Sen merkeze karar verdinmi canimcnm bende İspanya Ivi ile mailleştim bayağ.. haklısın insan bazen yanlış anlayabiliyor..
hatta ben ilk maili atarken yumurta donasyonunu sordum, onlarda beni yumurta bağışçısı zannetmişti:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen merkeze karar verdinmi canimcnm bende İspanya Ivi ile mailleştim bayağ.. haklısın insan bazen yanlış anlayabiliyor..
hatta ben ilk maili atarken yumurta donasyonunu sordum, onlarda beni yumurta bağışçısı zannetmişti:))
Saol canim insallah bu kez olurHayırlısı olsun canım hadi bakalım sıra sizde artık
hayırlısı olsun bızı aşamalarla ılglı bılgılendırsen memnun oluruzMerhaba
4 tupbebek sonrasi 2 kere bebegimizi kaybettik ve 2 sefer kurtaj oldum .sonrasinda ymt donasyonuna karar verdim.Tedavimize Hit ile basladik.Gercekten iyi bir doktor ne sorsak ne zaman mail atsak cevapladi.fakat donorden alinan tum yumurtalar sizin olmuyor sanirim.
Bizim donorun 20 yumurtasi vardi fakat bize 8yumurta toplandi 7si dollendi dediler.sanirim bir kac musteriye paylastiriyorlar yumurtalari
Biz istanbulda once bir kac kere muayeneye gittik.Rahim inceligi sorunum oldugu icin fiziktedavi onerdi.dolayisi ile esimle beraber gidip transfere kadar 3 gun fiziktedavi aldimhayırlısı olsun bızı aşamalarla ılglı bılgılendırsen memnun oluruz
18. Gün yaptım canım.Canım lucrin sana kaçıncı gün yapıldı?
Merhana Denizciğim,Biz istanbulda once bir kac kere muayeneye gittik.Rahim inceligi sorunum oldugu icin fiziktedavi onerdi.dolayisi ile esimle beraber gidip transfere kadar 3 gun fiziktedavi aldim
Doktor bey getirdiginiz tahlillere cok dikkatli bakiyor
MerhabaMerhana Denizciğim,
Adet kanamandan kaç gün sonra muayene oldun ve endometriyum kalınlığın ne kadar çıkmıştı. Fizik tedavin nasıl oldu. Transfere kadar 3 gün tedavi aldığını söylemişsin, tedavi sonucu rahim içi kalınlığın kaç oldu?
Ben fizik tedaviyi merak ettim. Enim endometriyum 7-8mm lere geliyor. Fizik tedavisi ne kadar etkili oldu onu merak ettim. Sizde görünen 5 mm olan kalınlık ikaç ve fizik tedavisi ile 6.4 mm çıkarılmış.Sizde mi dusunuyorsunuz?
Cok az kalmıs canım hadi hayırlısıcanım nısan 19 yada 20 gibi yolculuk :)
İnsallahhh canımSaol canim insallah bu kez olur
Canım bana söylenen adetin 18. Günü değil de doğum kontrol hapinin 18. Günü idi. Bu durumda adetin 23. Gunu olmuyor mu? Ama sen adetin 18. Günü mu lucrini yaptırdın.18. Gün yaptım canım.
Canım doğum kontrol hapının 18. Günü yaptık bizde.Canım bana söylenen adetin 18. Günü değil de doğum kontrol hapinin 18. Günü idi. Bu durumda adetin 23. Gunu olmuyor mu? Ama sen adetin 18. Günü mu lucrini yaptırdın.
Tesekkur ederim canım. Ben irem hanim boyle söylediğinde tabi ginera kullanıyorum,simdi ise cylo prognova kullanıyorum,büyük ihtimal değişir lucrin kullanma zamanım. Kafama takılmıştı, simdi durum netleşti:))) senin az kalmis gitmeme canım,rahim kalınlığına ne zaman bakılacakCanım doğum kontrol hapının 18. Günü yaptık bizde.
fizik tedavı de ne yapıyorlardıBiz istanbulda once bir kac kere muayeneye gittik.Rahim inceligi sorunum oldugu icin fiziktedavi onerdi.dolayisi ile esimle beraber gidip transfere kadar 3 gun fiziktedavi aldim
Doktor bey getirdiginiz tahlillere cok dikkatli bakiyor
Evet canım az kaldı. Önce regl olmam gerekli. Haftaya zannedersem kontrole gideceğiz.Tesekkur ederim canım. Ben irem hanim boyle söylediğinde tabi ginera kullanıyorum,simdi ise cylo prognova kullanıyorum,büyük ihtimal değişir lucrin kullanma zamanım. Kafama takılmıştı, simdi durum netleşti:))) senin az kalmis gitmeme canım,rahim kalınlığına ne zaman bakılacak
tesekurler verdıgın bılgı ıcın bunu bılmıyordummRahim kaslarinin calismasini ve rahime giden kan akisini artmasini sagliyor embriyonun rahme tutunmasina yardim ediyor.
2 farkli cihazla rahim kaslari guclendiriliyor