Evet otogar bizimde öyle malesef,herkes aynı sıkıntıyı yaşıyor sanirim.Annem babam Gil biliyor,eşimin ailesinin haberi yok.kimse bilmiyor yani,inşallah olduğu zaman da kendiliğinden oldu diycez.herkesten gizli olması da ayrı bi heyecan konusu..hamilesin,duaların kabul olur Allah in izniyle.beni de eksik etme inşallah hayırlı haberi veririm yakindaa:KK47:
İnsallar hayirli haberlerini aliriz canim herkes icin dua ediyorum rabbim tum isteyenlere versin diye bizimde dogal yolla biliyolar fakat ikiz oldugu icin tup bebekmi normalmi sorusundan sıkıldim artik birde 5sene yapmayinca ister istemez dusunuyolar butun zorluklara katlaniyoruz sonucu guzel olur insallah nezaman test yapcaksin

Kkkllm,bizim yumurta donasyonu arkadaşım.hee türlü genetik testten geçiriliyor vericiler.o yönden sikinti yapmayın Allah in izniyle.biz bunu kaFamizda donasyon değilde tüp bebek şeklinde planladık.derinlere inersen içinden çıkılmaz hal alır.yurttan almaktan daha mantikli sonuçta.

sağol, ben de iyice düşünüp emin olmak istiyorum, sonrasında soru işareti olmaması için

İnsallar hayirli haberlerini aliriz canim herkes icin dua ediyorum rabbim tum isteyenlere versin diye bizimde dogal yolla biliyolar fakat ikiz oldugu icin tup bebekmi normalmi sorusundan sıkıldim artik birde 5sene yapmayinca ister istemez dusunuyolar butun zorluklara katlaniyoruz sonucu guzel olur insallah nezaman test yapcaksin

Bir hafta gözden kaybolduk, hep soruyorlar tüp için mi gittiniz diye.3. Yılımiz bizimde.12 sinde transfer olduk canim,cuma günü 10 günümüz doluyor.bi idrar tahlili yapiyım diyorum sabahtan

Arkadaslar merhaba tedaviye basliyanlara bol sans gebe kalanlara da bebeklerini saglikla kucaklarina almayi dilerim.Bizde donasyon icin nihayet karar verdik ve istenen tahlilleri yapip teslim ettik.Hatta donorumuz bile bulundu fakat hazirandan once yaptirmak istemedik halledilcek islerimiz vardi.Bize soylenen yumurtalari toplayalim esinizde ayni gun gelip sperm versin embriyolarinizi donduralim istediginiz tarihte transferinizi yapariz klinik olarak hep bu sekilde yaptiklarini sebebi de son anda bir aksilik cikmamasi icinmis birde donorle adet tarihlerinizi denk getirmeyebiliriz dediler.Ben dondurulmus embriyoda karasizim sizlerinde boylemi oldu ?

Hep bu sekilde yaptiklarini dondurup en uygun zamanda transfer yapiyorlarmis gebelik oranlarimizda cok yuksek dediler Sizlerinde bu sekilde mi oldu dogru bir yontem mi deneyimli arkadaslar lutfen bilgi verebilirmisiniz

Hep bu sekilde yaptiklarini dondurup en uygun zamanda transfer yapiyorlarmis gebelik oranlarimizda cok yuksek dediler Sizlerinde bu sekilde mi oldu dogru bir yontem mi deneyimli arkadaslar lutfen bilgi verebilirmisiniz
Dondurulmuş embriyo transferinde gebelik oranının %10-15 arttığını söylemişti tüp bebek doktorum nerde yaptırıyorsun

Slm hayirli olsun canim rabbim emeklerini bosa cikartmasin nerde yaptiriyon canim bende klinic arastiriyorum hayirlisi ya cok zor isler bunlar uykularim kacti verilen emekler verilen paralar hayal kirikligi umutlar neyse iyi dusunelim iyi olsun insallah rabbim bizlerinde kucagini bos brakmiycak hayirlisyla

Slm hayirli olsun canim rabbim emeklerini bosa cikartmasin nerde yaptiriyon canim bende klinic arastiriyorum hayirlisi ya cok zor isler bunlar uykularim kacti verilen emekler verilen paralar hayal kirikligi umutlar neyse iyi dusunelim iyi olsun insallah rabbim bizlerinde kucagini bos brakmiycak hayirlisyla
Amin cnm saol sizlere de hayirli olsun inslh.tam iki senedir arastiriyorum hatta bir cok yerle de konustum birden karar verdik bahceci olsun dedik

Donmuslarla da Şansın yüksek olduğunu biliyorum fakat arttığı konusunda birsey duymadım.arkadaşım Bahçeci de yaptı memnun kalmadığını söyledi.onun pozitifti ve kimyasal gebelik oldu.ayrıca önceden toplayip dondurmak yerine,direk haziranda gidip transferi olsanız daha mantikli olmaz mı?biz test için pazartesiyi bekliyoruz ama ben doğuş tüp bebek te yaptık çok memnun kaldim.hepimiz için hayırlısı olsun insallah

Neden dondurulmuslarda gebelik artisi yuksek onu da aciklamismiydi doktorun cvplarsan sevinirim
Yumurta çoğaltırken aldığımız hormonlardan vücudun arınması olarak açıklamıştı tüp bebekte .
Donasyondada -benim fikrim- adetleri denk getirme stresi olmayacak .sen hazır olduğunda gidip alacaksın

Donmuslarla da Şansın yüksek olduğunu biliyorum fakat arttığı konusunda birsey duymadım.arkadaşım Bahçeci de yaptı memnun kalmadığını söyledi.onun pozitifti ve kimyasal gebelik oldu.ayrıca önceden toplayip dondurmak yerine,direk haziranda gidip transferi olsanız daha mantikli olmaz mı?biz test için pazartesiyi bekliyoruz ama ben doğuş tüp bebek te yaptık çok memnun kaldim.hepimiz için hayırlısı olsun insallah
Ben de bahçeci de tedavi görüp memnun kalmayanları duydum halbu ki embriyologu ve hemşiresi hit'in eski ekibi ilginç geliyor istanbuldaki takibi mi iyi yapmıyorlar acaba

Bir hafta gözden kaybolduk, hep soruyorlar tüp için mi gittiniz diye.3. Yılımiz bizimde.12 sinde transfer olduk canim,cuma günü 10 günümüz doluyor.bi idrar tahlili yapiyım diyorum sabahtan
Yap bakalim cikmazsada uzulme biz 1hafta kalmadigimiz icin bi skinti yasamadik cok sukur 1gece kaldik gezmeye gittik dedik kapattik telefonlari

Ben de bahçeci de tedavi görüp memnun kalmayanları duydum halbu ki embriyologu ve hemşiresi hit'in eski ekibi ilginç geliyor istanbuldaki takibi mi iyi y
apmıyorlar acaba[/QUOTE
Butun merkezler icin olumlu yada olumsuz yorumlar yapiliyor bunlara kafayi taka taka 2 sene bekledim biraz daha arastirayim diye nasipse olacagi varsa nerde yaptirirsan yaptir dedim kararimi verdim Hayirlisi Allahtan.

Yumurta çoğaltırken aldığımız hormonlardan vücudun arınması olarak açıklamıştı tüp bebekte .
Donasyondada -benim fikrim- adetleri denk getirme stresi olmayacak .sen hazır olduğunda gidip alacaksın
Iyi de kendi yumutamla olmayacak ki donor kullanicak biz sadece rahim kalinligi icin kullanirsak ilac kullanicaz.

Biz tüp bebekte bu yöntemi kullanmıştık dediğin doğru yumurtlama tedavisi görmüyorsan bi esprisi yok
Donasyonda bana mantıklı gelen tarafı benim iznimi rahat ayarlayabilmem teansferin hangi ay olacağına benim karar verebilmem

Back
X