çok teşekkür ederim,emos77, senin de ikizlerin hayırlı uğurlu olsun. Ben de GynoLife'da Murat Önal'a gittim, çok memnun kaldım. Hamilelik nasıl gidiyor, kaçıncı haftadasın. Ben 9. haftadayım, önceleri çok zorlandım, hiç bir şey yiyemedim. Şimdi biraz topladım.
teşekkür ederim canım hamilelik güzel gidiyor ilk başlarda bende zorlanıyordum ama şimdi iyiyim

Merhaba ben endometriosis hastasıyım , biz de donasyon yaptırıcaz
benim arkadaşımda o hastalıktan dolayı yaptırdı donasyon şimdi bir kız bir erkek ikiz bebekleri var REKLAMLAR

Son düzenleyen: Moderatör:
bana doktorum önerdi kktc deki alanında en iyi doktor REKLAM olduğunu şu an ikizlerime hamileyim bizde sperm donasyonu yaptırdık çok ilgilendiler çok beğendim ben

benim arkadaşım yaptırdı REKLAMLAR şu an ikizleri kucağında çok şükür allah razı olsun onlardan bende ikizlerime hamileyim

ben 3 4 doktorla görüştüm ama arkadaşın da önerisiyle ve bana çok fazla güvence verdikleri için REKLAMLAR gittim bizde sperm donasyonu yaptırdık şu an ikizlerime hamileyim arkadaşımda yumurta donasyonu yaptı o kucağına aldı yavrularına allah razı olsun doktor beyden çok memnunum bence onu düşün kendi alanında uzman ve çok başarılı. başarı oranlarıda çok yüksek

Canım yesimkilic diye bi arkadasım var o sperm donasyonu yaptı onunla bi konus istersen
Merhaba canlarım kader ortaklarıyız aranızda sperm donasyonuyla hamile olan varmı bide eşinizi nasıl ikna ettiniz cevaplarsanız sevinirim
canım biz kaç yıldır uğraşıyoruz ama olmadı en son lefkoşa tüp bebek merkezinde dr mehmet emin kaptanda sperm donasyonu yaptırdık ve şu an 5 buçuk aylık ikizlerime hamileyim biri kız biri erkek eşim bana kendisi teklif etti ben önce kabul etmedim ama eşim çok vefalı ve duygusal bir insan olduğu için beni ikna etti ve ben bebeklerimiizn bizim olduğunu düşünüyorum allah razı olsun dr beyden embriyologlarından hemşirelerinden hepsi çok iyiydi sağolsunlar

Kızlar merhaba yumurta donasyonu içinönereceğiniz doktor var mı bir de ne kadara mal oluyor yardımcı olur musunuz
canım benim arkadaşım yaptırdı lefkoşa tüp bebek merkezi mehmet emin kaptan doktoru çok ilgili kendisi. arkadaşımın şu an ikizleri kucağında çok şükür allahıma. bizde sperm donasyonu yaptırdık bende 5buçuk aylık hamileyim aynı doktor yaptı allah razı olsun onlardan burdan araştırabilirsiniz REKLAMLAR başarı oranı çok yüksek

Kaç defa tüp bebek denemesi yaptınız

Bebekleriniz hayırlı olsun eşinizdeki sorun neydi

Moonflower gynolife doktorumdan ben de duydum ancak gitmeden önce tekrar haber ver araştıralım dedi. Biz donasyona kesin gidicez ama yazın izin döneminde gidebilcez ve nereye gidicemizi bilmiyoruz. Embriyologunuz kimdi acaba? Size de doktorunuz mu önerdi? Teşekkürler
Çiçekmelek ben Murat Bey'i önceden tanıyordum, bu nedenle başka bir yer araştırmadım. Embriyologumun kim olduğunu da bilmiyorum, merkeze ve doktora güvendiğim için onu araştırmamıştım.

Hİc cikmayi dusunmuyorum cunku apartmanda asansor yok in cik sorun olur diye dusunuyorum aileden kimse bilmiyor fakat hastayim dersem gelir annem ben bile panik yapoyorum suan donduruldular sagliklilarmi diye yaklasik 1-1bucuk ay sonra yapilcak Allahin izniyle
Anladım canım, asansör yoksa inip çıkmamak en iyisi, bir şey olmasa bile acaba bir şey olur mu stresi yetiyor zaten:) Embriyolarını hiç merak etme, benim de donduruldu ve çözüldü hiç bir şey olmuyor, içini rahat tut.

Merhaba,donasyonda embryolara genetik teste gerek yok dediler bana hep.Siz özel bir nedenle mi yaptırdınız yoksa merkez mi tavsiye etti genetik testi?Gebeliğiniz hayırlı olsun,hayırlısıyla bebklerinizi kucağınıza alın inşallah
berry genetik testin özel bir nedeni yok ama ben içim rahat olsun diye yaptırmak istedim, tüp bebek denemelerimde de yaş nedeniyle yaptırıyordum donasyonda tabii ki gerekli değil ama ben isteyince doktorum da olur dedi. Ayrıca iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.

Kızlar nasıl gidiyor hamilelikler benim feci bulantım var basımı kaldıramıyorum bulantıdan normal mi sizce bu
evet şükran70 ben de çok kötüydüm, şimdi birazcık düzeldim ama tam normal değilim. 7 ve 8.hafta arası çok kötüydüm, şimdi 9buçuk hafta oldu. Bu zamanlarda hastanelik olanlar da var, serum alıp toparlıyorlarmış. Bulantın çok fazlaysa doktorunla konuştun mu, bir şeyler önerir. BAna premesis isimli bir vitamin verdi onunla biraz topladım...

Yazık günah bee bu ne ya insanlık kalmamış burda binlerce annelik hayaliyle hasretiyle yanıp tutuşan bayan var yapmayın bunu ya burda birbirimize destek olup yardımcı olmaya çalışıyoruz acımızı derdimizi paylaşıyoruz adamlar neyin kafasında yuhh artık bide utanmadan bütün msjlarda yazmış adamın adını ne o bilinç altına mı yerleştirecektin tövbe tövbe :KK62::KK62::KK62:

Back
X