Merhaba,
Çok uzun bir yolculuğun sonunda biz oğlumla kavuştuk. Yaşadığım tüm olumsuzluklar bir anda silindi, kucağıma koydukları an sanki onca zorluğu yaşayan ben değildim.
Kime benziyor diye düşünmedim , ama görenler babasına ve dayısına benzetiyor, öyle güzel ki... bence kimseye benzemese de olur:)
Doğumda hepinize dua ettim, tutar dediler,
Hepinize umut olsun istedim, bu mutluluğu hepiniz yaşayın dilerim.
Bu yolculuk zor ama , vazgeçmeyin.....
Hayırlı olsun allah sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah :)
Duaların için allah razı olsun

arkadaşlar günaydın.. estrofem kullanıp da regli olan var mı? ben iki aydır her kullanmadan sonra kanamam oldu. 2 aydır tedavim bu yüzden ertelendi. böyle bir şey yaşayan oldu mu? hiç. doktorunuz ne gibi değişiklikler yaptı. ayrıca yumurta donasyonu yaptıran arkadaşlar nasıl bir tedavi görüyorsunuz. nelere dikkat ediyorsunuz? yiyecek-içecek-bitkisel olarak takviye aldınız mı?. herhangi bir vitamin kullandınız mı? yazarsanız sevinirim. özellikle olumlu sonuç alan arkadaşlar lütfen sayfayı terketmeyin!!! bizleri de aydınlatın lütfen.

arkadaşlar günaydın.. estrofem kullanıp da regli olan var mı? ben iki aydır her kullanmadan sonra kanamam oldu. 2 aydır tedavim bu yüzden ertelendi. böyle bir şey yaşayan oldu mu? hiç. doktorunuz ne gibi değişiklikler yaptı. ayrıca yumurta donasyonu yaptıran arkadaşlar nasıl bir tedavi görüyorsunuz. nelere dikkat ediyorsunuz? yiyecek-içecek-bitkisel olarak takviye aldınız mı?. herhangi bir vitamin kullandınız mı? yazarsanız sevinirim. özellikle olumlu sonuç alan arkadaşlar lütfen sayfayı terketmeyin!!! bizleri de aydınlatın lütfen.
ilaç miktarınız az geliyordur normalde estrofem kullanırken kanama olmamalı Dr konuşun miktarı arttırsın

Merhaba,
Çok uzun bir yolculuğun sonunda biz oğlumla kavuştuk. Yaşadığım tüm olumsuzluklar bir anda silindi, kucağıma koydukları an sanki onca zorluğu yaşayan ben değildim.
Kime benziyor diye düşünmedim , ama görenler babasına ve dayısına benzetiyor, öyle güzel ki... bence kimseye benzemese de olur:)
Gule güle sağlıkla büyütün. .....

Hem sperm hem yumurta donasyonu birlikte olmak isteyenler neden yuvadan çocuk almak istemiyorsunuz.Annelik illa içinde hissetmek, doğurmak değildir bence.Zaten başkasının spermi ve yumurtası ile olcak bebek yuvada ki çocukların suçu ne onlar anne baba özlemi içinde her gelene anne diyorlar aile özlemi çekiyorlar.Tabi herkesin kendi tercihi benim imkanlarım yerinde olsa,kendi çocuğum bile olsa kimsesiz bir çocuk almak isterdim.

Hem sperm hem yumurta donasyonu birlikte olmak isteyenler neden yuvadan çocuk almak istemiyorsunuz.Annelik illa içinde hissetmek, doğurmak değildir bence.Zaten başkasının spermi ve yumurtası ile olcak bebek yuvada ki çocukların suçu ne onlar anne baba özlemi içinde her gelene anne diyorlar aile özlemi çekiyorlar.Tabi herkesin kendi tercihi benim imkanlarım yerinde olsa,kendi çocuğum bile olsa kimsesiz bir çocuk almak isterdim.
Mesela ben 5 kez denedim ve sonuç olumsuz ve koruyucu anne oldum 10 yaşında bir kızım var dünya tatlısı. .....ama yinede yaşım genç olsa cabalardim.......

Merhaba,
Canım çok sevindim hayırlı olsun.Darısı bizlere inşallah

Merhaba hanimlar hepimiz kibrisa gittik donasyon icin hepimiz ayri ayri yerlere gittik veya ayni yere gittik benim kafama takildi bize uyguladiklari islem icin fis vermediler alan varmi acaba kizlar aranizda

Merhaba

Evet fis fatura vermiyorlar. Tamamen kayit disi calisiyorlar.

Kibristaki Vergi Dairesinin cok duzenli teftis yaptigini zannnetmiyorum.

Ben bankadan havale yaptirdigim halde fatura duzenlemediler.

O nedenle 40 yasin uzerinde kimi gorurlerse Kibrisa gonderiyorlar.

arkadaşlar merhaba..
ben daha önce de yazmıştım. regli 2. gününde başladığım estromem kullanımında (günde 4 adet) 10 gün sonrası gibi tekrar regli olmuştum. drum kendi yumurtamla rahimi kalın tutmak için femera diye bir ilaç verdi. şimdi onu kullanıyorum. donasyon döneminde rahim kalınlığıyla ilgili sorun yaşayan var mı? nasıl bir tedavi uygulandı size. estrofemsiz nasıl kalınlaşır rahim. kafam çok karıştı. rahim kalınlığı yüzünden tutmayacak diye çok korkuyorum. tavsiyelerinize ihtiyacım var.

bu ay donasyon yaptıran kimse yok mu?. kimse tedavisini ve süreçlerini paylaşmıyor. yazalım arkadaşlar. birbirimize destek olalım. özellikle pozitifi tutturan arkadaşlar sayfayı terketmeyin lütfen. bizlere yol gösterin. yoldaş olun lütfen.

Merhaba arkadaşlar, donasyonda çoğunlukla kıbrıs tercih ediliyor sanırım. Batum ve tifliste de klinikler varmış. Bu kliniklerle ilgili bilgi sahibi olan var mı ? Başarı oranları nedir acaba ?

bu ay donasyon yaptıran kimse yok mu?. kimse tedavisini ve süreçlerini paylaşmıyor. yazalım arkadaşlar. birbirimize destek olalım. özellikle pozitifi tutturan arkadaşlar sayfayı terketmeyin lütfen. bizlere yol gösterin. yoldaş olun lütfen.

Merhabalaar kızlar
Ben şuan istanbula geldim estrifam ile rahim hazırlığım yapılıyor. Önümüzdeki günlerde kıbrısa gidiyoruz donasyon için

Ben yaptırdım cnm Firdevs hnm da 2 haftalık hamişim yumurta donasyonu oldu kesinlikle tavsiye ederim çok profesyonel bir ekip hastane çok güzel

Ben cumartesi kıbrısa gidiyorum pazar günü inşallah transferim olacak.
Rahim kalınlığımı ölçtürdüm bugün 11,4 imiş
Doktorum gayet iyi dedi estrifam folbiol ve kan sıvılaştırıcıya devam ediyorum.

Rahim kalınlıgın gayet iyi maşallah hayırlı sonuçlanır inşallah

Hadi hayırlısı olsun cnm kap bebişini gel eli boş dönen olmuyo Firdevs'ten

Back
X