- 21 Ekim 2012
- 177
- 247
- 53
- 40
Evet bende çok zor buluyorum 20 gün önce başlıyorum aramayaSelam arkadaşlar,
Tedaviye kısa zamanda başlayacak olanlar, Lucrin depot iğnesi piyasada çok az. Zamanında temin etmeye çalışın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende çok zor buluyorum 20 gün önce başlıyorum aramayaSelam arkadaşlar,
Tedaviye kısa zamanda başlayacak olanlar, Lucrin depot iğnesi piyasada çok az. Zamanında temin etmeye çalışın.
Cok sagol canim gorusmem bitti.girusmem iyi gecti fakat fiyat bizi oldukca asiyor.bize gonderdikleri fiyatlarin uzerine ekstradan islem fiyatlari eklediler biraz farkedebilcegine hazirlikliydik ama bu kadar ekstralar olcagini dusunmuyorduk dolaysiyla eli bos biraz demore olmus durumdayim.hakkimizda hayirlisi artik.Sanada bol sans diliyorum bebislerini al ve gelCanım iyi yolculuklar.hayırlısı canım inş.görüşmen iyi geçer :)
Tşkl canım peki ne olacak şimdi erteledin mi canımCok sagol canim gorusmem bitti.girusmem iyi gecti fakat fiyat bizi oldukca asiyor.bize gonderdikleri fiyatlarin uzerine ekstradan islem fiyatlari eklediler biraz farkedebilcegine hazirlikliydik ama bu kadar ekstralar olcagini dusunmuyorduk dolaysiyla eli bos biraz demore olmus durumdayim.hakkimizda hayirlisi artik.Sanada bol sans diliyorum bebislerini al ve gel
Cnm bende senden gelecek haberi bekliyordum belki rotayı otarafa çeviririm diye ama sanırım benimde boyumu fersah fersah aşar.. Daha detaylı yazarmısın ne dediler fiyat tam olarak nekadardi tutmazsa ikinci deneme için ne diyorlar?Cok sagol canim gorusmem bitti.girusmem iyi gecti fakat fiyat bizi oldukca asiyor.bize gonderdikleri fiyatlarin uzerine ekstradan islem fiyatlari eklediler biraz farkedebilcegine hazirlikliydik ama bu kadar ekstralar olcagini dusunmuyorduk dolaysiyla eli bos biraz demore olmus durumdayim.hakkimizda hayirlisi artik.Sanada bol sans diliyorum bebislerini al ve gel
Cok sagol canim gorusmem bitti.girusmem iyi gecti fakat fiyat bizi oldukca asiyor.bize gonderdikleri fiyatlarin uzerine ekstradan islem fiyatlari eklediler biraz farkedebilcegine hazirlikliydik ama bu kadar ekstralar olcagini dusunmuyorduk dolaysiyla eli bos biraz demore olmus durumdayim.hakkimizda hayirlisi artik.Sanada bol sans diliyorum bebislerini al ve gel
Canim biraz gec yazdim kusura bakma anca vaktim oluyor. Gercekten cok uzuldum canim. Cektiklerin kolay seyler degil. Rabbim sabirlarin en buyugunu versin. Insan evlatlari icin herseye katlanmaya razi oluyor. InsAllah biran once toparlarsin kendini. Sen zaten elinden geleni yapiyorsun. Cocuklarini merak etme canim onlar her turlu gelisiyor.Maşallah sana,6.aya kadar çalışmışsın,ama benim çok zorlu geçiyor,doktor doğuma kadar rapor verecek.
Çok uzun süre aşırı(günde 5/7 kez) kusmalarım,13/14 gün Süren kabızlığım,bitmeyen miğde bulantılarım,refllüm,her yemekten,her kokudan tiksintim olduğundan 3 öğün 2'şer Kaşık sebze yemeği,az meyve,az da su içebildim.2 ay boyunca günaşırı hastaneye yatırdılar ve serum bağladılar,bu süreçte kilo verdim,çok halsiz düştüm.
Şükür artık kusmam kesildi,kabızlığım çok daha iyi durumda,daha iyi besleniyorum,ancak sebze ağırlıklı,et,süt ve yumurtadan hala tiksiniyorum.Miğde,bağırsaklarımdan,reflümden bu yaşıma kadar hep çektiğimden,hamileliğimi de kabusa çevirdiler.Dayanmaya çalışıyorum,bebeklerim için.
Doktorumuz hastaneden ayrılıp,kendi tüp bebek merkezini açtığından,doktorumuzu değiştirdik.Bana yabancı değil hamile kalmadan önce ara ara gittiğim doktorumdu zaten.Memnunum kendisinden şükür ki.Eşim kendisine çok az yiyor diye serzenişte bulunduğunda kiloma baktı,yediklerimi sordu söyledim,süper dedi,ikiz bebek taşıyor,9 ay taşıyacak,kendisi için en tehlikeli şey kilo alması gayet iyi gidiyor dedi,ben de vicdanen bebeklerime karşı özellikle çok rahatladım.Tek sorunum:Günde sadece 250/300 ml.su içebiliyorum,hamilelikten önceyse 2,5/3 lt.su içerdim.İçmeyi denedim,o gün karnım şişti,nefes alamadım,neredeyse ölüyorum sandım,tek sorunum bu.
Dediğim gibi benim çok zorlu geçiyor,hep dua ediyorum Rabb'ime rahatlayayım,ben de rahat bir hamilelik geçireyim diye.
Kızımıza ve oğlumuza kavuşacağımız günü iple çekiyoruz eşimle.Şu zorlu 8 ayı bir atlatsak,bu kadar çektim,inşallah 9 ayda zamanında gelirler,sağlıklı olurlar da,bari doğumdan sonra rahat ederim.Demek sancıların hala devam ediyor,Ağrı kesici vermediler mi?Burundan sütle besleniyorlar yazmışsın,inşallah bir an önce toparlanıp,kilolarını da alırlar.
Sevgiyle kal,bebeklerini,seni çok öpüyorum.
ivi'den banada mailde bazı fiyatlar vermişlerdi.. oraya gidince bazı şeyler demekki farklı oluyor... sana indirim yapmıyorlarmı geçmiş tedavinden dolayı cnm..
ivi'den banada mailde bazı fiyatlar vermişlerdi.. oraya gidince bazı şeyler demekki farklı oluyor... sana indirim yapmıyorlarmı geçmiş tedavinden dolayı cnm..
Dun aksam dondum benim icin biraz yorucu oldu nete giremedim.baslangicta sunu soyliyebirimki İvinin Barcelondaki merkezi cok kalabalikti kendimi siradan bit saglik merkezine gitmis gibi hissettim orda bir hayal kirikligi yasadik zaten.randevu saatinde alinmadik bizimle ilgilencek hemsire ortalikta yoktu direk doktorla gorustuk doktor bize neler yapcagini anlatti beni muane etti daha oncekilerin neden tutmadigina dair olasiliklari soyledi buraya kadar iyiydi.fiyati bizimle ilgilenecek almanca bilen hrmsireyle konustuk(uzun sure onu bekledik tabi).bizim internette gordugumuz rakam 4590 euyroydu.telefonla gorusmemizde 6300 euyro oldugu soylendi tam rakamlari mail atarak bildirdiler.6300 arti donorun ilaclari 1300 bunada hadi tamam demisti.ordayda bunlara ek olarak.sperm almalari 191 Eu besinci gun embriyosu icin 495 eu , iki yillik buzluk parasi 1100 eu,esime geneti test ici(bu istege bahli) 421 eu ekstralar icin ayri ucretler.bizim bu fiyati odememiz imkansiz otesi.biz İfi de bir paket aldik hepsi icindeydi.5 gun embriyosu icin ayri ucret istrnilince cok sasirdim.anliycaginiz ivi ye giderek zaman ve para kaybim olduCnm bende senden gelecek haberi bekliyordum belki rotayı otarafa çeviririm diye ama sanırım benimde boyumu fersah fersah aşar.. Daha detaylı yazarmısın ne dediler fiyat tam olarak nekadardi tutmazsa ikinci deneme için ne diyorlar?
Kibrisi dusunuyorum artik.senin nasil gecti iyimisin haberlerini bekliyorumTşkl canım peki ne olacak şimdi erteledin mi canım
Canım biz gidip geldik 13 yumurta toplanmış Pazartesi tranfer yapılacak Pazartesi sabah gidicez tranfer yapılacak 3 gün kalıp gelicem.senin içinde hayırlısı olsun belki kıbrıs sana şans getirir :)Kibrisi dusunuyorum artik.senin nasil gecti iyimisin haberlerini bekliyorum
Canım biz gidip geldik 13 yumurta toplanmış Pazartesi tranfer yapılacak Pazartesi sabah gidicez tranfer yapılacak 3 gün kalıp gelicem.senin içinde hayırlısı olsun belki kıbrıs sana şans getirir :)Kibrisi dusunuyorum artik.senin nasil gecti iyimisin haberlerini bekliyorum
canım en azından içinde kalmadı bu olasılığı. Eledin bundan sonrası içinde ona göre hareket edersin söylediğin fiyatlar çok yüksek gerçektenDun aksam dondum benim icin biraz yorucu oldu nete giremedim.baslangicta sunu soyliyebirimki İvinin Barcelondaki merkezi cok kalabalikti kendimi siradan bit saglik merkezine gitmis gibi hissettim orda bir hayal kirikligi yasadik zaten.randevu saatinde alinmadik bizimle ilgilencek hemsire ortalikta yoktu direk doktorla gorustuk doktor bize neler yapcagini anlatti beni muane etti daha oncekilerin neden tutmadigina dair olasiliklari soyledi buraya kadar iyiydi.fiyati bizimle ilgilenecek almanca bilen hrmsireyle konustuk(uzun sure onu bekledik tabi).bizim internette gordugumuz rakam 4590 euyroydu.telefonla gorusmemizde 6300 euyro oldugu soylendi tam rakamlari mail atarak bildirdiler.6300 arti donorun ilaclari 1300 bunada hadi tamam demisti.ordayda bunlara ek olarak.sperm almalari 191 Eu besinci gun embriyosu icin 495 eu , iki yillik buzluk parasi 1100 eu,esime geneti test ici(bu istege bahli) 421 eu ekstralar icin ayri ucretler.bizim bu fiyati odememiz imkansiz otesi.biz İfi de bir paket aldik hepsi icindeydi.5 gun embriyosu icin ayri ucret istrnilince cok sasirdim.anliycaginiz ivi ye giderek zaman ve para kaybim oldu![]()
Senin transferin transfer olcagini saniyordum.sperm vermeyemi gittinizCanım biz gidip geldik 13 yumurta toplanmış Pazartesi tranfer yapılacak Pazartesi sabah gidicez tranfer yapılacak 3 gün kalıp gelicem.senin içinde hayırlısı olsun belki kıbrıs sana şans getirir :)
Evet canım sperm vermeye gittikSenin transferin transfer olcagini saniyordum.sperm vermeyemi gittiniz
Dun aksam dondum benim icin biraz yorucu oldu nete giremedim.baslangicta sunu soyliyebirimki İvinin Barcelondaki merkezi cok kalabalikti kendimi siradan bit saglik merkezine gitmis gibi hissettim orda bir hayal kirikligi yasadik zaten.randevu saatinde alinmadik bizimle ilgilencek hemsire ortalikta yoktu direk doktorla gorustuk doktor bize neler yapcagini anlatti beni muane etti daha oncekilerin neden tutmadigina dair olasiliklari soyledi buraya kadar iyiydi.fiyati bizimle ilgilenecek almanca bilen hrmsireyle konustuk(uzun sure onu bekledik tabi).bizim internette gordugumuz rakam 4590 euyroydu.telefonla gorusmemizde 6300 euyro oldugu soylendi tam rakamlari mail atarak bildirdiler.6300 arti donorun ilaclari 1300 bunada hadi tamam demisti.ordayda bunlara ek olarak.sperm almalari 191 Eu besinci gun embriyosu icin 495 eu , iki yillik buzluk parasi 1100 eu,esime geneti test ici(bu istege bahli) 421 eu ekstralar icin ayri ucretler.bizim bu fiyati odememiz imkansiz otesi.biz İfi de bir paket aldik hepsi icindeydi.5 gun embriyosu icin ayri ucret istrnilince cok sasirdim.anliycaginiz ivi ye giderek zaman ve para kaybim oldu![]()
çok ilginç bende İvi Barselona ile üç hafta kadar mailleştim banada mailde 4600 civarı donasyon+1300 donorun iğneleri demişlerdi.. extra birşeyden bahsetmemişlerdi.. demekki extra bedeller çıkartıyorlar.. zaten son maillerine hiç cevap vermedim ama onlar üstüne 3-4 defa daha mail attılar.. benim hoşuma gitmeyen şey Avrupa birliğinin sağlık kurallarına göre pgt'de cinsiyet seçimi yapmamaları olmuştu kız bebek ilk tercihim olacakta, ayrıca 2 embriyodan fazlada koymadıklarını yazdılar mailde ondan sonra istememiştim..
cnm masrafta yapmışsın ama boşver en azından aklında kalmadı buda önemli.. inşallah kıbrısta bebişine kavuşursun..[/QUOTE. Bende uc embriyo koymalarini istedim kesinlikle olmaz bizler saglikli anne istiyoruz dedi doktor.cinsiyet secimide yasakmis.biz cinsiyet secimi istemiyorduk zaten.umarim kibrista bebegime kavusurum
Kurenk çok az kalmış ayyy şimdi sen nasıl heucanlisindir.. Arkadaşım kolayca git gel inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinCanım biz gidip geldik 13 yumurta toplanmış Pazartesi tranfer yapılacak Pazartesi sabah gidicez tranfer yapılacak 3 gün kalıp gelicem.senin içinde hayırlısı olsun belki kıbrıs sana şans getirir :)
Yok artık! Varya bunlar bizi iyice soyup soğana cevirecekler yani sonunda bebeklere alacak bez paramız olmayacakDun aksam dondum benim icin biraz yorucu oldu nete giremedim.baslangicta sunu soyliyebirimki İvinin Barcelondaki merkezi cok kalabalikti kendimi siradan bit saglik merkezine gitmis gibi hissettim orda bir hayal kirikligi yasadik zaten.randevu saatinde alinmadik bizimle ilgilencek hemsire ortalikta yoktu direk doktorla gorustuk doktor bize neler yapcagini anlatti beni muane etti daha oncekilerin neden tutmadigina dair olasiliklari soyledi buraya kadar iyiydi.fiyati bizimle ilgilenecek almanca bilen hrmsireyle konustuk(uzun sure onu bekledik tabi).bizim internette gordugumuz rakam 4590 euyroydu.telefonla gorusmemizde 6300 euyro oldugu soylendi tam rakamlari mail atarak bildirdiler.6300 arti donorun ilaclari 1300 bunada hadi tamam demisti.ordayda bunlara ek olarak.sperm almalari 191 Eu besinci gun embriyosu icin 495 eu , iki yillik buzluk parasi 1100 eu,esime geneti test ici(bu istege bahli) 421 eu ekstralar icin ayri ucretler.bizim bu fiyati odememiz imkansiz otesi.biz İfi de bir paket aldik hepsi icindeydi.5 gun embriyosu icin ayri ucret istrnilince cok sasirdim.anliycaginiz ivi ye giderek zaman ve para kaybim oldu![]()
Canım arkadaşım tabiki çok heyecanlıyım.inanın bana kendim kadar buradaki tüm arkadaşların anne olmasını çok istiyorum.hepimiz çeşitli nedenlerle aynı kaderi paylaşıp aynı yolda yürüyoruz. Ve biliyorumki bu yok çok zor çok engebeli hem maddi hem manevi çok sıkıntı çekiyoruz.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınKurenk çok az kalmış ayyy şimdi sen nasıl heucanlisindir.. Arkadaşım kolayca git gel inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Canım ben gidicem ama otelin isminş sormadım.sadece günlük 160 tl dediler sabah kahvaltı akşam yemek iki kişi kişi başı 80 tl ama görmedim gidince yazarımKizlar kibrista hangi otellere gittiniz ve fiyatlar hakkinda biraz bilgi verirmisiniz