- 22 Ekim 2013
- 257
- 210
- 83
Sagol canım, insallah, rabbim bizede bu mutluluğu taddırıırHadi hayırlısı canım.dualarımız seninle.inş bebişlerinle gelir bizede umut olursun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canım, insallah, rabbim bizede bu mutluluğu taddırıırHadi hayırlısı canım.dualarımız seninle.inş bebişlerinle gelir bizede umut olursun :)
Herkese iyi hafta sonları bugun nihayet gideceğim yer belli oldu kıbrıs tüp bebek merkezi bu hafta tahlil ve rahim filmi var sorun cıkmazsa nisan yolcusuyum, dualarınızı eksik etmeyin arkadaslar
sağol canım inşallah sen bebislerinle dön sonra sıra bende allah yardımcımız olsunBenim de bu ayın sonunda ,inşallah sen gitmeden güzel haberimle sana umut olurum. Zaman yaklaştıkça korkum artıyor, hepimize hayırlısını diliyorum.
Canım iki kese göründü ikiz.kanbar belli oldumu canım bebişlerin ikizmi..
Canım iki kese göründü ikiz.
Haftaya Pazartesi günü kalp atışlarını duyarız inşallah.
herkese günaydın.bende karar verdim kıbrısa.gerçekten zor bir kararmış.nisan yada mayısta düşünüyorum.benim kendi doktorum herşeyi ayarlayıp gönderecek. merak ettiğm gidip hamie kalanlar ve doğuranlar var mı?sonuçta başka birinin yumurtalarından alıp yapılan bir işlem.doğduktan sonra acaba bu insanın kafasının bir yrinde hep kalır mı.aklına gelir mi?evet eşinin genlerını taşıyacak ama karşı taraf nasıl bırı.çok zor bir kararmıştecrübe yaşamış arkadaşlar görüşlerini yazarmısınız?
masallahhh canimm yuzlerce kez masallah.. cok sevindim senin adina..Canım iki kese göründü ikiz.
Haftaya Pazartesi günü kalp atışlarını duyarız inşallah.
Hayırlı olsun canım inşallah bebislerinle dönersinArkadaslar bende transfer hazırlıklarına başladım. İnşallah pazar günü Transferim var .Dua edin ne olur hayırlı ve güzel ve istediğimiz sonuçlar olsun hepimiz için.
Dört tane transfer edilmişti,ikiz.Hayır li olsun arkadaş im.kac embriyo transfer edilmişti?
Çok teşekkür ederim canım ,Amin inşallah.maşallah canım.. Allah kucağına almayı da nasip etsin
Transferin hayırlı olsun,dualarımız seninle.Arkadaslar bende transfer hazırlıklarına başladım. İnşallah pazar günü Transferim var .Dua edin ne olur hayırlı ve güzel ve istediğimiz sonuçlar olsun hepimiz için.
Amin canım ,inşallah inşallah,ikizlerimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder Rabbim inşallah.masallahhh canimm yuzlerce kez masallah.. cok sevindim senin adina..
saglikli bir sekilde ikisinide kucagina almani dilerim...
Limonatam canım senin de hayırlı olsun tedavin,bebişlerimle döneceksin sen de inşallah,güzel haberlerini takip edeceğim,miğde bulantılarım ve başdönmelerimin fırsat buldukça tatlım.Herkese iyi hafta sonları bugun nihayet gideceğim yer belli oldu kıbrıs tüp bebek merkezi bu hafta tahlil ve rahim filmi var sorun cıkmazsa nisan yolcusuyum, dualarınızı eksik etmeyin arkadaslar
Canım hayırlı olsun,bebişine dön gel inşallah.Benim de bu ayın sonunda ,inşallah sen gitmeden güzel haberimle sana umut olurum. Zaman yaklaştıkça korkum artıyor, hepimize hayırlısını diliyorum.
Canım hayırlı olsun,bebişine dön gel inşallah.
Canım çok teşekkür ederim,başdönmelerim ve miğde bulantılarım başladı,olacak o kadar artık.İkizlerine çok sevindim, inşallah kolay bir hamilelik geçirirsin, darısı benim ve isteyen herkesin başına....
Çok sağol ablacım inşallah bende bebeklerimi alıp gelicem duaların i eksik etme güzel dileklerin için çok sağolLimonatam canım senin de hayırlı olsun tedavin,bebişlerimle döneceksin sen de inşallah,güzel haberlerini takip edeceğim,miğde bulantılarım ve başdönmelerimin fırsat buldukça tatlım.
Ne güzel mide bulantıların başlamış inşallah güzel rahat bir hamilelik geçirirsin ablacımLimonatam canım senin de hayırlı olsun tedavin,bebişlerimle döneceksin sen de inşallah,güzel haberlerini takip edeceğim,miğde bulantılarım ve başdönmelerimin fırsat buldukça tatlım.
Sürekli dua ediyorum canım,sen de bu pozitiflik varken,sen de anne olacaksın,ben inanıyorum.Çok sağol ablacım inşallah bende bebeklerimi alıp gelicem duaların i eksik etme güzel dileklerin için çok sağol
Amin inşallah canım benim,darısı senin başına Limonatam..Ne güzel mide bulantıların başlamış inşallah güzel rahat bir hamilelik geçirirsin ablacım
Amin ablacım, inşallah:)Sürekli dua ediyorum canım,sen de bu pozitiflik varken,sen de anne olacaksın,ben inanıyorum.
Amin inşallah canım benim,darısı senin başına Limonatam..