Kizlar mayisin 22 de ispanyadan öngorusme icin randevu aldik.bu kez barcelonadaki İVİ merkezine gidiyoruz.fiyatlari cok dudurmusler kibrisla hemen hemen ayni fiyata geliyor gorusme sonrasi fiyatdada bi oynama olmazsa yolumuza orda devam ederiz.benden memografide istediler o biraz ilginc geldir

Canım, adım atmana çok sevindim, ben de adetimle beraber merkeze karar vericem ve bir dahaki aya karar vereceğiz ben bu kez Kıbrıs düşünüyorum, olumsuzluklar bizi yıldıramaz, aynı şeyi yaşadık , inşallah bu kez olumlu olacak..

Kızlar nisan sonu gidiyorum ama s imdide vajinal mantar oldum sanırım kasintilarbasladi doktor fitil kullan tedavini pek etkilemez dedi benim,kafam karıştı morelim bozuldu benim gibi tedavi surecinde mantar olan var mi

Canım bence de bu işin ilk adımı kabullenmek ve eğer henuz bu tedaviyi kabullenemiyorsa insan kendine zaman tanımalı. Gerçekten tamam ben artık bu tedaviyi yaptırıcam demediğimiz sürece, öyle şeyler geliyorki insanın aklına,kafası karışıyor,senoryolar yazıyor saçma sapan. Öncelikle zamanınız varsa bu aşamayı geçmek gerekiyor diyo düşünüyorum. Sonrası çok rahat bir şekilde gelir.
evet cnmm ayni dusuncedeyim.. on surecleri gecirip oyle karar vermek onemli.. insallah hepimizin sonuu iyi ve bebisli gelecek..

Nisan ortalarında, tam tarih benim reglime ve donorün durumuna göre kesinleşecek.
2 gün önce lucrin depot iğnem yapıldı. Yalnız sinirlerim çok fena, aşırı alınganım. Terör estiriyorum. Üstelik kendimi dinlemeye zamanım bile yok yoğun çalışmaktan. Henüz diğer ilaçlara başlamadım bile, ne bu gerginlik, bu sinir anlamadım. Ailem, eşim elinden geleni yspmaya çalşıyorlar. En ufak bir hatalarında kopuyorum. Ağlama krizine bile girdim bu sabah sebepsiz bir tartışma yaratmamın sonunda.

Limonataa, korkmayın acil fitil olan ilaçtan al. Zaten hemen etkiliyor. Bölgeyi sabunla yıkama, pH değerini değiştirirsin ve yararlı bakterilerde etkilenir. O bölge için özel yıkama solüsyonları var. Transferine kadar bir şeyin kalmaz, bana da olmuştu daha önce.

Kızlar nisan sonu gidiyorum ama s imdide vajinal mantar oldum sanırım kasintilarbasladi doktor fitil kullan tedavini pek etkilemez dedi benim,kafam karıştı morelim bozuldu benim gibi tedavi surecinde mantar olan var mi
Hayırlı olsun canım
Allah yolunu acık etsin inşallah
Sakın moralini bozma herşey güzel olucak inanıyorum

Kizlar mayisin 22 de ispanyadan öngorusme icin randevu aldik.bu kez barcelonadaki İVİ merkezine gidiyoruz.fiyatlari cok dudurmusler kibrisla hemen hemen ayni fiyata geliyor gorusme sonrasi fiyatdada bi oynama olmazsa yolumuza orda devam ederiz.benden memografide istediler o biraz ilginc geldi
Hayırlısı olsun canım hadi bakalım sıra sizde artık

Tedaviye başlayan ve başlayacak olan herkese tavsiyem kafanıza hiçbirşey takmayın,sakın stres yapmayın
İnanın herşey öyle yoluna giriyor ki yeterki stres yapmayın
Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah

2 gün önce lucrin depot iğnem yapıldı. Yalnız sinirlerim çok fena, aşırı alınganım. Terör estiriyorum. Üstelik kendimi dinlemeye zamanım bile yok yoğun çalışmaktan. Henüz diğer ilaçlara başlamadım bile, ne bu gerginlik, bu sinir anlamadım. Ailem, eşim elinden geleni yspmaya çalşıyorlar. En ufak bir hatalarında kopuyorum. Ağlama krizine bile girdim bu sabah sebepsiz bir tartışma yaratmamın sonunda.
Canım lucrin sana kaçıncı gün yapıldı?

Limonataa, korkmayın acil fitil olan ilaçtan al. Zaten hemen etkiliyor. Bölgeyi sabunla yıkama, pH değerini değiştirirsin ve yararlı bakterilerde etkilenir. O bölge için özel yıkama solüsyonları var. Transferine kadar bir şeyin kalmaz, bana da olmuştu daha önce.
Kyra çok sağol bugün daha iyiyim kaşıntı geçti.ama,doktor beni tedirgin etti biraz çok teşekkür ederim içimi rahatlattin canim

Merhaba
4 tupbebek sonrasi 2 kere bebegimizi kaybettik ve 2 sefer kurtaj oldum .sonrasinda ymt donasyonuna karar verdim.Tedavimize Hit ile basladik.Gercekten iyi bir doktor ne sorsak ne zaman mail atsak cevapladi.fakat donorden alinan tum yumurtalar sizin olmuyor sanirim.
Bizim donorun 20 yumurtasi vardi fakat bize 8yumurta toplandi 7si dollendi dediler.sanirim bir kac musteriye paylastiriyorlar yumurtalari

Donorun 30 yumurtasi olsa hepsi sizin olmuyor bu sebeple onceden konusun herseyi.bize 20 yumurta demisken 7 yumurta dollendi dediklerinde sok olduk.HIT ile tedavi suresi ile ilgili her turlu sorularinizi cevapliyabilirim

Canım, adım atmana çok sevindim, ben de adetimle beraber merkeze karar vericem ve bir dahaki aya karar vereceğiz ben bu kez Kıbrıs düşünüyorum, olumsuzluklar bizi yıldıramaz, aynı şeyi yaşadık , inşallah bu kez olumlu olacak..
Bebislere kavusana kadar pes etmek yok insallah bu kez kavusuruz canim

Back
X