Tekrar merhaba,, nem puregon kullandım, uzun protokuldu benim yani öncesinde 1 hafta kadar baskılayıcı bir ilaç kullanıyordum(Lucrin) sonra da Gonal F'e yani yumurta geliştirici iğnelere geçiyordum. Öncesinde Lucrin kullandığım için Gonal F'i 250-300 ünite civarı yapıyordum son günlerde 150 ye düşürüyorlardı. Yumurta sayım fena değil. 13-14 civarı 8-10 arası da embriyo oluyor ve 5. güne 4 tanesi gidiyor ancak yaşım nedeniyle PGT yaptırıyoruz ve 1 tanesi sağlam çıkıyor ve o transfer ediliyordu. Efemera kullanmadım, o yumurta sayısı az olunca veriliyor bildiğim kadarıyla, rahim kalımlılğı 8 ile 10 arası değişiyordu. Bir de Glifor kullandım. Ama artık çok yoruldum ve donasyon benim için daha mantıklı. Maddi açıdan da çok yorulduğumuz için donasyona giderken rahimle ilgili yaptırabileceğim ne varsa yaptırmak istiyorum. (rahim filmi zaten şart, histeroskopi de önemli ama bunların dışında bir de ERA testini duymuştum. Bu da zamanlama ile ilgili bir test, yani rahim o ay kaçıncı günde embriyoyu tutmaya hazır, onunla ilgili bir şeymiş. Bazı doktorlar öneriyor, bazısı da çok önemli değil diyor) Kurenk senin dediğin gibi çok takmamak lazım tabii ki ama sonradan keşke şunu da yaptırsaydım demek istemiyorum çünkü maddi ve manevi çok yoruldum, ancak genç yumurtaların kullanılacak olması tabii ki olasılığı çok yükseltiyor dediğin gibi. Herkese sevgilerle, başka sorunuz olursa da seve seve cevaplarım. Donasyonu yazın yaptırmayı düşünüyoruz Kıbrıs'ta. Kafamızda bir yer var ama son kararımızı henüz vermedik.