- 1 Ağustos 2014
- 204
- 233
- 103
arkadaşım ben sadece kendi psikolojimi sizde gördüğüm için düşüncelerimi paylaşmak istedim, cevap hakkı bana düşmez. Kimseyi savunmuyorum, Firdevs hanımı ne gördüm, ne tanıyorum.Sonuç pozitif ve ya negatif olmakla is bitmiyor işini iyi bilmesi donanımlı Labaratuar çok önemli herkes şans deyerek gidiyor ama geride bir boşluk oluşsun istemeyiz embriyo dondurulmasi tekrar bir şans verilmesi büyük bir umut bizler parayi kolay kazanmoyoruz ikinci defa işlem yapmak 20 milyar civarında masraf herkeste olmaya bilir herkes gideceği doktoru hastanenin donanımı Labaratuarını araştırarak gitmesini isterim kaldı firdevs hanım ve ekibi insanlık konusunda güleryüzlü olduklarını ilgilerindeni asla kotulemem ama yapacağı işlem yetkisi olmadan bir çok insanı mağdur etmeleri hoş değil ben 6. Denemeyi yaptım ne kadar zor olsada negatiflere alışık biriyim negatif sonuç aldım diye doktorları mi asla kòtulumem ama saglik sektöründe çalışan biri olarak bilerek buna göz yummakta vicdanima sığmaz eleştiri yaptığınız savumdugunuz içinde ayrıca size teşekkür ederim bu herkese söz hakkı veriyor,cevap hakkida
Ayrıca kesinlikle çok haklısınız, Hit dışındaki tüm merkezlerde negatif olduğu an 4500 Euro uçup gidiyor, Hitde dondurulmuş bulunduğundan 2.ve 3. için hala şansımız(umudumuz) bulunuyor..
bu arada benimde 6.denememdi, negatiflere alıştım derken birkez daha yıkıldım. son olsun inşallah