Daha once iki tup bebek tedavimi yapan dr a biz donasyon deneyelim dedik o kolay menapoza girincede yaptirirsin yumurtan varken denemeye devam et demisti ben dinlemedim gittim bahceciye.Su an gercekten pismanim.

Senin 10 bin liran gitmis benim 20 bin liram gitti kibris bahceci de gittik cope attik geldik.
Senin 10 bin liran gitmis benim 20 bin liram gitti kibris bahceci de gittik cope attik geldik.
günaydın arkadaşlar..
cumartesi kendi dr.uma gidicem kontrol için. tamam derse kıbrıs yolcusuyuz. fakat donör hakkında hiç bilgi verilmedi ya da seçim hakkı. sadece fotoğraf istemişlerdi yolladım. nasıl ilerliyor bu işler.. eşim ve benim kafalar karmakarışık

günaydın arkadaşlar..
cumartesi kendi dr.uma gidicem kontrol için. tamam derse kıbrıs yolcusuyuz. fakat donör hakkında hiç bilgi verilmedi ya da seçim hakkı. sadece fotoğraf istemişlerdi yolladım. nasıl ilerliyor bu işler.. eşim ve benim kafalar karmakarışık
canım sen de bahçeciye gidiyordun galiba senin fotoğrafın ve kan grubuna istediğin özelliklerine göre eşleme yapıyorlar sibel hanım vardı ben gttigimde onunla konusuyrdum ben hep whatsapptan yazıştım sende öyle yap canım heen dönüyo zatn

bu arada yazılanları gördüm cokta üzüldüm bende bahceciye gttim simdi de hamileyim bi merkezi karalamak bu kadar kolay olmamalı bence cünkü orda tedavi olan hastalar var ve bu tarz yorumlar hastaların psikolojisini bozmaktan baska bisey yapmıyo diger merkezlere gitmedim kalitesini bilemm ama doktorum murat beydende merkezdende cok memnun kaldım sayelernde annelik duygusunu yasayacapım benm büyük minnettarlıgım var onlara

bu arada yazılanları gördüm cokta üzüldüm bende bahceciye gttim simdi de hamileyim bi merkezi karalamak bu kadar kolay olmamalı bence cünkü orda tedavi olan hastalar var ve bu tarz yorumlar hastaların psikolojisini bozmaktan baska bisey yapmıyo diger merkezlere gitmedim kalitesini bilemm ama doktorum murat beydende merkezdende cok memnun kaldım sayelernde annelik duygusunu yasayacapım benm büyük minnettarlıgım var onlara
Aynen öyle bunlardan biride benim Ekim gibi donasyon düşünüyorum ama kafamı iyice karıştırdılar ne düşüneceğimi napacağımı bilemiyorum ; çok zor karar Allah yardımcımız olsun

Ben de sizin gibi çok üzüldüm , allak bullak oldum... zaten kararsızlıklar gel- gitler bir sürü travma.. bir de yazılanları okuyunca ...

Aynen öyle bunlardan biride benim Ekim gibi donasyon düşünüyorum ama kafamı iyice karıştırdılar ne düşüneceğimi napacağımı bilemiyorum ; çok zor karar Allah yardımcımız olsun
ben de ekim gibi düşünüyordum ama yazılanlar beni gerçekten dağıttı

Kizlar boyle yorumlara kulaklarini tikayacaksiniz cunku en onemlisi siz merkezle ilgili ne hissediyorsunuz benm doktorumda merkezimde icime sinmisti simdi de hamileyim

Bende cok okudum arastirdim herkes gitigi merkezi ovuyor ki cok normal nerden hamile kaldiysan en iyisi orasi ama bence bu fikirde yanlis bence ara merkezi konus doktorla konus icine sinmezse gitmezin ama burdaki yorumlara gore karar verme sen ne hissediyorsan oyle yap

Ben 2 senedir bu forumda hekesin yasadiklarini zaman zaman kendi duygularimi yazdim.Olumlu yazilarida gordum olumsuzlari da.Ben de simdi yasadiklarimi anlattim herkes kendi kararini vermekte ozgurdur.Her zaman iyi hos seyler yasanmiyor bunlar dile getirilince nedense birileri savunmaya geciyor benim yasadigimi sen yasadin mi ki onu karaliyosun bunu karaliyorsun diyorsun.Sen memnunmussun ya memnuniyetini yaz ben memnun kalmadim onu yazdim niye rahatsiz oluyorsun.Ben de merkez secimi yaparken olumsuzluklardan kafam dagiliyor ama kararimi verdim gittim simdi tam dagildim.

Ewet kizlar benim gibi yorum yapanlara kulak tikayin merkezleri parlatanlarin yorumlarini okuyun gercekten caresizce merkez arayanlara tek sozum Allah yardimciniz olsun.

canım sen de bahçeciye gidiyordun galiba senin fotoğrafın ve kan grubuna istediğin özelliklerine göre eşleme yapıyorlar sibel hanım vardı ben gttigimde onunla konusuyrdum ben hep whatsapptan yazıştım sende öyle yap canım heen dönüyo zatn
ben tüp bebek denememi bahçeci de fulya yaptım. şimdi donasyon için kıbrıs dünya tüp bebeğe başladım. rahmim hazırlanıyor haftaya kıbrısa gideceğim sanırım.

neşeli merhaba..
ben sevinç'in söylediklerine kesinlikle katılıyorum. ben erbil beye'e gittim,kesin hamile kalırsın dedi,narkozdan çıktığımda erken çatlama olmuş dedi bana. zahmet edip işleme almadan bir ultrasyonda bile bakmadı, yumurtalarım ne durumda diye. ikinci denememi mustafa bahçeci de yapayım dedim. bana senin olmaz donasyon yap dedi ve yolladı. aynı merkez de biri tutar diyor diğeri tutmaz diyip yolluyor. sebebini söyleyeyim. aynı merkezde bile olsa dr değişimine bozuldular.
herkes kendi hikayesinden sorumludur. sen güzel şeyler yaz.. seni de okuyalım. ben o merkezde kötü bir tecrube yaşadım.bunu sizlerle paylaşmak istedim. sakın gitmeyin de demedim.giden gider banane.. ayrıca orada hep kötü tecrubeler de yaşanmıyor ki.. senin yaşadığın gibi güzel şeyler de oluyor tabi..
kimse kimsenin avukatlığını yapmasın lütfen. bizler burada olumlu-olumsuz tecrubelerimizi anlatıyoruz..
allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah arkadaşım...
sen de bizler için de ki; allah onlara da nasip etsin inşallah..

Allah yardimcin olsun umarim basarili olursunuz umarim dogru merkezi bulmussunuzdur bunu tum kalbimle diliyorum.
Zaten sıkıntıda burda ilk deneyim yaşayacaklar için yani benim gibiler için kendi adıma konuşayım hep araştırma içindeyim forumlarda farklı merkezler için de aynı şeyler var kimi memnun kimi değil. diyorum ya gerçekten zor merkezlerle görüşüyorum kimse ayranım ekşi demez tabiiki hepsi birbirini karalıyor onlar yeni biz eskiyiz diyor başarı oranlarını hep
yüksek gösteriyorlar merhametsiz ve bizi para kaynağı olarak gören herkesin Allah cezasını versin.Rabbim dileyen herkese tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin ...

Hic forumlarda merkez arama arkadasim ilk aklina yatan yere git benim gibi yapma ben tam 2 sene bu forumlarda arastirdim yok o burasi iyi demis heh tamam burasi diyorum yok oburu burasi daha iyi demis haydiii o tarafa dondum o yana don bu yana don iste boyle oldum ilk gittigim dr dinleseydim keske hic donasyona bulasmasaydim

Meger 3 deneme icin %85 sans veriliyormus bir deneme 20 bine patladi uc deneme eder 60 bin haydi gecmis olsun.

Benim uzuldugum onca para veriyosun onca emek stres benim yumurtalarim bile donorunkinden daha iyi cikiyor ya dusundukce deliriyorum.Kimse de suc bulmuyorum kendi salakligima kiziyorum.

Back
X