Olmamasi için sebep ne?bizde de canlı yumurtam olmadigi için olmuyordu.donasyon mantıklı geldi,güzel bir merkez tercihı yaptigimiza da inandık çok sukur.hersey çok güzel geçti, Allah in izniyle sonucumuz da güzel çıkar insallah

S.a hanımlar. Doğuş Tup bebek te 12 Nisan Salı günü yumurta donasyonuyla transferim yapıldı.hayirlisiyla sonucu bekliyoruz çok heyecanlıyım.göğüslerde hassasiyet kasiklarda ağrı var.nasıl bir süreç bu tecrübeli annisler
Hayırlı olsun canım. İnşallah poztif sonuçlarının haberlerinide alırız :-) onları hissetmen için erken gibi ama 8-9. Günden itibaren benimde göğüslerimdeki hassasiyet başlamıştı öyleki yürürken bile canım yanıyordu. Dualarım seninle...

Hayırlı olsun Can'ım rabbım yüzüne baksın emeklerını emeklerımız boşa gıtmıycek ınsallah.tedavı aşamalarınıza yazarsanız sevınırız Can'ım donasyonla kısmisi bır hapla hazırlanıyor kısmisi uiığnelerle kafamız karışıyor bulunduğunuz sehırdekı der mu hazırlıyor yoksa gıttıgınız klınıklermı Can'ım ya

Kıbrıs'taki Dr ilaçları yazıyor.bulunduğun yerden alıp adetle birlikte başlıyorsun.rahim duvarı kalinligina göre Dr gidiş tarihinizi söylüyor.orada da bir haftalık bir süreç var.transferi olup ertesi gün yol çıktık biz.dualarinizi eksik etmeyin canlar.12.5 mm ile transfer yapildi

Kıbrıs'taki Dr ilaçları yazıyor.bulunduğun yerden alıp adetle birlikte başlıyorsun.rahim duvarı kalinligina göre Dr gidiş tarihinizi söylüyor.orada da bir haftalık bir süreç var.transferi olup ertesi gün yol çıktık biz.dualarinizi eksik etmeyin canlar.12.5 mm ile transfer yapildi
Dualarim seninle arkadasim belirti warmi herkeste olmuyor gerci ama benim 2.gun goguste hassasiyet bel ve kasık agrisi baslamisti 13.haftadayiz hala dewam ediyor

Neron,sol kasikta ağrı var arkadaşım.birde göğüslerde hassasiyet.bugün 5. Günümuz acaba belirti mi bunlar,yoksa ben mi öyle hissediyorum.ay çok tuhafsenin nasıl,donasyon mu

Neron,sol kasikta ağrı var arkadaşım.birde göğüslerde hassasiyet.bugün 5. Günümuz acaba belirti mi bunlar,yoksa ben mi öyle hissediyorum.ay çok tuhafsenin nasıl,donasyon mu
Bana doktorum ilaclarin yan etkisi belirti arama demisti ama brn hep belirti olarak gordum umarim seninde oyledir birde ben karnimin icinde kalp atiyormus gibi hissediyordum surekli sperm donasyonu benim

arkadaşlar eşimle sperm donasyonu düşünüyoruz ve araştırıyoruz. kafama takılan sorular var donasyon yaptıranlar bana yardımcı olur musunuz
donasyonu ailelerinizden gizli mi yaptınız, ileride ortaya çıkması ihtimalini düşündünüz mü, mesela çocuk öğrense ne olur
çocukta genetik bazı rahatsızlıklar çıkma olasılığı mesela kanser vs.
bir sperm kaç aileye kullanılıyor, ileride kardeşiyle evlenme olasılığı?
huyu karakteri anne ya da babadan tamamen farklı olursa?
siz bu konularda ne düşündünüz nasıl ikna oldunuz?

sağolun şimdiden

Aynİ sekilde doktoruma söyledim belirti arama,olacak diyor.bende her belirtiyi olumlu yoruyorum inşallah öyledir. Nerede yaptınız biz kıbrıs doğuş

Kkkllm,bizim yumurta donasyonu arkadaşım.hee türlü genetik testten geçiriliyor vericiler.o yönden sikinti yapmayın Allah in izniyle.biz bunu kaFamizda donasyon değilde tüp bebek şeklinde planladık.derinlere inersen içinden çıkılmaz hal alır.yurttan almaktan daha mantikli sonuçta.

Neron,bu arada tahlili kaçıncı gün yaptın.idrar da çıkıyor mu.10. 11. Gün idrar yapSam çıkar mi

Harika:KK200:bende o şekil yapiyım bakalım. İnşallah aynı o sonuçları alırız.ilk on günlük donemde neler yaptın canim.sürekli yattın mi.nasıl bi süreç. Birde kaç transfer oldun.bizde 3 olduk inşallah ıkiz olur

3transfer oldu 5.gun embriyosu surekli evdeydim canim ev falan supurmedim bulasik ara sira yikadim hep yatmadim ama gunun yarisi uzanmakla gecti evde yuruyusler yaptim yawas hareketlerle agir kaldirmadim kendimi hic kasmadim belirtileri gorunce onlarla konusmaya basladik esimle hissettik orda olduklarini :) sukur bizi birakmadilar suan ikisininde gelisimi iyi sukur ayni boyuttalar darisi basina

Allah tamamına erdirsin canim.bizde annemlerde kalıyoruz.ani hareketlerim yok ağır isim yok.evde arada gidip geliyorum işte annem masayı hazırlarken yardimci oluyorum.hafif yürüyüşlerim var dediğin gibi.göğüslerde çok hassasiyet var suan.sol kasigimda ağrı birde.bakalım Allah hayırlı sini nasip etsin insallah.hepimiz heyecanla bekliyoruz

Allah tamamına erdirsin canim.bizde annemlerde kalıyoruz.ani hareketlerim yok ağır isim yok.evde arada gidip geliyorum işte annem masayı hazırlarken yardimci oluyorum.hafif yürüyüşlerim var dediğin gibi.göğüslerde çok hassasiyet var suan.sol kasigimda ağrı birde.bakalım Allah hayırlı sini nasip etsin insallah.hepimiz heyecanla bekliyoruz
Aynen dewam et canim pisman olacagin birsey yapma sakin ben transfer donusu fazla merdiven cikmistim asansor yoktu otagarda test sonucuna kadar pismanlik yasadim birde bizim kimse bilmiyordu butun duygulari esimle yasadik :) yuruyusu ihmal etme sakin bebeklere kan gitsinki beslenebilsinler hayirli haberlerini heyecanla bekliyorum

Evet otogar bizimde öyle malesef,herkes aynı sıkıntıyı yaşıyor sanirim.Annem babam Gil biliyor,eşimin ailesinin haberi yok.kimse bilmiyor yani,inşallah olduğu zaman da kendiliğinden oldu diycez.herkesten gizli olması da ayrı bi heyecan konusu..hamilesin,duaların kabul olur Allah in izniyle.beni de eksik etme inşallah hayırlı haberi veririm yakindaa:KK47:

Back
X