Merhaba kızlar beni hatırlayanlar varsa söyleyim ben kibristan dün döndüm veeee çok memnun döndüm diye bilirim bu benim 6. Tüp bebek 2. Donasyon oldu söyle anlatayım kıbrısa 2. Gidişin ilk donasyonu firdevs hanım da yaptım ilgisi alakası çok kişiliğide ekibide çok iyi ama malesef fazla donanımlı embrioloji Labaratuar yok orda kimsenin embriyo dondurdugunu göremedim ben donörden 14 yumurta almama rağmen 4 embriyo transfer olduğumu söyleyerek hiç bir evrak rapor ödeme fişi almadım içimde şüphe ile döndükten sonra negatif sonuç aldım ve araştırdım orda tup bebek yapan doktorumuzun tüp bebek sertifikası yok ve yaptığı işlem yasal olmadığı için bir garanti söz konusu olamaz şans işi deyerek bir çok işlem yapmış arkadaşların bazıları hamile kalmış ama çok insan tedavisi başarisiz olmuş herkese aynı rutin tedavi uygulanmış olmasi beni üzdü çünki hasimoto ve diyabet hastasıyım bunu dikkata alarak tedavi olmam gerekiyormuş neyse bunları bildikten sonra en ucuz fiyata 2. Denemeyi yapmak isteseler bile o hastaneye gitmedim.
Kararımı dr Halil Ibrahim Tekin le verdim tedaviye başladım geçen hafta kıbrısa gittik donörden 15 yumurta toplandı sperm verildi ve 11 embriyo olustu bu esnada tahıl ve Tetik muayene oldum orda rahim 5.8 mm idi ultrasonla baktıkları zaman hersey detaylı anlatıldı ben orada rahme Elektroforez verilerek kanlanma ve dolaşımını artırılması için uygulanan bir tedavi olduğunu öğrendim bu tedavi rusiyada çok kullanılıyor araştırdım ve 3 seans olarak yaptırdım geldim transfer gününü 6 çok iyi kalite embriyo olduğuna dair rapor veren embriolog geldi 2 transfer ve 4 embriyoyu 2 yıl bedava dondurma olacağını bildirerek bana evrakları verdi şükür hersey yolunda transfer oldum.
Halil beyle tedavi dönemi zamanı istanbulda muayinehanesinde muayine olarak tedaviye başlamıştım ilgisi ve alakası hasta çok olduğu bakımından fazla zaman çerçevesinde olsada yapılan tedavi oldukça başarılıdır herkese karar vermesine yardimci olmak amacıyla yazmak istedim Rabbim kimseni evlatsiz bırakmasin hayallerinizle umutlarınızla oynanamasına kimseye izin vermeyin