Ben 2. Kez donasyon yaptıracağım ilki 2 ay sonunda bebeklrimin kalp atışını duyduktan sonra düşükle sınuçlandı..4 adet daha dondurlulmuş döllenmiş yumurtamız mevcut..inş bu defa olur çok zor çünlü..bide 2. Transfer ücreti hakkında bilgisi olan var mı ?
İşte benim korktuğum şeylerden biri de bu. malsef hep
Ben 2. Kez donasyon yaptıracağım ilki 2 ay sonunda bebeklrimin kalp atışını duyduktan sonra düşükle sınuçlandı..4 adet daha dondurlulmuş döllenmiş yumurtamız mevcut..inş bu defa olur çok zor çünlü..bide 2. Transfer ücreti hakkında bilgisi olan var mı ?

İşte benim korktuğum şeylerden biri de bu. Ya kalp atışları durursa. Çok üzüldüm çok zor bir durum canım ya. Umarım terarlanmaz. Bu arada kanda pıhtılaşma varmı diye bakıldımı sana? Bu önemli bir konu. Belki ondan durmuştur bebeğin kalbi.

Canım amh değeri. 0.13
Ben de ondan korkuyorum ilerde donasyon şansım bile olmazsa diye. çok zor işler bunlar .

Esen'cim bir üniversite hastanesinein genetik bölümüne git çocuk isteminin olduğunu kanda pıhtılaşma durumunu öğrenmemgerektiğini gerekirse doktorum dedi de. Açıkcası senden istenmeliydi benim görüştüğüm tüm doktorlar bu testi istedi benden. Orada ücretsiz yaptırıyorsun yaşından doalyı seni erken bir tarihe bile alabiliyorlar birazcık iste. Çok fazla vaktim yok falan de lütfen de. Belki öncelik tanırlar. bana gerek kalmadı hemen öncelik verdiler sağolsunlar. Özel labaratuarlarda yapılıyormu bilmiyorum ama araştır. özelde yaptıracaksan hastane veya tup bebek merkezi değil labaratuar araştır ve fiyat al hepsinden. inanılmaz farklı fiyatlar diyebiiyorlar. Pıhtılaşma testi sonucu hemende çıkıyor

Esen'cim fsh'ın güzel ama sanırım e2 yüksek. amh değerin düşük. Benim de senin gibiydi en son. Özel merkezler evet terbiyesizce muamele yapıyorlar ama devlet ve üniversite hastanelerinde denemeye devam edebilirisin lakin özellikle amh değerine göre kendi yumurtanla bebek sahibi olma ihtimalin oldukça düşük. Olanlar var ama mucize.. bana doktorlar böyle demişti. Denenebilirmi neden olmasın bu senin kararın. ben 6 denemeden sonra artık yeter dedim ve doktorunda daha gecikme eğer donasyon düşünüyorsan demesiyle hemen Kıbrıs'la bağlantı kurdum çünkü biz pre menepoz dönemdeyiz . Hala adetler düzenliyken tutunma şansı daha yüksek oluyormuş. Başka sıkıntılarda yoksa tabii.
Eğer donasyon deneyeceksen kromozom tahliline gerek yok ama bence ne olursa olsun kanda pıhtılaşma sorunun olup olmadığını araştır. Olur ya çıkarsa en azından doktorun ona göre önlemalır kan sulandırıcı iğnelerle falan olası tutunamama veya düşükleri engelleyebilir. Histereskopin yapıldımı yani rahmin kamerayla incelendi mi?
Sonuçta pahalı bir işlem benim toplamda 22 milyara maloldu. O yüzden eksik gitme oraya bile. Aslında burada bu tahlillerin sana yapılmış olması gerekiyordu. 2 negatiften sonra benden hemen istendi. Her istediğin anda da bu yolla bile tutmuyor benim ikinci dondurulmuşlarla denmemde tuttu umarım hala da benledir minik can.
Bence senin vaktin gelmiş güzelim boş ver olumsuz denemeler sonucunda yaşadığın üzüntüleri artık. Şimdi bir karar verme zamanı. Çok karamsar yazdım ama amacım snei üzemek değil emin ol canım
Bol şans
Canım bana hiç karamsar gelmedi.Ortada gerçekleri görmezden gelemeyiz.Histeroskopim yapıldı .yüzeye myomum varmış.histeroskopi esnasında almışlar .başka bir sorun görülmedi.
3. kez negatiften sonra donasyon düşünmeye başladım.Kendi yumurtalarımdan umutlu değilim.

Canım bana hiç karamsar gelmedi.Ortada gerçekleri görmezden gelemeyiz.Histeroskopim yapıldı .yüzeye myomum varmış.histeroskopi esnasında almışlar .başka bir sorun görülmedi.
3. kez negatiften sonra donasyon düşünmeye başladım.Kendi yumurtalarımdan umutlu değilim.

ne karar verirsen ver doğru olan olacaktır. yolun açık olsun

Cok sagol canim,cok bekledim bugunu sukurler olsun artik hamileyim.allah bizlere saglikla kucagimiza almayi nasip etsin,bekleyen arkadaslara bu haberi almayi.
Hayırlı olsun canım darısı benim gibi tüm bekleyenlere bugün transferimin 2.günü bize de dua et hamilenin Duası kabul olur :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı olsun canım darısı benim gibi tüm bekleyenlere bugün transferimin 2.günü bize de dua et hamilenin Duası kabul olur :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin cok tesekurler,10 gun sonra sende mutlu haberi alirsin insallah,allah emeklerini bosa cikarmasin.butun kalbimle dua ediyorum allah herkese nasip etsin anne olmayan kalmasin

Amin cok tesekurler,10 gun sonra sende mutlu haberi alirsin insallah,allah emeklerini bosa cikarmasin.butun kalbimle dua ediyorum allah herkese nasip etsin anne olmayan kalmasin
Amin canım o kadar içten ki burdan hissettim :)

Merhaba hayırlı olsun saglikla kucağına al inşallah. Nerde gördün tedavi ben de agustos ayında düşünüyorum

Merhaba hayırlı olsun saglikla kucağına al inşallah. Nerde gördün tedavi ben de agustos ayında düşünüyorum
Cok saol,darisi baasina insallah.Halil İbrahim Tekinde yaptirdim.daha once iki kez yurtdisinda yaptirdim ikiside tutmadi.Halil bey saolsun hamile olmami sagladi allahin izniyle

Cok saol,darisi baasina insallah.Halil İbrahim Tekinde yaptirdim.daha once iki kez yurtdisinda yaptirdim ikiside tutmadi.Halil bey saolsun hamile olmami sagladi allahin izniyle
Donasyon için bulent tıraş bana ada tup bebeği önerdi ama hiç bilmiyorum hangisi iyi

Canim hayırlı olsun çok sevindim :)) sen nerde yapmistin

Ben Dünya Tüp Bebek merkezinde yaptırdım. Bence hepsiyle konuş fiyat al. özellikle doktorlarla konuş. samiiyetlerine göre maddi durumuna göre..vb karar ver. ben doktorumun sesindeki samimiyete güvendim. otel konusunda da bana baskı kurulmadı. paket almadım . öğretmenevinde kalabileceğimi bile onlar söyledi. Bu da beni para görmediklerini hissettirdi. Bu arada burada ayarladıkları doktorda bana çok fazla güzven verdi. Onu görünce baştan olacağına emin gittim. Sonuçta belki tesadüf belki şans. zaten %80 -85 tutacak dediler ve tuttu.

Ben Dünya Tüp Bebek merkezinde yaptırdım. Bence hepsiyle konuş fiyat al. özellikle doktorlarla konuş. samiiyetlerine göre maddi durumuna göre..vb karar ver. ben doktorumun sesindeki samimiyete güvendim. otel konusunda da bana baskı kurulmadı. paket almadım . öğretmenevinde kalabileceğimi bile onlar söyledi. Bu da beni para görmediklerini hissettirdi. Bu arada burada ayarladıkları doktorda bana çok fazla güzven verdi. Onu görünce baştan olacağına emin gittim. Sonuçta belki tesadüf belki şans. zaten %80 -85 tutacak dediler ve tuttu.
Ben direk iletisime sadece Firdevs hanim in ordan irem hanim la görüştüm Türkiye de takip eden bir dr yok dedi gerek de yok dedi göbek iğnesi kendim yapacakmis im birde herhangi bi dr da rahim kalınlığına baktirabilirsin dedi. Birde bulent tıraş ada tup bebeği önerdi bilmiyorum ki hiç
Bir kere tüp bebek denedim amh 0.18 bazıları daha erken donasyon için diyor bazıları boşa para harcama tüp bebek ile git yaptır diyor kafam karışıyor bilmiyorum

Donasyon için bulent tıraş bana ada tup bebeği önerdi ama hiç bilmiyorum hangisi iyi
Benim fikrim merkezleri ve doktorlari iyi arastir beklentilerine hangisi tam cevap veriyorsa onu tercih edersin.benim memnun oldugumdan sen memnun olmayabilirsin canim.

Benim fikrim merkezleri ve doktorlari iyi arastir beklentilerine hangisi tam cevap veriyorsa onu tercih edersin.benim memnun oldugumdan sen memnun olmayabilirsin canim.
Ben aslında suan mi donasyon daha vakti var mı burdayım henüz. 1 kere denedim boş çıktı 1 yumutta. Amh o. 18 tüp bebek şansım düşük hemde çok. Bir sürü denemeye para vermek olmadı donasyon a gitmek lüksüm yok. Tüp bebeğe daha fazla harcamadan donasyon mu beklemek mi bilmiyorum

Ben aslında suan mi donasyon daha vakti var mı burdayım henüz. 1 kere denedim boş çıktı 1 yumutta. Amh o. 18 tüp bebek şansım düşük hemde çok. Bir sürü denemeye para vermek olmadı donasyon a gitmek lüksüm yok. Tüp bebeğe daha fazla harcamadan donasyon mu beklemek mi bilmiyorum
Canim yasini bilmiyorum tup bebek denemeye devam etmeye yasin musaitse tekrar dene derim.on kez tup bebek denedikten sonra donasyonu secen arkadaslarimizda var bu birazda maddiyatla alakali.ben bir kez tup bebek denedim bir yumurta olustu transferimde oldu ama tutmadi.ikinci tedavimde yumurta gelismeyince dr beni donasyona yonlerdirdi.donasyon sanki daha kolaymis gibi gorunsede maddi ve manevi cok yipratici bir surec.iki olumsuz donasyonum oldu ustelik basari orani cok yuksek oldan bir ulkede yaptirdim.sukurler olsun ucuncude oldu.donasyona kendini hazir hissediyorsan maddi anlamdada yipranmak istemiyorsan donasyon yaptir

Back
X