Sevgili Amiraa, su an karar asamasindayim ve o kadar cok zor ki karar vermek. Benden bir parca olmayacagi beni uzuyor. Yumurtam hic yok degil yasim 41 ama kalitesi dusuk. Kac gecedir uykusuz kaliyorum kafami kurcaliyorum sabaha kadar. Benden bir parca olmayacak mi, genetiginde bir sorun olabilir mi, yumurtayi veren kisi bunu para karsiliginda verdigine gore egitim ve ahlak seviyesi nedir, genetiginde kotuluk veya ariza var midir, dogdugunda bana kizdiginda yada buna benzer birsey oldugunda ona bakisim farkli olur mu? Sorularina cevsplar ararken, diger yandan onu ben besleyip ben dunyaya getirecegim icin kisiligini nasil sekillendirirsem o sekilde bir birey olabilecegini de dusunuyorum. Asagida bir makalede yumurtayi tasiyan annenin messenger rna larinin bebegin hangi Dna sinin acilip hangilerinin kapanacagini belirledigine dair bir makale okudum. Bunun gibi bir suru malale var. Bebek anne karninda amneden mutlaka birseyler aliyor, genetigin cozulememis bir suru noktasi var cunku.Yinede tum dna lari benden alamayacagi dusuncesine saplanip duruyorum. Konuyla ilgili destek ve yorumlarinizi bekliyorum. Allahim bu yoldaki herkesle birlikte olsun.
Linki yapistiramadim. Google a asagidakini yazin cikiyor:
Infertile Mom's Genetics, Via MicroRNAs, Get Passed On To Her Egg Donation Child