Arkadaşlar merhaba ,
Bende uzun zamandır buradayım tedavi için maddiyati ayarlamayi bekliyoruz.Arkadaşlar aranizda gürcistan batum da donasyon yaptıran tecrübe eden arkadaşım var mi ?? Ben kibrisa gittim daha önce fakat orası da fiyat olarak biraz daha bizler için umut verici..bu konuda tecrübe eden arkadaşım varsa yazarsa seviniriz..

ANNE OLMAK İÇİN ATAN YÜREĞİNİN SESİNİ DİNLE...
Merhaba anne olma yolunda çabalayan yüreği kocaman,savaşçı anne adayları...
Ben de birkaç satır yazmak istedim.Ben de bu yolda uzun yıllar çabaladım...Psikolojim,sağlığım ve birçok şey değişim gösterdi hayatımda,ama değişmeyen tek şey anne olma isteğimin büyüklüğü,tutunduğum inancım ve umudum oldu.İyi ki de bu yolda bu kadar çaba harcamışım ...Ödülü mü?Dünyalar tatlısı 9 aylık kızım ve oğlum ikizlerimle dünyanın en mutlu annesi olmak...Bu zorlu yolda çektiğim hiçbir sıkıntıyı hatırlayamıyorum,tek hatırladığım Melek'lerimi ilk kucağıma aldığım andaki Rabbime şükür, minnet,mutluluk,huzur ve çok güçlü bir kadın olduğum için şükür duygusu idi...CENNET KOKULU MELEKLETİMİZE RABBİM SAĞLIK VE ÖMÜR VERSİN,AMİN.
Bu yolda size düşense ; en başta İNANÇ,SABIR,SEBAT,BOL DUA VE YÜREĞİNİZİN SESİNİ DİNLEYEREK SEÇTİĞİNİZ MERKEZE DOKTORA GÜVENEREK,İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ANNE OLMA YOLUNDA MUTLULUK VE HUZURLA İLERLEMEK OLACAKTIR.
Ben ilk denememde kavuştum MELEKLERİME,HAMDOLSUN RABBİME...
DUAM SİZE BU BERAT KANDİLİNDE İNŞALLAH HEPİNİZ ANNE OLMA MUTLULUĞUNU YAŞARSINIZ,AMİN.
DÜNYADAKİ TEK CENNET EVLATLARIMIZIN CENNET KOKULARIDIR.
BERAT KANDİLİNİZ KUTLU OLSUN,BU YOLDA DUALARINIZI RABBİM KABUL ETSİN,AMİN.

Son düzenleme:
Canım nereyi belirledin acaba
Ben cok arastırdım,kıbrısdakı bır yakınımdan da rica ettım sagolsun arastırdı ve hala takıp edıyor.En guvenlı ve en eski merkez olan Lefkosa Tup Bebekte karar kıldık,doktoru Mehmet Emın Kaptan,her merkezın doktorları degısmıs hep baska baska ısımler gelmıs ama burası ıstıkrarlı bır sekılde aynı embrıyolog ve doktorla devam edıyor yıllardır.Bunlar benım ve esım ıcın cok onemlı krıterler demekkı ıslerını ıyı yapıyorlar,yoksa yıllarca devam etmezlerdi,edemezlerdide.Bızımle ılgılenen bır hasta kocu gıbı sorumlularıda var,Funda hnm.Tek sorunumuz para,cozelım rahatlıkla gıdıp tedavımızı olucaz.Hayırlısı bakalım.

Canım
Ben cok arastırdım,kıbrısdakı bır yakınımdan da rica ettım sagolsun arastırdı ve hala takıp edıyor.En guvenlı ve en eski merkez olan Lefkosa Tup Bebekte karar kıldık,doktoru Mehmet Emın Kaptan,her merkezın doktorları degısmıs hep baska baska ısımler gelmıs ama burası ıstıkrarlı bır sekılde aynı embrıyolog ve doktorla devam edıyor yıllardır.Bunlar benım ve esım ıcın cok onemlı krıterler demekkı ıslerını ıyı yapıyorlar,yoksa yıllarca devam etmezlerdi,edemezlerdide.Bızımle ılgılenen bır hasta kocu gıbı sorumlularıda var,Funda hnm.Tek sorunumuz para,cozelım rahatlıkla gıdıp tedavımızı olucaz.Hayırlısı bakalım.
Canm merhaba,
Sen yazdıktan sonra sitelerine baktım bende .kalmaya gerek yok diyor tedavi süreci içinde eşiniz önceden gelip sperm veriyor sonra da anne adayı geliyor diyor.acaba hangisi daha sağlıklı ?? Kimi klinik 5 gün kalmayı öneriyor ya şaşırdım ..

5 gün bişey yapmıyorlar ki eşleriyle birlikte gidiyorlar eşleri sperm veriyor o arada yumurta da döllenme oluyor 5. gün embriyosu elde ediliyor bayanlarda tatil yamış oluyorlar 5 gün sonunda transfer gercekleşiyor

merhaba günübirlik gidilsede bir hafta kalınsada aşşagı yukarı fiyat aynı çıkıyor.bize işlem haricinde paket fiyat 800 e verildi.kendimiz ufak bir hesap yaptık eşim önce gidip gelicek sonra ikimiz gidip gelicez bir gece kalıcaz biletler son dakika bileti oldugu için oldukça pahallı olucak..hesabımızda 700 euro gibi çıktı.100 euro daha verip bir hafta tatil yapmak mantıklı geldi.ancak şöylede bir durum var orda oldugumuzu kimse bilmiyecek.ama telefonla bizi arayanlar yurt dışı araması yaptıklarını anlayınca sıkıntı olucak.paketle gidenler bu telefonla arandıklarında yurt dışında olduklarını nasıl gizleyebildiler?bu konuda bana yardımcı olabilicek bir arkadaş varsa çok sevinirim..:)

merhaba günübirlik gidilsede bir hafta kalınsada aşşagı yukarı fiyat aynı çıkıyor.bize işlem haricinde paket fiyat 800 e verildi.kendimiz ufak bir hesap yaptık eşim önce gidip gelicek sonra ikimiz gidip gelicez bir gece kalıcaz biletler son dakika bileti oldugu için oldukça pahallı olucak..hesabımızda 700 euro gibi çıktı.100 euro daha verip bir hafta tatil yapmak mantıklı geldi.ancak şöylede bir durum var orda oldugumuzu kimse bilmiyecek.ama telefonla bizi arayanlar yurt dışı araması yaptıklarını anlayınca sıkıntı olucak.paketle gidenler bu telefonla arandıklarında yurt dışında olduklarını nasıl gizleyebildiler?bu konuda bana yardımcı olabilicek bir arkadaş varsa çok sevinirim..:)
Biz kibrisa gittiğimizde ondan çok korktuk ama ailemiz aramasina rağmen anlamadilar hiç de öyle bişey soylemiyor.sadece gitmeden önce hattını yurtdışı kullanima actir hiçbir sıkıntı yasamazsin.

Biz kibrisa gittiğimizde ondan çok korktuk ama ailemiz aramasina rağmen anlamadilar hiç de öyle bişey soylemiyor.sadece gitmeden önce hattını yurtdışı kullanima actir hiçbir sıkıntı yasamazsin.

yurtdısı kullanıma açtırınca türkiyeden aramalarda yurtdışını aradınız gibi bir uyarı olmuyormu?ve onların faturasına yansırmı bu diye merak ediyoruz..cevapladıgın için tşkler :)

yurtdısı kullanıma açtırınca türkiyeden aramalarda yurtdışını aradınız gibi bir uyarı olmuyormu?ve onların faturasına yansırmı bu diye merak ediyoruz..cevapladıgın için tşkler :)
Faturaya yansıyor ben o ay mecburen açtım konuştum 75 llira falan faturaödedim.yok hayır yurtdisini arıyorsunuz falan demiyor hiç..evet kullanima actirmalisin ama yoksa arayamazlar

selam arkadaşlar istanbulda oturan arkadaşlar için bir duyurum olacak.istanbul bahçelievler medikalpark hastanesinde bulunan dr serdar koç la tüpbebek seminerimiz olacak katılımcılar ücretsiz muayene kazanacak ve katılan kişiler arasında çekiliş olacak ilaçlar hastaya ait olmak üzere kazanan kişilere tüpbebek yapılacak.ne kadar çok katılım olursa o kadar çok çekiliş hakkı olacak semineri ramazan ayından sonra bahçelievler necip fazıl kısakürek kültür evinde gerçekleştiricez lütfen gelmek isteyenler bana özelden isim ve cep telefonu numarası yazsınlar seminer öncesi arayıp haber vericem

Yumurta donasyonunda sadece tedavi ücreti 4.700 EUR.
6 günlük paket tedavi ücreti 5.300 eur.Paketin içinde tedavi,2 kişilik 6 günlük yarım pansiyon otel konaklama,2 kişilik uçak gidiş dönüş ve havaalanından merkeze transfer ücreti dahil.Ben Firdevs Hanımda tedavi gördüm,oradaki fiyatlar bu.
Sanırım Sperm donasyonu 3.500 EUR civarı.
2.denemede (1.olmazsa) çok iyi bir indirim yapıyorlar ve donmuşlarla transfer de bayağı uygun yapılıyor.,
Bu arada şükür Rabbime biri kız,biri erkek 19 haftalık ikizlerime hamileyim.Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin,amin.
İnşallah sen de seçtiğin merkezde ilk denemede pozitifi görür anne olursun.

kalanları dondurma ücreti 4700 eoro içindemi acaba?yoksa onun için ayrıca ücretmi talep ediyorlar?

Merhaba tüm annelere ve inşallah anne olucak adaylara, Allahını selameti üzerinize olsun. Yeni üye oldum, aranıza yeni katılıyorum. Kıbrıs'a gidiyorum. Dr. Firdevs uğuz und hastasıyım. İlk tüp bebek denemem olucak kısmetse 32 yaşındayım. Sperm donasyonu olucak mecburen. Tecrübesi olan arkadaşlar firdevs hanım hastası olanlar varsa özellikle birbirimizin görüşlerini paylaşalım olurmu

kozlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var.bebeğimiz olmuyor.hamile kalıyorum ama gebelik gerçekleşmiyor.mol gebelik geçiriyorum sürekli ve sorunu bende mi yoksa eşimde mi olduğunu testler tam olarak yanıtlamıyor.en ileri testler bile cevapsız kalıyor.büyükmihtimalle yumurtada ama spermden de kaynaklanıyor olabilir deniyor.pgd ile tüp bebek denedik o da mol oldu.cgh testi bile yanıtlamıyormuş sorunu kaynağını.size sorum embriyo donasyonu yaptırdığınızda eşiniz bebeği sahiplenebildimi yani içine sindi mi?çünkü bize embriyo transferi öneriyorlar.yumurta ya da sperm donasyonunda mol gebelik tekrarlayabilirmiş.lütfen acil cevaplayın çok moralim bozuk desteğinizi bekliyorum

Back
X