfer sonrasida ilacinin dozajinida ona gore ayarliyorlar.senin yumurtami sperm donasyonumuydu?embriyo kaliten neydi ve kacinci gun embriyosuydu?dr tutmama nedenini acikladimi ? Sonucta verilen emek az bir sey degil sagligimizdan odun veriyoroz en onemlisi.

• Beğen
Reactions: AED
Kardelennur nasil gidiyor canim.ailenle paylastinmi hamileligini?

Ben de ilk defa dunya tup bebek berk beyde yaptirdim cok sukur baska bir yere gerek kalmadi. Transfer öncesi bulasici hastalik testleri tsh tiroit ve kan grubu testleri istediler. Yasadigim sehirde kendi koordine ettikleri bir dr a yonlendirdiler 3 kere gittim bu dr a . Rahim kontrolune gittigimde estrofem baslattilar benim de 8.5mm bulduklarinda estrofemi once ikiye 10mm olunca sonra 3 taneye cikarttilar ve transferden once vajinal jele baslattilar ve baska hicbir kortizon falan yuklemediler oyle birsey hic duymadim zaten transferden once de kan falan almadilar zaten rahim kalinligi iyiyse once ki kan testleri iyiyse bir problem yok demektir. 5. Gun blastoksit 4 embriyo yuklediler ve 4 ude tuttu. Sizin embriyolarla ilgili belki spermle dollenme ile ilgili bir problem olmustur. Cunku rahim kalinliginizda ogrendigim kadari ile gayet iyu. Sizin de benim gibi olmustur heralde tedaviniz insallah en kisa zamanda evladiniza kavusursunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Beğen
Reactions: AED
Back
X