o konu hakkında bilgim yok,ynlış yönlendirmeyim..olmadı merkezi arayıp sorabilirsin garanti olur hiç değilse,bu arada sen nerde yaptırcaktın
Haklisin,canım ben kıbrıs bahçeci de yaptıracam ama yorumlarda pek giden yok huzursuzum oyuzden sen nerde yaptiricaksin

Selam ceylin ben mayıs başında kıbrıs bahceciye gidicem genelde doğuş ve hit öne çıkan ama benim doktorum bahçeci yi tavsiye etti inşallah hakkimzda hayırlısı olur.senin sorununda erken menopoz mu
ben 44 yasındayım ve hıc tup bebek yada dogal hamılelık yasmadım . mayıs gıbı bende kıbrıs a gıtmeyı dusunuyorum telefonla ordakı bı kac yerden bilgi aldım. ve bu sayfaların hepsını sonuna kadar okudum. bakalım

ben 44 yasındayım ve hıc tup bebek yada dogal hamılelık yasmadım . mayıs gıbı bende kıbrıs a gıtmeyı dusunuyorum telefonla ordakı bı kac yerden bilgi aldım. ve bu sayfaların hepsını sonuna kadar okudum. bakalım
hayırlsı olsun senin için de..inş herşey güzel olur..

Canım yaş hiç önemli değil sonuçta 60 yaşından.kadına bile yaptılar ve bebeği oldu bende merkez konusunda çok kararsızdım ama doktorum un önerisiyle bahçeci ye karar kıldık halada huzursuzum bakalım allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

İçine sinen hangisi ise ona karar ver,sonuçta az çok yapılan işlem ayni,sizin yumurta mi sperm mi olacak?? Ben de iki kere tüp bebek tedavisi oldum ama maalesef transfer aşamasına bile gecemedim, yumurtam gelişmedi ya da olmadı.

İçine sinen hangisi ise ona karar ver,sonuçta az çok yapılan işlem ayni,sizin yumurta mi sperm mi olacak?? Ben de iki kere tüp bebek tedavisi oldum ama maalesef transfer aşamasına bile gecemedim, yumurtam gelişmedi ya da olmadı.
yumurta donasyonu yaptıracagımm. malesef hıç beklemedıgım bı anda gecen sene menepoza gırdım

Canım gynolife pek duymadım ben ilk denememi firdevs hanımda. . 2denememi hitte yaptırdım.ama hiiten daha çok memnun kaldım.ne bileyim hangisi içine siniyorsa ona git.hit diğerlerine göre biraz pahalı ama doktor iyi biri yalnız asistanları çok iyi değil.firdevs hanımında kendisinden memnun kalmadım onunda asistanı ilgili.sana göre önemli olan hangisi ona karar ver.
Hit anladığım kadarıyla çok yoğun, forumlardan anlaşıldığı kadarıyla kıbrısı tercih edenlerin büyük kısmı ona gidiyor gibi. Seninle birebir ilgilenebilmiş miydi, ilk görüşmeden sonra asistanlarına mı yönlendirmişti? Biraz bilgi verebilir misin?

slm bende yumurta donasyonu yaptırmayı dusunuyorum ama kıme yaptıracagıma karar vermedım . ya olmazsa dıye cok korkuyorum yasım 44
bende de yaş 43, ben de korkuyorum, ama biraz araştırıp karar vermemiz gerekiyor sanırım. Donasyon bir umut oldu benim için, oldukça masraflı olduğu için de insan acaba en iyi yer neresi diye soruyor. Benim bu forumlardan aldığım kadarıyla hit, doğuş ve bahçeci çok tercih ediliyor ama bunlar da acaba çok yoğun, benimle ya doğru dürüst ilgilenmezlerse diye düşünüyor. Sevgiler:)

Limonatammm omega3 kullanmak gsrekiyormu ,ben icmiyorum folic asit dışında vitamin,sen ne içiyorsun bu donemde?
Canım gerekiyormus galiba benim elimdeki recetede yaziyo henüz başlamadım adet olmayı bekliyorum 2 3 güne kadar adet olurum 1.gun doktora gittiğimde sorucam şimdi başlamak gerekirmi hangi marka kullanmaliyiz ama içmek gerekiyormus omega3

yumurta donasyonu yaptıracagımm. malesef hıç beklemedıgım bı anda gecen sene menepoza gırdım
Ben de 35 yasind erken menopoz olduğumu öğrendim,bir yılda da yumurtam azaldı,çoğu ay hic yumurta çıkmadı,ben de artik Kıbrıs a karar verdim. Rahim filmi,histeroskopi, kan pıhtılaşması testi en önemli testler yaptirman gereken,diğerlerini zaten merkezler mail atıyor liste halinde. Eşinin sonuçları da önemli tabiki, tüm hazırlıkları yaparak gitmek gerekiyor Kıbrıs a.

Canım gerekiyormus galiba benim elimdeki recetede yaziyo henüz başlamadım adet olmayı bekliyorum 2 3 güne kadar adet olurum 1.gun doktora gittiğimde sorucam şimdi başlamak gerekirmi hangi marka kullanmaliyiz ama içmek gerekiyormus omega3
Normal tüp bebekte icmistim ama bunda bana kullan denediler,aslında haftada iki kez balık yerim ben,omega3 içmeyi de hic sevmiyorum,tüm gün hamsi yemiş gibi hissediyorum:(((

Normal tüp bebekte icmistim ama bunda bana kullan denediler,aslında haftada iki kez balık yerim ben,omega3 içmeyi de hic sevmiyorum,tüm gün hamsi yemiş gibi hissediyorum:KK43:((
Aslında,bende hiç istemiyorum içmek ama doktorum kullan dedi bide sigara ve kahve tedavi süresinde içmemek gerekiyomus.Ama ben dayanamayıp tuketiyorum su sigara illetinden kurtulamadim

Malesef bende henüz,birakamadim:KK43:
Kesinlikle sigarayı bırakmak lazım, vücut sigaranın etkilerini vücuttan kolay atmıyor, ben de içiyordum ve asla bırakamam gibi geliyordu, azaltmakla olmuyor, kesip atmak lazım , ilk hafta zor ama oturup neden bırakacağınızı düşünün, ve kafanızda bitirin, benim fikrim sigaranın bağımlılık değil alışkanlık olduğu, kahve içerken, sohbet ederken , eve girince yada siz her ne zaman içiyorsanız vücut o hareketi arıyor, bir şeyler yediğinde mesela bıraktıktan sonra bir süre bir şey yapacaktım ama neydi moduna giriyorsun canın sigarayı değil o eylemi özlüyor. Hadi kızlar bırakın çünkü ben yapabileceğinizin kanıtıyım, son bir sigara içip vedalaşın ve ben sigara içmiyorum moduna girin tanıdığınız herkese bıraktım kurtuldum deyin bu da etkili.
Bebeğiniz sigara kokmanızı değil anne kokmanızı isteyecek unutmayın..

Back
X