Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen kesinlikle bende çelişkideğimNormal hayata geri donmemizi istiyorlar fakat bu imkansiz surekli yatmayin diyorlar çelişkideyim biraz acikcasi
Selamlar cok sevindim sizin adiniza hangi doktora gittiniz donasyon sonrasi neler yaptiniz biraz bilgi verirmisinizHerkese merhaba
uzun süredir foruma girmiyordum. Ben de yorucu tüp bebek uğraşlarından sonra donasyona karar verenlerdendim. Bir çok olumsuzluklar yaşamış ama pes etmemişlerdenim. Yazın kıbrısta embriyolarımız oluştu ve PGTden çıkanlar donduruldu. KAsımın ortasında transferim oldu ve negatif sonuca alışmış olan ben sonunda pozitifi gördüm. Sekiz buçuk haftalık ikizlerime hamileyim şu an. Bunu yazmak bile benim için çok garip bir duygu. Arkadaşlar eğer gerçekten istiyorsanız pes etmeyin. Bunu 4 yıldır tüp bebekle uğraşan 43 yaşında bir kadın olarak söylüyorum. Merak ettiğiniz şeyler varsa yardımcı olmak isterin. Herkese selamlar...
sağlıkla kucağına alırsın inşallah neden dondurulup sonra transfer edildi canım nerde tedavi oldunHerkese merhaba
uzun süredir foruma girmiyordum. Ben de yorucu tüp bebek uğraşlarından sonra donasyona karar verenlerdendim. Bir çok olumsuzluklar yaşamış ama pes etmemişlerdenim. Yazın kıbrısta embriyolarımız oluştu ve PGTden çıkanlar donduruldu. KAsımın ortasında transferim oldu ve negatif sonuca alışmış olan ben sonunda pozitifi gördüm. Sekiz buçuk haftalık ikizlerime hamileyim şu an. Bunu yazmak bile benim için çok garip bir duygu. Arkadaşlar eğer gerçekten istiyorsanız pes etmeyin. Bunu 4 yıldır tüp bebekle uğraşan 43 yaşında bir kadın olarak söylüyorum. Merak ettiğiniz şeyler varsa yardımcı olmak isterin. Herkese selamlar...
Güzel dileklerin için çok teşekkürler sevincimfhd. İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğim....Biz PGT yaptırdık yani embriyoların kromozomlarına bakıldı bunun sonucu da 9-10 günde çıktığı için donduruldu. Biz Gynolife'da yaptırdık. Doktorumu tanıyordum önceden, donör seçiminde ona çok güvendiğim için orayı tercih ettim.sağlıkla kucağına alırsın inşallah neden dondurulup sonra transfer edildi canım nerde tedavi oldun
neron1990 çok teşekkür ederim. Ben gynolife'a gittim.Gayet memnun kaldım. Donasyon sonrası bir gece hastanede kaldım. Ertesi sabah uçakla döndük. İki gün de evde dinlendikten sonra işe başladım. Bol su içtim, ev işi falan yapmadım. Test yaptırana kadar çok strestim. Zaten benim için işin en zor kısmı buydu, daha önce de hep böyle oluyordu. Neyse, bir de bende pıhtılaşma ile ilgili bir sorun vardı genetik testte çıkmıştı bu, bir çok insanda olan bir şeymiş, coraspin ve clexan iğne kullandırdı doktorum. İğnemi hala her gece yapıyorum. İşte böyle, stresim hala devam ediyor acaba yanlış bir şey mi yapacam, bebeklerimi düşürecek miyim diye ama kalp atışlarını duyduğumda çok memnun oldum. İlk üç ay böyle geçecek sanırım. Öğrenmek istediğin başka şeyler varsa sorabilirsinSelamlar cok sevindim sizin adiniza hangi doktora gittiniz donasyon sonrasi neler yaptiniz biraz bilgi verirmisiniz
neroncum en güzel dileklerim ve dualarım seninle.Kizlar bugun embriyolarimi gordum 3tanesi 5.gune gidebilmis dondurulcak bugun cok duygulandim muthis bi duygu
Canim soyle soyliyim internet sitelerinden numaralarini alip konustum bircoguyla bana gore basari orani en yuksek ve en ilgili 2doktor FİRDEVS UGUZ ve HALİL İBRAHİM TEKİN idi fakat bana o guveni veren firdevs hanim oldu 2si ilede bi gorus istersenArkadaslar yardımınıza ihtiyacım var, Kıbrıs'ta donasyon yaptığınız merkezleri nasıl sectiniz? Nereden araştırdınız? Bana bu konuda yardımcı olun lütfen, sizi kim yonlendirdi kendiniz mi araştırdınız? İnternette cok fazla seçenek var ama basari oranları nasıl bilmiyorum ve maliyeti nedir? Umarım herkes ozlemine kavuşur
canım teşekkür ederim yazdığın için inşallah yavrucukların sımsıkı tutunur sana sağlıkla kucağına alırsın bu Gynolife' i ilk defe duyuyorumGüzel dileklerin için çok teşekkürler sevincimfhd. İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğim....Biz PGT yaptırdık yani embriyoların kromozomlarına bakıldı bunun sonucu da 9-10 günde çıktığı için donduruldu. Biz Gynolife'da yaptırdık. Doktorumu tanıyordum önceden, donör seçiminde ona çok güvendiğim için orayı tercih ettim.
İlk defa duydum bende donasyon fiyati nekadar bilginiz varmiGüzel dileklerin için çok teşekkürler sevincimfhd. İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğim....Biz PGT yaptırdık yani embriyoların kromozomlarına bakıldı bunun sonucu da 9-10 günde çıktığı için donduruldu. Biz Gynolife'da yaptırdık. Doktorumu tanıyordum önceden, donör seçiminde ona çok güvendiğim için orayı tercih ettim.
Cok sevindim senin adina ben embriyolari gorunce agladim kim bilir kalp atisini duymak nasil bi duygudur ben calismiyorum annemi cagircam ev isleri icin disari cikmayida dusunmuyorum surekli yatmayida evde gezinirim artikneron1990 çok teşekkür ederim. Ben gynolife'a gittim.Gayet memnun kaldım. Donasyon sonrası bir gece hastanede kaldım. Ertesi sabah uçakla döndük. İki gün de evde dinlendikten sonra işe başladım. Bol su içtim, ev işi falan yapmadım. Test yaptırana kadar çok strestim. Zaten benim için işin en zor kısmı buydu, daha önce de hep böyle oluyordu. Neyse, bir de bende pıhtılaşma ile ilgili bir sorun vardı genetik testte çıkmıştı bu, bir çok insanda olan bir şeymiş, coraspin ve clexan iğne kullandırdı doktorum. İğnemi hala her gece yapıyorum. İşte böyle, stresim hala devam ediyor acaba yanlış bir şey mi yapacam, bebeklerimi düşürecek miyim diye ama kalp atışlarını duyduğumda çok memnun oldum. İlk üç ay böyle geçecek sanırım. Öğrenmek istediğin başka şeyler varsa sorabilirsin
Hayırlı olsun canım senin doktorun kimdiHerkese merhaba
Canım bnde uzun uzun arastırdım hepsiyle görüştüm bahçeci köklü bi merkez diye onu sectim iyiki de secmişim bana bebişimi armagan ettilerArkadaslar yardımınıza ihtiyacım var, Kıbrıs'ta donasyon yaptığınız merkezleri nasıl sectiniz? Nereden araştırdınız? Bana bu konuda yardımcı olun lütfen, sizi kim yonlendirdi kendiniz mi araştırdınız? İnternette cok fazla seçenek var ama basari oranları nasıl bilmiyorum ve maliyeti nedir? Umarım herkes ozlemine kavuşur