Sadece transfere hazırlanıyor Anladığım kadarıyla.sonuçta normal tüp bebeğe göre daha farklı sanırım.ortalama fiyatlar ne kadar öğrenebilir miyim ? Birde hersey kararlaştırıldıktan sonra kaç gün kalmamız gerekiyor transfer için.yardımcı olursanız sevinirim.
evet sadece transfere hazırlanılıyor, tabi ondada iğne, tablet ,jel şeklinde hormon tedavisi alıyoruz. fiyat merkeze göre değişiyor 4700- 5000 Euro arası . yol ve konaklama dahil değil, 5gün kalmak gerekiyor, ancak eşiniz önceden gidip sperm verip dönecek olursa daha az (1-2 gün) da kalınabilir.

amh değeriniz gayet iyi, sağlıklı yumurtanız olma ihtimali yüksek.önce tüp bebek deneyin bence.. ben şahsen 0,1 Amh değeri ile 4 tüp bebek denedim,olmadı çaresizlikten donasyona başvuruyorum.
tüp bebek kadar olmasada donasyondada dışarıdan hormon alınıyor,her durumda vücut yıpranıcak çok farklı değil yani.
Teşekkür ederim cevabına . Doktorda 1 in altına düşmediği için şanslısın dedi.her türlü yıpranıyor vücut dediğine göre şimdilik en mantıklısı kendi yumurtalarımla denemek olucak.herseyin Hayırlısı.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Umutlarımız gerçek olsun.

evet sadece transfere hazırlanılıyor, tabi ondada iğne, tablet ,jel şeklinde hormon tedavisi alıyoruz. fiyat merkeze göre değişiyor 4700- 5000 Euro arası . yol ve konaklama dahil değil, 5gün kalmak gerekiyor, ancak eşiniz önceden gidip sperm verip dönecek olursa daha az (1-2 gün) da kalınabilir.
Aslında NORMAL tüp bebekleArasında pek fazla fark yokmuş.çoğu merkezde kendi yumurtanla 8-10.000 arası zaten.tabi ünlü doktora gidersen fiyat daha da artabiliyor.kıbrıs için birde konaklama ve yol dahil fiyatı diyorsun. En azından yorumundan Anladığım kadarıyla bi kaç defa deneyeceğim kendi yumurtamla.hayırlısı Allahtan.

Kızlar bugün geldim.evdeyim.herşey çok iyi geçti.4 tane iyi kalite embiryo tranfer edildi.kaldığımız otelde iyidi.artık sonucu bekliyoruz :)
Hayirlisi olsun canim,insallah bebislerin sana siki tutunmuslardir guzel haberlerini aliriz.geri sayim basladi :)

sen nasılsın canım tedaviye başladınmı
Hit e gitmeye karar verdim onumuzdeki hafta gidip gorusmeyi dusunuyoruz ne zaman tedaviye basliyabiliriz konustuktan sonra belli olur.sen nasilsin canim bebislerin gelidimi nasil?kanamalarin olmasi ikiz oldugu icinmi doktorun nr diyor? İnsallah bundan sonra hamileligin sorunsuz gecer

Kizlar rahim filmi cektirdiktrn ne kadar zaman sonra tedavi basliyabilir

Kızlar transfer sonrası büyük tuvaletinizi nasıl yapıyorsunuz doktorlar kabız olmayın diyor klozet mi daha iyi olur yoksa normal tuvalete girmekmi

1 sonraki ay başlayabilirsin canım, rahim filminin sakıncası yokmuş hatta kullandıkları ilaçlı su aynı zamanda rahmin temizlenmesinide sağlıyormuş (enfeksiyon vs varsa)
Kızlar transfer sonrası büyük tuvaletinizi nasıl yapıyorsunuz doktorlar kabız olmayın diyor klozet mi daha iyi olur yoksa normal tuvalete girmekmi
mantıken klozet daha iyi gibi, normal tuvalet şansım olmadığından hiç düşünmemiştim :) kabız olmamaya dikkat et canım, beslenmeyle çözülemiyorsa mutlaka dubhalac şurup kullan
Kızlar bide transfer sonrası arada yürümek mi daha iyi yoksa hep uzanmak mi daha iyi
kesinlikle yürümek diyor doktorlar. sürekli yatınca kan dolaşımı bozuluyormuş. ağır işler yapmadan,merdiven çıkmadan günlük yaşantımıza devam etmeliyiz

Kızlar bide transfer sonrası arada yürümek mi daha iyi yoksa hep uzanmak mi daha iyi
Yurumek dedigin küçük adimlar ile kisa mesafeler olmali ben transfer sonrasi genelde yatmistim ve bulundugum oda ve ev icinde yuruyusler yapmıştım.Tuvalete gelince bence klozet daha iyi digeri yorucu olur.

Yurumek dedigin küçük adimlar ile kisa mesafeler olmali ben transfer sonrasi genelde yatmistim ve bulundugum oda ve ev icinde yuruyusler yapmıştım.Tuvalete gelince bence klozet daha iyi digeri yorucu olur.
Çok sağol canım bilgilerin için İnsan her detayı düşünüyor tedirgin oluyor

1 sonraki ay başlayabilirsin canım, rahim filminin sakıncası yokmuş hatta kullandıkları ilaçlı su aynı zamanda rahmin temizlenmesinide sağlıyormuş (enfeksiyon vs varsa)

mantıken klozet daha iyi gibi, normal tuvalet şansım olmadığından hiç düşünmemiştim :) kabız olmamaya dikkat et canım, beslenmeyle çözülemiyorsa mutlaka dubhalac şurup kullan

kesinlikle yürümek diyor doktorlar. sürekli yatınca kan dolaşımı bozuluyormuş. ağır işler yapmadan,merdiven çıkmadan günlük yaşantımıza devam etmeliyiz
Çok sağol canım verdiğin bilgiler için bide otelde transfer sonrası gidip kalındığında asansöre binmek tehlikeli olurmu herşeyi takıntı yaptım daha transfer olmadan:)

Cnm rahim filmin temiz çıkarsa geri tarih tamamen adet düzenine bağlı yani denk gelirse hemen ertesi gün bile başlayabilirsin tedaviye

Kızlar bugün geldim.evdeyim.herşey çok iyi geçti.4 tane iyi kalite embiryo tranfer edildi.kaldığımız otelde iyidi.artık sonucu bekliyoruz :)
merhaba arkadaşım öncelikle trasferin hayırlı uğurlu olsun bebişlerin sımsıkı sana tutunsunlar sağlıkla kucağına gelsinler inşallah ben aranıza yeni katıldım bugüne kadar hiç düşünmediğim yumurta naklini artık araştırmaya karar verdim çok yorucu bir süreç yaşadım bir sürü deneme ama olmadı tek sorunumuz yaş faktörü canım bu süreç nasıl geçiyor nasıl ayarlayp gidiyorsunuz kaça maloldu çok soruyorum kusurabakma ama hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz birbirimizi ancak biz anlarız bide yaş sınırı varmı istiyorlarmı selamlar

hamiş olan arkadaşlar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah tedavide olan ve transferi yapılan arkadaş bol şans allah yardımcınız olsun ben yeni katıldım yaş sınırı varmı sizlerin yaş sorununuz varmı lütfen biraz bilgi verirmisiniz şimdiden teşekkür ediyorum

hamiş olan arkadaşlar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah tedavide olan ve transferi yapılan arkadaş bol şans allah yardımcınız olsun ben yeni katıldım yaş sınırı varmı sizlerin yaş sorununuz varmı lütfen biraz bilgi verirmisiniz şimdiden teşekkür ediyorum
Canım tabiki seve seve yanıtlarım sorularını.yaş sınırı yok ben 30 yaşındayım ama orda 55 in üstünde bile insanlar vardı.benim yumurta rezervim azdı o yüzden bu yola başvurduk.öncelikle merkezini seçip irtibata geçiyorsun yada burada seni takp eden doktor yönlendiriyor.burda rahim hazırlığı başlıyor ilaç almaya başlıyorsun o arada merkezin sana uygun dönorü ayarlıyor.ikinizinde hazırlığı bitince yumurtaların toplandığı gün yada bi önceki gün oraya gidiyorsun.tabiki burda sende herşey yolundaysa.sonra 3. Yada 5.gün tranfer yapılıyor.ister orda 2-3 hün dinlenirsin istesen aynı gün dönersin.gerisi normal tüp bebek gibi.kısaca böyle canım kafana takılan bişey varsa sor lütfen

Canım tabiki seve seve yanıtlarım sorularını.yaş sınırı yok ben 30 yaşındayım ama orda 55 in üstünde bile insanlar vardı.benim yumurta rezervim azdı o yüzden bu yola başvurduk.öncelikle merkezini seçip irtibata geçiyorsun yada burada seni takp eden doktor yönlendiriyor.burda rahim hazırlığı başlıyor ilaç almaya başlıyorsun o arada merkezin sana uygun dönorü ayarlıyor.ikinizinde hazırlığı bitince yumurtaların toplandığı gün yada bi önceki gün oraya gidiyorsun.tabiki burda sende herşey yolundaysa.sonra 3. Yada 5.gün tranfer yapılıyor.ister orda 2-3 hün dinlenirsin istesen aynı gün dönersin.gerisi normal tüp bebek gibi.kısaca böyle canım kafana takılan bişey varsa sor lütfen
canım çoook teşekkür ederim cevap yazdığın için peki toplamda kaça maloluyor

Back
X