Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Melisa, hayirli olsun dördüde tutmus. Hersey yolunda mi? Reduksiyon yaptiracakmisin? Bende de üc tane. Burda 12. haftada bir tanesini eliyorlar. Cok zor bir durum ya. Nasil karar verecegizBen de ilk defa dunya tup bebek berk beyde yaptirdim cok sukur baska bir yere gerek kalmadi. Transfer öncesi bulasici hastalik testleri tsh tiroit ve kan grubu testleri istediler. Yasadigim sehirde kendi koordine ettikleri bir dr a yonlendirdiler 3 kere gittim bu dr a . Rahim kontrolune gittigimde estrofem baslattilar benim de 8.5mm bulduklarinda estrofemi once ikiye 10mm olunca sonra 3 taneye cikarttilar ve transferden once vajinal jele baslattilar ve baska hicbir kortizon falan yuklemediler oyle birsey hic duymadim zaten transferden once de kan falan almadilar zaten rahim kalinligi iyiyse once ki kan testleri iyiyse bir problem yok demektir. 5. Gun blastoksit 4 embriyo yuklediler ve 4 ude tuttu. Sizin embriyolarla ilgili belki spermle dollenme ile ilgili bir problem olmustur. Cunku rahim kalinliginizda ogrendigim kadari ile gayet iyu. Sizin de benim gibi olmustur heralde tedaviniz insallah en kisa zamanda evladiniza kavusursunuz.
Ohh ne guzel tadini cikar canim.benimkiler tutsunda sık tuvaletede gidiyim,belimde agrisin,her sabah midemde bulansin hepsine raziyim :) unutma sonunda iki tane pirlantan olcak kucaginda.Canım çok teşekkür ederim.inşallah sağlıcakla devam ederse kucagımıza da alırız..Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı dvlatlar nasip etsin...
Bel ağrım sık tuvalete çıkmave bulantı başladı canım.Rabbim hepinize nasip etsin.bana da dua edin inanın endişe bitmiyor.Allah ım sağlıcakla kucağımıza da almamızı nasip etsin inşallah
Ne oldu canim?kotu bir durum yotur umarim.psikolojik olarakmi hazir degilsin?pek iyi değilim canım,hala kendimi toparlayamadım
bugün adet oldum haftasonu doktora gidicem bakalım ne diycek
ama ben bu ay ertelemeyi düşünüyorum kafamı toparlamam lazım yinede bakalım nolacak
hayırlısı
Cok saol canim.sen su an ne kadar hamilesin?bir de hamilelik belirtin ne zaman basladi?Insallah emeklerinin karsiligini alirsin demekki ispanya daha farkli sonuc pozitif olsunda ne yapalim neilaclar ictik ne igneler olduk bu zamana kadar.Insallah guzel haberlerini takip ederim.
evet psikolojik olarak hiç iyi değilim,kendimi çok yorgun hissediyorumNe oldu canim?kotu bir durum yotur umarim.psikolojik olarakmi hazir degilsin?
Cok dusundugun icin huzursuzsun buda uykuna yansiyor.biraz rahatlamaya calis sende kotu olan bi durum yoktu zaten sadece kanaman erken oldu.bi dahaki tedavin cok farkli olur moralini sakin bozma canim.benim yarin yapmam gerekiyordu ama burdaki dr erken dedi bir kac gun daha beklememi soyledi.guya kullandigimiz ilaclardan dolayi kanda daha gec girunmesine neden oluyormus.bende hic bit belirti yok buda moralimi bozuyor ve tutmamistir duduncesi beni korkutuyor anliycagin bende pek rahat degilim.evet psikolojik olarak hiç iyi değilim,kendimi çok yorgun hissediyorum
uyuyamıyorum
sen nasılsın,test günün ne zaman
sizlerin güzel haberleri bana moral olucak inşallah
Canim ben su anda 9 haftalik hamileyim.Benim hamilelik belirtilerim transfer gunu aksami basladi daha once kendi yumurtalarimla tedavimde dis gebelik yasamistim ondaki belirtileri yasadim.bu yuzden biliyordum hamile kaldigimi cok belim agriyordu,vucudum cok sicakti, halsizdim ve surekli sagli sollu kasiklarimda sizi vardi. Tabii 4 tanenin birden tutmasini hic beklemiyordum.Cok saol canim.sen su an ne kadar hamilesin?bir de hamilelik belirtin ne zaman basladi?
Senin icinde zorlu bi surec basliycak alinmasi zor bir karar olcak.Allah yardimcin olsun canimCanim ben su anda 9 haftalik hamileyim.Benim hamilelik belirtilerim transfer gunu aksami basladi daha once kendi yumurtalarimla tedavimde dis gebelik yasamistim ondaki belirtileri yasadim.bu yuzden biliyordum hamile kaldigimi cok belim agriyordu,vucudum cok sicakti, halsizdim ve surekli sagli sollu kasiklarimda sizi vardi. Tabii 4 tanenin birden tutmasini hic beklemiyordum.
6 yildir evliyim. 5 yildir cocuk icin ugrasiyorum tedaviler ameliyatlar derken nihayet hamileyim ama bu seferde 2 tanesini indirgeme yapmam konusunda gittigim her dr yonlendirme yapiyor herseyin hayirlisi insallah sizde bu durumu yasamazsiniz.Senin icinde zorlu bi surec basliycak alinmasi zor bir karar olcak.Allah yardimcin olsun canim
6 yildir evliyim. 5 yildir cocuk icin ugrasiyorum tedaviler ameliyatlar derken nihayet hamileyim ama bu seferde 2 tanesini indirgeme yapmam konusunda gittigim her dr yonlendirme yapiyor herseyin hayirlisi insallah sizde bu durumu yasamazsiniz.
Gercekten zor bir durum elinde olsa hepsini dogurmak istiycegini tahmin ediyorum ama bununda cok buyuk riski var hem sana hem bebislere.vijdanen rahat ol cunku senin mecburiyetin bu kendini uzme canim.6 yildir evliyim. 5 yildir cocuk icin ugrasiyorum tedaviler ameliyatlar derken nihayet hamileyim ama bu seferde 2 tanesini indirgeme yapmam konusunda gittigim her dr yonlendirme yapiyor herseyin hayirlisi insallah sizde bu durumu yasamazsiniz.
Hayirlisi olsun arkadasim.Gittigin doktor hakkinda cok olumlu yazilar okudum.Sen ne kadar odedin tedavin icin?digerlerine gore daha pahalliymis sanirim.tedavinde bol sans bebislerini kucagina almani diliyorumArkadaslar hit e giden kimse var mı hangi merkezlere gidiyorsunuz sonucunu ne çıktı .
Allah yardımcın olsun,inşallah kolaylıkla atlatırsın.6 yildir evliyim. 5 yildir cocuk icin ugrasiyorum tedaviler ameliyatlar derken nihayet hamileyim ama bu seferde 2 tanesini indirgeme yapmam konusunda gittigim her dr yonlendirme yapiyor herseyin hayirlisi insallah sizde bu durumu yasamazsiniz.
iyi olmaya çalışıyorum canım yarın doktora gidicem bakalım artıkCok dusundugun icin huzursuzsun buda uykuna yansiyor.biraz rahatlamaya calis sende kotu olan bi durum yoktu zaten sadece kanaman erken oldu.bi dahaki tedavin cok farkli olur moralini sakin bozma canim.benim yarin yapmam gerekiyordu ama burdaki dr erken dedi bir kac gun daha beklememi soyledi.guya kullandigimiz ilaclardan dolayi kanda daha gec girunmesine neden oluyormus.bende hic bit belirti yok buda moralimi bozuyor ve tutmamistir duduncesi beni korkutuyor anliycagin bende pek rahat degilim.
hayırlı cumalar canımHerkese hayırlı Cumalar...
Tedavidekilere hayırlı tedaviler,hamilelere sağlıklı bir gebelik,sonuç bekleyenlere pozitif sonuçlar dilerim.
Dilerim hepimiz 2015 anneleri oluruz,hadi bugün hepimiz birbirimize dua edelim..
![]()
Bende hit de yaptirdim tedavimi. Ilk seferde tuttu. Iki tane transfer edildi ve cok sukur ikiside tuttu. Suan yaklasik 6 aylik hamileyim. Biz kendisinden cok memnun kaldik. Darisi basina arkadasim.Arkadaslar hit e giden kimse var mı hangi merkezlere gidiyorsunuz sonucunu ne çıktı .