- 20 Nisan 2010
- 3.173
- 1.641
- 448
Limonatam sen çok güzel kalbe sahip birisisin,bunu hep hissettim satırlarında,yazdıklarını Gözlerim dolarak okudum,çok teşekkür ederim,bunları duymak beni çok mutlu etti.Hep olumlu baktım hayata,ve hayat bana Nefes aldığım sürece konu her ne olursa olsun umut etmem ve sahip olana kadar mücadele etmem gerektiğini öğretti.çok sagol kanbar. inşallah benim için hangi doktor hangi merkez daha hayırlısıysa o olsun. dilerim isteyen herkes evlat sahibi olsun. senin hayata bakış açın ve pozitifliğin bana gerçekten cesaret verdi.abla. benden yaşça buyük olduğun için abla diye hitap etmek istiyorum.iznin olursa.senin paylasımlarını anneme okutuyorum.ve senin hamileliğni anneme söyledim. hiç şaşırmadı. istemek başarmanın yarısı dedi. ve mücadeleci bir kız olumlu karamsar değil. istedi ümitliydi ve ne güzel tuttu dedi.ben çok karamsar bir kişiliğim oyuzden senin umutlu oluşun bana da iyi geldi.dilerim kucağına saglıklı bir sekilde bebegini kucagına alırsın.allah yar ve yardımcın olsun
Hayatta herşeye mücadele ederek sahip oldum,sadece kendi çabamla,sanırım bu da herşeyin kıymetini bilmeyi öğretti.
Abla demen beni mutlu eder canım,annenin de ellerinden öpüyorum ,yaşı ne olursa olsun,anneler en kıymetlimiz.Okusın tabi annen canım benim,anneler baştacımız.Annelerin kıymetini bizden iyi kim bilebilir..Yıllardır Mücadelemiz bize bir anne diye seslenen meleğimize kavuşmak için değil mi?
Sen de anne olacaksın,ben bunu hissediyorum,hem de çok güzel bir anne olacaksın,ne kadar istediğini biliyorum.
Dilerim ilk denemende sen de bu Hayattaki en büyük Mutluluğu yaşarsın ve meleğini kucağına alırsın.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim,dilerim Rabbim kucağıma almayı nasip eder.
Dileyen herkes inşallah bu sene birer birer 2015 anneleri olur..