Kibris donasyon magduru olanlardanim malesef keske bu formu donasyona gitmeden önce daha cok incelesydim sanki bana inat o zamanlar okurken üyeler hep cok mutlu cogu gebeligi saglanmis bebeklerini kucagina almislardi. öyle olduguna inaniyorumda zaten neden olmasin hep olumsuz olcak degil ya. ama benim gibi birkac hasta böyle basindan gecenleri yazmis olsaydi, ki yazmistir ama benim kaderimmiydi neydi bana denk gelmemisti, pardon ya donasyona gittigimiz zama bir hasta hemde benim gittim klinikle ilgili basindan gecen olumsuzluklari yaziyor ben nasil kiziyorum kadina ama valla hakkini yemisim. klinigin görselligi güler yüzleri tatli dilleri bicir bicir halleriyle gözümüzü boyuyorlarmis meger. simdi hukuki bir hak talep edemiyoruz cünkü resmen basvuruda bulunmamiz gerekiyor kimse kendini aciga vermek istemiyor olay zaten bastan sona gizli ve onlar da bundan cok güzel faydalaniyorlar. Her halti yiyorlar kisisel hakkimiza giriyorlar malesef simdi burda dövünsen ne care Allah bize yapilan bu haksizligi kimsenin yanina kar birakmaz bu dünya degilse de öbür dünyada iki elim yakalarinda olacak eger ki ben veya bizler haksiz isek ki hic sanmiyorum o zaman boynum kildan ince ama yasadiklarimi diger hastalarin yasadiklari ile bagdastirinca gercekler gün gibi ortada hadi bize gecmis olsunnn.........