Nerdeeee bizde oyle sans.. Arkadasin cok sansliymis.
Çok haklısın..bebekken sağ yumurtalığım alınmıs tam 2 ayllıkken.26 yaşında menopoz derdine düştüm. Biz mi istedik böyle olmasını. Bir de eleştiriyorlar uzaktan öyle yok din, yok haram ..ne yapalım Allah bir dert verir ama kulum tedavi ol der bizin tedavimiz bu tüp bebek de yaptırdım ıkı kere sahsen olmuyor ne yapalım ..Rabbim herkese anneliği tatdırsın malesefki bazıları şanslı doğuyor hayatta..

Bizimki hemen bulunmuştu tüp bebek merkezi bize düşünmemiz için birkaç gün zaman tanımıştı biz donasyon yaptırma kararımızı daha merkeze açıklamadan onlar bizi arayıp bizim özelliklerimize uyan üç tane donasyon bulduklarını söylediler watsaptan donasyonların bilgilerini gönderdiler bizde içinden bize en uygun olacağını düşündüğümüz donasyonu hemen seçmiştik
Bahçecide web sitesine online donör araması var ordanda seçiyorsunuz bildiğim kadarıyla dün gece ben bayağı baktım

Bende Zehra hanımla bugün telefonda görüşeceğim.Yumurta donasyonu için Ekim gibi düşünüyorum özelden detayları konuşabilirmiyiz Sevinnc74
Hayirli olsun tedavin.benim cumartesi gunu transferim olacak ama pek umitli degilim.dondurulmus 3 tane embriyomuz var kaliteli oldugu soyleniyor ama ben biraz arastirdim o kadar da kaliteli degillermis hersey bir kandirmaca mi para mi hersey diye dusunmeden edemiyorum.inslh ben yanilirim hayirlisi artik.

Hayirli olsun tedavin.benim cumartesi gunu transferim olacak ama pek umitli degilim.dondurulmus 3 tane embriyomuz var kaliteli oldugu soyleniyor ama ben biraz arastirdim o kadar da kaliteli degillermis hersey bir kandirmaca mi para mi hersey diye dusunmeden edemiyorum.inslh ben yanilirim hayirlisi artik.

Ne oldu arkadaşım neden şüphe duydun ??

Herşeyi düşünüyoruz maddi manevi sıkıntılı bir süreç Allah yardımcımız olsun...

Ne oldu arkadaşımhe duy

dun ??[/QUOT
On iki gun sonra haklimiyim degilmiyim ona gore yazarim arkadaslar ama sonuc %90 negatif olacak bence onlara kalsa cok kaliteliymis embriyolarimiz topu topu 3 embriyo iyi ki 20 yasindaymis donorumuz allah muhafaza 25 olsaymis hic embriyomuz olmayacakmis

Sevinnnc umutsuz olma arkadaşım, inşallah her şey güzel olacak, dualarım seninle..Nasılsın, transferin nasıl geçti? Kedini çok yorma, çok dinleme stress yapma canım..Oylanacak birşeyler bulmak iyi oluyor..Hadi bakalım 2. Kırmızı çizgiyi göreceksin insallahHoppa

Sevinnnc umutsuz olma arkadaşım, inşallah her şey güzel olacak, dualarım seninle..Nasılsın, transferin nasıl geçti? Kedini çok yorma, çok dinleme stress yapma canım..Oylanacak birşeyler bulmak iyi oluyor..Hadi bakalım 2. Kırmızı çizgiyi göreceksin insallahHoppa
Tskr ederim.Transferimi dun oldum su ana kadar hicbir belirti yok ne kasik agrisi ne gogus hassasiyeti hicbir sey yok

Transferim de bir sorun yasamadim hersey cok iyi dendi.3 embriyonun 2 si verildi digerinin gelisimine bakip dondurulup dondurulmayacagina karar verip haber vericez dendi bugun de pazar 3.ye ne oldu bilmiyoruz

Tskr ederim.Transferimi dun oldum su ana kadar hicbir belirti yok ne kasik agrisi ne gogus hassasiyeti hicbir sey yok

Transferim de bir sorun yasamadim hersey cok iyi dendi.3 embriyonun 2 si verildi digerinin gelisimine bakip dondurulup dondurulmayacagina karar verip haber vericez dendi bugun de pazar 3.ye ne oldu bilmiyoruz

Belirti için erken daha, hem her gebelikte belirtide olmuyor canım.
.Yaşadığın olumsuzluklar uzucu gerçekten, bir açıklama yaptılarmi, spermdenmi kaynaklanıyor acaba? Birde kalan embriyonu onlar aramasada sen sorsaydın keşke..Bir tane bir tanedir..
Canim sen olumsuz olmamaya gayret et derim...stress yanlış bilmiyorsam bazı hormonları tetikliyor ve sonucu olumsuz etkiliyormus, o yüzden kendini rahatlatmaya çalış...İnşallah her şey güzel olacak...

Dun esim arayip sordu 3. Embriyomuz tekrar dondurulcak kalitede olmadigi icin dondurmadik demisler.Simdiye kadar rahimde veya spermde problem oldugu soylenmedi hep iyi sorun yok dendi.Ama donasyonda niye bu kadar az ve kalitesiz embriyo olustu anlamiyorum bu yasimda benden besinci gune giden 4 embriyo olmustu 2 tane verilmisti biri tutmustu fakat 8 haftalik kalbi durmustu.umutsuz olmayi ben de istemiyorum ama en ufak bir belirti bile yok daha once bir cok gebelik gecirdim her birinde bir cok belirtim olmustu hatta test yaptirmadan once hamile oldugumu soyledigim olmustu ve dogru cikmisti.Simdi de yok biliyorum stres yaptigim icin de demiyorum bastan belliydi zaten o kalitede embriyolar dondur cozdur transfer et tutmasini bekle.

Çok haklısın , benimde bu yas da 5. Güne giden 3-4 embriyom oluyordu..Gerçi hiç biri tutunamadi ama yine daha umut vericiydi..Budurum labratuarmi iyi değil diye düşündürüyor insanı..Halbuki klinigin istanbul şubesi iyi.Bende yavaş yavaş burdan vazgeçmeye başladım senin yaşadıklarından sonra, bakalım..
Güzel hikayeler okuyoruz, sürprizler hep vardır, inşallah seninkide öyle olur canım..

Çok haklısın , benimde bu yas da 5. Güne giden 3-4 embriyom oluyordu..Gerçi hiç biri tutunamadi ama yine daha umut vericiydi..Budurum labratuarmi iyi değil diye düşündürüyor insanı..Halbuki klinigin istanbul şubesi iyi.Bende yavaş yavaş burdan vazgeçmeye başladım senin yaşadıklarından sonra, bakalım..
Güzel hikayeler okuyoruz, sürprizler hep vardır, inşallah seninkide öyle olur canım..[/QU
Tesekkurler cnm.Benim icin bir supriz olmicak..Sunu cok iyi biliyorum eger spermde cok buyuk sorunlar yoksa ki esimin yok kac kerede spermiyogram yaptirdik temiz cikti.Yumurta kaliteliyse embriyo da kaliteli oluyor bu kesin birsey.Hep yasimdan dolayi kendimi sucladim genc bir yumurtayla kesin olur gozuyle bakiyodum.Dr kalsa transfer oncesi kontrolumde verelim 5.gun embriyosunu gebe kalsin dogursun demisti .Ne sevinmistim.cok merak ediyorum 5.gun embriyolarin kalitesine bakmismiydi acaba yoksa asistaninin 5.gun 1 adet 6.gun 2 adet embriyosu var demesine goremi hareket ediyor?

Belirti icin erken deniliyor ama bazi dr makalelerini okudum tup bebekte transfer sonrasi bazi belirtiler olurmus goguste hassasiyet, artan akinti,
Bel agrisi,kasik agrisi,lekenme bunlar basarili olundugu anlamina gelirmis ben de hicbiri yok sadece progestan ignenin etkisi olan halsizlik var hepsi bu.Kibris konusuna gelince evet bence de orada biseyler donuyor biz garibanlara umut olmadiklari kesin kimlere dortdortluk hizmet veriyorlar merak ediyorum.

arkadaşlar berk angün'ü hiç araştırdınız mı? kıbrıs dünya tüp bebek merkezi. benim tr.doktorumun bastıra bastıra söylediği tek şey: berk angün ''dürüsttür''..ben oraya gitmeni tavsiye ediyorum dedi. bu sözlerden ne çıkarırsanız çıkarın.ben böylelikle hazırlıklarıma başladım istanbul'da.. berk bey'e karar verdim. allah hepimizin yardımcısı olsun. maddi manevi çok zor süreçler.. kim bilir bilmediğimiz neler dönüyor arkadaşlar. yani haklısınız.

o bahçeci tüp bebek merkezi yumurtalarımı almak için narkoz verdi. uyandığımda ise erbil yağmur elimi tutmuş üzgün bir suratla yumurtaların erken çatlamış,kanala girmiş dedi. erken çatladığımı bildiği halde çatlama iğnesini fazla verdi. bile bile. 10 bin liram gitti. 4 tüp bebeğim tutmamış bir de aşılama yaptı orada neymiş belki tutarmış.MUCİZE olabilirmiş.bir daha deneriz tutacak bu sefer diyor pişkince..allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi, bu günlerde geçecek elbet.

Back
X