- 29 Haziran 2010
- 321
- 292
- 303
Canım bu forumu da doktorların kişisel forumlarını da okudum.hit e karar verdim.hayırlısı inşallah. Peki sen ?Amin, hayırlısıyla bebeklerini alır gelirsin inşallah,nerede yaptıracaksın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu forumu da doktorların kişisel forumlarını da okudum.hit e karar verdim.hayırlısı inşallah. Peki sen ?Amin, hayırlısıyla bebeklerini alır gelirsin inşallah,nerede yaptıracaksın.
Ben bir kez ada da denedim canım, kimyasal gebelik oldu, orada dondurulmuslar da var ama ada'nın durumu malum, şuan için firdevs hanımı düşünüyorum, hayırlısı bakalım.Canım bu forumu da doktorların kişisel forumlarını da okudum.hit e karar verdim.hayırlısı inşallah. Peki sen ?
Merhabalar herkese. Ben de donasyon için gün sayanlardanim hayırlısıyla. Allah hiçbirimizin emeklerini
Merhabalar herkese. Ben de donasyon için gün sayanlardanim hayırlısıyla. Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın
Merhaba canim boende Gun sayanlardanim tedaviye basladinizmi hayirli Olsan rabbin utandirmasin bizleriMerhabalar herkese. Ben de donasyon için gün sayanlardanim hayırlısıyla. Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın
Canim ne zaman tahlil yapicaksin.duaciyimsüpersin Limon. bende alayim bari birkac kutu :))
Canim ne zaman tahlil yapicaksin.duaciyim
ya ben Cumartesi acikca testte negatif görünce ilaclari da yavasca kestim. ama bugün Doktor ilaca devam ve mutlaka kan testi deyince yeniden basladim. gerci hafif bir kirmizi akinti var. onu yazdim merkeze ve yine de kan testi diye israr ediyorlar. ilaca devam ve kan testi. bir bildikleri vardir herhalde. yaptiracagiz artik kan testini sonucunu az cok bilsem de. hayirlisi Allah oglumuza uzun ömürler versin insallah. tekrar denemem diye düsünüyordum ama icimdeki bir dürtü acaba son bir kez daha denesek mi diyor. bakalim artik.
Dondurmuslarla denemek sansi azaltiyor olabilir mi? Umarim seninki pozitif olur da aklima boyle bir soru takildi?
Arkadaslar merhaba bende yumurta donasyonu yaptiracagim kibrisla görüştüm fakat isin maddi boyutundan dolayı bekliyoruz biraz daha.bu benim de aklıma takılıyor benim klinikte donduralim dedi esin gelsin öncelikle sonra donduralim donor bulunup hazır hale gelince transfer yaparız dediler.
Ayrıca kızlar transferden sonra uzun otobüs yolculuğu yapmak sakıncalı mi ?? Kimi bişey olmaz normal hayata donebilirsin sıkıntı olmaz diyor ama bilmiyorum.tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi bu konuda ???
Canimm hakkinda hayirlisi olsun insallah.kizlar dün aksam kan verdim bugün öglenden sonra sonuc cikabilir dediler. esim idrar testinde hafif bir pozitif isaret gördüm demisti aksam baktim gercekten de silik de olsa ikinci bir cizgi var gibiydi. belki dura dura olmustur bilemiyorum ama merakla test sonucunu bekliyorum.
bana doktorum önerdi kktc deki alanında en iyi doktor REKLAM olduğunu şu an ikizlerime hamileyim bizde sperm donasyonu yaptırdık çok ilgilendiler çok beğendim ben
Oglum aşkım nerdesinn.sonucunu merak ettik.inşallah hayırlı haberler verirsin bize