Insallah bebeklerin sana tutunur.. Ve hayirlisiyla kucagina alirsin.. Ümidini yitirme.. Unutma sakin.. Allah kabul etmeyecegi duanin hayalini kurdurmaz... Allaha sigin ve yavrularinla gecirecegin yarinlara inan..

Çok teşekkür ederim..İnşallah Can'ım ..Hsyırlısı neyse o olsun..Sizlerin de Allah gönlüne göre versin inş...

zaten sen testini erken yaptırdın bugunkü haliyle ilk yaptırman gerekiyor tutunma yeni yani ki 369 cok iyi rakam relax oluyorsun kimseye hamileyim demiyorsun gününü gün ediyorsun bebeğini negatif seylerle üzmüyorsun dualarım seninle güzel haberlerinin devamını bekliyorum

Çok sağol moral verdin Eceefe...Daha önceki hamileliklerde çok minik de olsa hep lekelenme oldu..Ve hep sonu değerler güzel olmasına rağmen kötü bitti..Şimdi bu bende takıntı oldu artık..Sanırım doğmadan inanmayacağım
12.gün hcg 916 çıktı ...Şimdilik lekelenme de yok bakalım..Artık hcg baktırmayacağım..Sadece sabırla bekleyeceğim..İnşallah hayırlısı olur..Dualarım seninle

Çok sağol moral verdin Eceefe...Daha önceki hamileliklerde çok minik de olsa hep lekelenme oldu..Ve hep sonu değerler güzel olmasına rağmen kötü bitti..Şimdi bu bende takıntı oldu artık..Sanırım doğmadan inanmayacağım
12.gün hcg 916 çıktı ...Şimdilik lekelenme de yok bakalım..Artık hcg baktırmayacağım..Sadece sabırla bekleyeceğim..İnşallah hayırlısı olur..Dualarım seninle
belkide ikizdir :) allahım kucagına almayıda nasip eder inşallah .doktora gidersin bundan sonra

Lekelenme olayina cok takilip stres yapma hersey nasip kismet degerin cok guzel ilerliyor ilk haftalarda bu tarz lekelenmeler cogu kadinda oluyormus.inslh bebislerin saglikla gelisip buyurler hayirlisiyla da dogarlar.

Benim ilk donasyonum bu inslh son olur cunku bugun itibariyle 1 adet 5.gun 2 adet 6.gun dondurulmus toplam 3 tane embriyomuz var.Yani tutmazsa ikinci icin donmus embriyomuz kalmicak.Ayni kulfeti kaldiracak ne maddi nede manevi gucumde yok artik.20 yasindaki donorun yumurtalariyla bile 3 tane kaliteli embriyo olustu.Moralim cok bozuk ama yapcak bisey de yok

Benim ilk donasyonum bu inslh son olur cunku bugun itibariyle 1 adet 5.gun 2 adet 6.gun dondurulmus toplam 3 tane embriyomuz var.Yani tutmazsa ikinci icin donmus embriyomuz kalmicak.Ayni kulfeti kaldiracak ne maddi nede manevi gucumde yok artik.20 yasindaki donorun yumurtalariyla bile 3 tane kaliteli embriyo olustu.Moralim cok bozuk ama yapcak bisey de yok
Canim morelini bozma.. Insallah bebislerin sana tutunur.. Hayirlisiyla dünyaya gözlerini acarlar.. Bak morel cok mühim.. Güzel düsün ve yavrularina bu güzel düsüncelerine dahil et.. Onlarin hayalini kur, onlarla konus.. Bu dünyada onlari özlemle bekleyen bir annesi bir babasi oldugunu hissettir onlara.. Olacak Allahin izniyle.. Sen hangi merkezde transfer yaprirdin?

Merhaba canim insallah bebisleri kucagina alcaksin dualarimiz hepimiz icn durumunu cok iyi anliyorum bende 2 defa donor tup bebek yaptirdim ama sonuc malesef negatif donmuslarimda yoktu bana spermlerde sorun oldugu icin embriyo fazla olusmadi dediler 2 taneydi sozde sizinde fazla olmamis galiba embriyo size ne dedilerki canim ya merak ettim allahim yardim etsin bu yolda olan arkadaslarima seninde kucagin dolcak insallah

Canim morelini bozma.. Insallah bebislerin sana tutunur.. Hayirlisiyla dünyaya gözlerini acarlar.. Bak morel cok mühim.. Güzel düsün ve yavrularina bu güzel düsüncelerine dahil et.. Onlarin hayalini kur, onlarla konus.. Bu dünyada onlari özlemle bekleyen bir annesi bir babasi oldugunu hissettir onlara.. Olacak Allahin izniyle.. Sen hangi merkezde transfer yaprirdin?
Amin inslh.Benim transferim olmadi daha ayin 15 de kontrolum var dr o gun karar verecek transfer tarihine embriyolarimiz hazir 1 tane 5.gun 2 tane de 6. gun dondurulmus embriyolarimiz var.Ben kibris bahceci dr Zehra hnm

Merhaba canim insallah bebisleri kucagina alcaksin dualarimiz hepimiz icn durumunu cok iyi anliyorum bende 2 defa donor tup bebek yaptirdim ama sonuc malesef negatif donmuslarimda yoktu bana spermlerde sorun oldugu icin embriyo fazla olusmadi dediler 2 taneydi sozde sizinde fazla olmamis galiba embriyo size ne dedilerki canim ya merak ettim allahim yardim etsin bu yolda olan arkadaslarima seninde kucagin dolcak insallah
Amin inslh. Bize neden az olduguyla ilgili bir bilgi verilmedi
Esim spermle ilgili mi diye sormus boyle biseye bakilmadi denmis. Bilmiyorum ya girdik bu yola bir kere ne derlerse inanicaz .siz nerde denemistiniz hangi dr.?

Kızlar benim daha önce ikiz gebeliğim vardı malesef erken doğum oldu ikisini de kaybettim.şimdi tekrar denedim .tek embriyo istedim.bakalım salı günü sonuç ..dua edin

Adetin ikinci gunu basladim ilac kullanmaya
sağol .. ya öyle korkuyorum ki İrem Hanımla konuştum zaten adetlerim çok çok düzensiz rahim filmi ve bir sürü daha testten bahsediliyor .. içim hep olumsuz hep olumsuz.. herşeye ağlar oldum.. :(

Birde sizinle paylaşmak istedim.İş yerinde bir arkadaşım 47 yaşında 17 yaşında bir kızı var geçen Ekim Ayında menepoza girdi. İki gün önce karnım şiş bişey var diyip duruyor zar zor doktora gönderdik... 4,5 aylık hamile çıktı.

sağol .. ya öyle korkuyorum ki İrem Hanımla konuştum zaten adetlerim çok çok düzensiz rahim filmi ve bir sürü daha testten bahsediliyor .. içim hep olumsuz hep olumsuz.. herşeye ağlar oldum.. :KK43:
Moralini bozma ben her tedavi oncesi rahim filmi cektirdim tam 4 kez:-( bir histerekopi oldum bir suru de kan tahlilleri su an bile iki kolum mosmor gecen tahlil icin kan verdim.Bizimde kaderimiz buymus.

Birde sizinle paylaşmak istedim.İş yerinde bir arkadaşım 47 yaşında 17 yaşında bir kızı var geçen Ekim Ayında menepoza girdi. İki gün önce karnım şiş bişey var diyip duruyor zar zor doktora gönderdik... 4,5 aylık hamile çıktı.
Nerdeeee bizde oyle sans.. Arkadasin cok sansliymis.

Back
X