Biliyormusunuz tek yumurtasi olan kadinlar inatla deniyor kimisi bebegine kavusuyor kaderime razi gelmedim kolayciliga kactim aldim boyumun olcusunu bundan sonra donasyon monasyon kesinlikle dusunmuyorum kimdir yasi kas kesin biliyozmu hayir bu devirde babana bile guvenme diyen insanlariz gidip tek bir sozle bayiliyoruz paralari.Allah nasip etmisse olur hic degilse gercekten benim kendi yumurtam iyi de olsa kotu de olsa benim yurtam diye biliyorum.20 yasinda deniliyor ne malum benim jeton dustu de biraz gec dustu.Arkadaslar kendi yumurtaniz varsa sonuna kadar deneyin.Yine de siz bilirsiniz

Ben de onceden olumsuz yazi gorunce kiziyordum ama yazmazdim kendi kendime onun basina geldi diye benimdemi gelecek derdim gozum kor olmus varsa bebek yoksa bebek simdi canim yandi cok iyi anliyorum insan kendi basina gelince daha net gormeye basliyor bazi seyleri

Valla donasyona karar vermekte merkez secmekte cok zor neyseki allah yüzüme güldü de gebe kaldım. Sayfadaki herkes duamda allak kapı kapı dolaştırmadan anne olmaya nasip etsin herkese

Merhaba kızlar ben aranıza yeni geldim bende yumurta donasyonu yaptırmak istiyorum 20.10 civarı Halil İbrahim Tekin bey içime siniyor gibi karar vermek ne zor yaaahu allah hepimizin yardımcısı olsun.

Merhaba lar .... Hit in yeni açılan merkezinde transfer yaptıran var mı ? Hastane ve personel nasıl birde yeni hastane tam olarak bulunduğu yeri söyleyebilir misiniz lütfen hanımlar

Kader 9146 merhaba transfer adet in kaçınci günü eşin ne zaman sperm vermeye gidecek acaba climara verdiler mi sana

Arkadaslar dun bir kirginlikla kk uyeligimin iptalini istemistim bugun daha sakinim ve tekrar uyeligimi geri istedim ve geri dondum.Bu sabah gittim calistigim hastaneye kan verdim sonuc umdugum gibi cok cok dusuk cikti 7. gun 2.47 cok agladim saatlerce ama yapcak bisey de yok ben ve esim elimizden geleni yaptik nasip ilaclarima devam edicem yinede ve ayin 1 de tamamen kesinlesecek.Demek istedigim ofkemi hayal kirikligimi bi yerden cikarmak istedim suclu olarak merkezi sucladim nasip olmadiktan sonra hastanenin ne sucu var dimi.Onlarda az cok bi caba sarfettiler transfer sonrasi igne fitil wc kaldirmadilar surgu verdiler yapilabilecek herseyi yaptilar onca olumsuz sey yazdim arkadaslar etkilenmeyin lutfen umutsuzlugun verdigi ofkeyle kizginlikla yazdigim seylerdi ozur dilerim sizlerden Her merkezde negatif alanda var pozitif alanda %100 zaten yok.Belkide bugun sonucu gorunce saatlerce aglamam rahatlatti beni daha sakin kafayla dusunuyorum hersey kader kismet
.

Benim tekrar denemeyi tekrar bi olumsuzluk yasamayi bunyem kaldiramayacak gozukuyor psikolojim cok coktu tekrar ayni stresi yasamak istemiyorum

Arkadaslar dun bir kirginlikla kk uyeligimin iptalini istemistim bugun daha sakinim ve tekrar uyeligimi geri istedim ve geri dondum.Bu sabah gittim calistigim hastaneye kan verdim sonuc umdugum gibi cok cok dusuk cikti 7. gun 2.47 cok agladim saatlerce ama yapcak bisey de yok ben ve esim elimizden geleni yaptik nasip ilaclarima devam edicem yinede ve ayin 1 de tamamen kesinlesecek.Demek istedigim ofkemi hayal kirikligimi bi yerden cikarmak istedim suclu olarak merkezi sucladim nasip olmadiktan sonra hastanenin ne sucu var dimi.Onlarda az cok bi caba sarfettiler transfer sonrasi igne fitil wc kaldirmadilar surgu verdiler yapilabilecek herseyi yaptilar onca olumsuz sey yazdim arkadaslar etkilenmeyin lutfen umutsuzlugun verdigi ofkeyle kizginlikla yazdigim seylerdi ozur dilerim sizlerden Her merkezde negatif alanda var pozitif alanda %100 zaten yok.Belkide bugun sonucu gorunce saatlerce aglamam rahatlatti beni daha sakin kafayla dusunuyorum hersey kader kismet
.
Gecmis olsun canim.. Insallah tez zamanda yavruna kavusursun..

.
Canım umutsuzluğa kapılma Rabbim bu kadar çabanızı görüyor elbet yuvanızı kucağınızı bebeksiz koymaz.

Back
X