Kizlar kan testimin sonucuda malesef negatif yine olmadi.kafam kazan gibi bugun bisey dusunmek bile istemiyorum,ama sundan eminimki pes etmiycem allah saglik verirse mucadeleye devam banada ol der insallah.

canım evde yaptığın testler güvenilir değil niye kendini üzüyorsun
inşallah güzel haberler verirsin bize
hayırlı haberlerini bekliyorum canım
Kan tahlilimde negatif malesef,insallah senin pozitif haberini aliriz.kalbim ve duam seninle canim

Günaydın arkadaşlar,hadi Cumartesi günü size mutlu bir haber vereyim.
Beta HCG test sonucum pozitif,hamileyim.
Dilerim keseleri,kalp atışlarını duymamızı,ilk 3 ayı sağlıkla atlatır,ikili/üçlü testleri de sağlıklı çıkar,9 ay sonra sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder Rabbim,amin.
Darısı isteyen ,bekleyen tüm anne adaylarımızın başına inşallah.
Tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin

Inşallah canım eşimle gönlümüzden geçen o,en hayırlısını tabii ki Rabbim bilir..
Ama 11 yıl bekledikten ve 45 Yaşında anne olmaya hazırlanırken,bu mucizemizin ikiye katlanmasını diliyoruz eşimle...
Biliyorum zor ikiz,ama biz o kadar çok istiyoruz ki ve seviyoruz ki şimdiden onları(bak hep çoğul konuşuyorum) sevgimizle herşeyin üstesinden geliriz diyoruz canım..Bir de kardeş olurlar,bu hayatta KARDEŞ çok önemli,yalnız olmasın yavrularım istiyoruz,inşallah..
Umarım her şey istediğiniz gibi olur. Umarım ikizdir. Minik bebeğinin bir de kardeşi olur.

Kizlar kan testimin sonucuda malesef negatif yine olmadi.kafam kazan gibi bugun bisey dusunmek bile istemiyorum,ama sundan eminimki pes etmiycem allah saglik verirse mucadeleye devam banada ol der insallah.
Umut 14 moralini bozma belkide böylesi daha hayırlıdır.moralini bozma neden olmadı bunları öncelikle araştır canım.rabbim herşeyin

Kizlar ben de ikizlere hamileyim bir kiz bir erkek..ancak ikiz bebekler hem dogmadan hem de dogduktan sonra dert. ALLAH hayirlisini versin insallah..hamile kalanlari da tebrik ediyorum

Onlara bence dert olarak bakma. Unutma ki onlar sana bahşedilmiş birer lütuf. ne kadar zor olsalarda varlıkları seni hep gülümsetsin. Doğduktan sonra yaşayacağın her şeyi normal karşıla ve her zorluk karşısında yine gülümse ve hiç bir şeyi zorluk olarak görme her şeye normal de. Gazlı bebekler olabilirler . Çektiğin sıkıntıyı düşünmek yerine onların ne kadar sıkıntı çektiğine bak. Yoksa hayat sana ve onlara hep dert olur. Unutma ki onlara dert olarak bakan bir anneleri olmalarını asla istemezler.
Hep sevgiyle kal

Çok üzüldüm. Eminim bir an önce kendini toparlayacak ve yeniden umut dolacaksın. Umarım bizler de bir gün bebeğimize kavuşacağız

Umut 14 moralini bozma belkide böylesi daha hayırlıdır.moralini bozma neden olmadı bunları öncelikle araştır canım.rabbim herşeyin
Ne yaparsam yapayim sonuc degismiycek biliyorum uzulmemekde elde degil.anlamaya calisiyorum rahim iyi embriyolar iyi peki neden olmadi.yeniden tahlililler yaptirip nedenini arastircam ve yeni bir merkez bulmam gerekiyor bu kez Kibrisi dusunuyorum.

Ne yaparsam yapayim sonuc degismiycek biliyorum uzulmemekde elde degil.anlamaya calisiyorum rahim iyi embriyolar iyi peki neden olmadi.yeniden tahlililler yaptirip nedenini arastircam ve yeni bir merkez bulmam gerekiyor bu kez Kibrisi dusunuyorum.
Seni çok iyi anlayabiliyorum canım böyle bir durumda sözler anlamsız tabi hayırlısı olsun tabiki tahlil tetkik hepsine baktir.bende kıbrisi düşünüyorum inşallah uğraşlarımız bebisle sonuçlanır

Çok üzüldüm. Eminim bir an önce kendini toparlayacak ve yeniden umut dolacaksın. Umarım bizle
Çok üzüldüm. Eminim bir an önce kendini toparlayacak ve yeniden umut dolacaksın. Umarım bizler de bir gün bebeğimize kavuşacağız
insallah bizde anne olcaz canim.pes etmiyorum ben annelik duygusunu yasamak istiyorum ve her kadininda bu duyguyu yasasin diyorum.ah canim disari akkitgim gozyaslarinin bir o akadarinida icime akitiyorum ama yinede umit ediyorum hayal ediyorum banada anne diycek bir cocugumun olcagini.

Kan tahlilimde negatif malesef,insallah senin pozitif haberini aliriz.kalbim ve duam seninle canim
Canım diliyorum ve hissediyorum ki en yakın zamanda anne olacaksın.

Canım, sağlıklı bir hamilelikten sonra bebek yada bebeklerine kavuşmanı diliyorum. Aynı yaştayız ve ben de 15 yıldır uğraşıyorum. Bizim yaşlarda gebelik ve bebek sahibi olmak gerçekten çok özel ve kıymetli. Allah herkese sağlıklı bir gebelik nasip etsin, inşallah bana da. :)
Amin canım biz de öyle diliyoruz Rabbim en hayırlısını versin ,tek ya da ikiz,kız veya erkek.
Gerçekten çok zor canım,özellikle bizim yaşlarda ve çok kıymetli,dilerim kucağıma da sağlıklı bir şekilde almamı nasip eder Rabbim.
En yakın zamanda senin de anne olmanı dilerim,böyle bir mutluluk yok.Ama çok uzun ve çok zorlu bir yol,bu yola girince daha iyi anlıyorsun.Her an diken üstündesin.
Benim boğazlarım şişti,yutkunamıyorum,ilaç ta alamıyorum,ne yapsam da inmedi,yarın doktorumu arayıp soracağım ne yapmam gerektiğini.
Dilerim senin de 15 yıllık çaban sonucu,Rabbim kucağını bebeklerinle doldurur.

Tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin
Amin canım,çok teşekkür ederim,darısı hepinizin başına inşallah.
Umarım her şey istediğiniz gibi olur. Umarım ikizdir. Minik bebeğinin bir de kardeşi olur.
Rabbim en hayırlısı neyse onu versin,hep bunun için dua ediyoruz eşimle canım.Tek ya da ikiz,kız ya da erkek aslında hiç farketmez,yeterki sağlıklı olsunlar.

Onlara bence dert olarak bakma. Unutma ki onlar sana bahşedilmiş birer lütuf. ne kadar zor olsalarda varlıkları seni hep gülümsetsin. Doğduktan sonra yaşayacağın her şeyi normal karşıla ve her zorluk karşısında yine gülümse ve hiç bir şeyi zorluk olarak görme her şeye normal de. Gazlı bebekler olabilirler . Çektiğin sıkıntıyı düşünmek yerine onların ne kadar sıkıntı çektiğine bak. Yoksa hayat sana ve onlara hep dert olur. Unutma ki onlara dert olarak bakan bir anneleri olmalarını asla istemezler.
Hep sevgiyle kal

Hep sevgiyle kal
Kizlar hamile kaldigim andan itibaren hep asermem oldu kusma hazimsizlik depresyon 2 ay yattim..tam asermem bitti bobrek buyumesi oldu stent takildi ki bu da erken doguma sebep olaboliyor cogu gecemi acilde gecirdim..yani benim bunye kaldirmadi galiba..yoksa ikiz bebk cok guzel .ama allah herkese kaldiracagi kadar versin.

Hangisi olursa olsun,seni bebeğine kavuştursun dilerim Limonatam.
çok sagol kanbar. inşallah benim için hangi doktor hangi merkez daha hayırlısıysa o olsun. dilerim isteyen herkes evlat sahibi olsun. senin hayata bakış açın ve pozitifliğin bana gerçekten cesaret verdi.abla. benden yaşça buyük olduğun için abla diye hitap etmek istiyorum.iznin olursa.senin paylasımlarını anneme okutuyorum.ve senin hamileliğni anneme söyledim. hiç şaşırmadı. istemek başarmanın yarısı dedi. ve mücadeleci bir kız olumlu karamsar değil. istedi ümitliydi ve ne güzel tuttu dedi.ben çok karamsar bir kişiliğim oyuzden senin umutlu oluşun bana da iyi geldi.dilerim kucağına saglıklı bir sekilde bebegini kucagına alırsın.allah yar ve yardımcın olsun

Back
X