İnşallah kardeşim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.. hayırlısıylaHadi hayırlısı olsun cnm kap bebişini gel eli boş dönen olmuyo Firdevs'ten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kardeşim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.. hayırlısıylaHadi hayırlısı olsun cnm kap bebişini gel eli boş dönen olmuyo Firdevs'ten
Berk angun hakkinda bilgisi tecrubesi olan var mi
kan pıhtılaşması iğnelerini neden transfer öncesi verdi doktorunuz. ben de kullanmak istiyorum ama tranferle başlamak istiyorum. estrofemle iki aydır kanama yaşadım. femara diye bir ilaca başladım.nasıl olacak bilmiyorum.cuma kontrolum var buradaki doktorumda.Ben cumartesi kıbrısa gidiyorum pazar günü inşallah transferim olacak.
Rahim kalınlığımı ölçtürdüm bugün 11,4 imiş
Doktorum gayet iyi dedi estrifam folbiol ve kan sıvılaştırıcıya devam ediyorum.
ben gideceğim berk angün'e.. istanbuldaki doktor tavsiyesiyle seçtim onu. başarılı bir doktor diyorlar deneyip göreceğiz. ama bir türlü rahim kalınlaşmadı benim de. cok canım sıkıldı.. tüm hevesimi kaybettim diyebilirim.siz gidecekmisiniz berk beye.. duyumlarınız neler???Berk angun hakkinda bilgisi tecrubesi olan var mi
rahim kalınlaşmadığı için başlayamadım hala.. tek sorunum rahim kalınlığı. yoksa donörüm bile hazırdı. ben de berk bey'le telefonda konuştum. buradaki tedavimi bekliyorlar.Bizzat kendisiyle gorustum iyi bir doktora benzio ben seneye yaptiracagim siz tedaviye basladinz mi
Hayırlı olsun Rabbim yar ve yardımcınız olsunGünaydın hanımlar ben şuan atatürk havalimanında simit sarayında oturuyorum kıbrısa yolculuğum bugün inşallah.
Yarın eşim sperm verecek ondan sonraki adımlarımı izlenşmlerimi ben buraya yazacağım internet buldukca. :*
Hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlar alırsınGünaydın hanımlar ben şuan atatürk havalimanında simit sarayında oturuyorum kıbrısa yolculuğum bugün inşallah.
Yarın eşim sperm verecek ondan sonraki adımlarımı izlenşmlerimi ben buraya yazacağım internet buldukca. :*
Hadi kap gel bebişleri cnmGünaydın hanımlar ben şuan atatürk havalimanında simit sarayında oturuyorum kıbrısa yolculuğum bugün inşallah.
Hayırlısı olsun guzel haberlerle inşallahGünaydın hanımlar ben şuan atatürk havalimanında simit sarayında oturuyorum kıbrısa yolculuğum bugün inşallah.
Nasıl böyle bir kanıya vardınız nasıl bi araştırma yaptınız ve sonuçları neydi bizimlede paylaşır mısınmerhaba 4 yıl önce yaptırdım araştırmasını da yaptırdım sadece para tuzağı yaptırmayın yani
fizik tedavi yöntemiyle rahimin kalınlaşmayacağını öğrendim ben 10 senedir tedavi görüyorum öyle olsaydı herkes bu yöntemi kullanmazmıydıNasıl böyle bir kanıya vardınız nasıl bi araştırma yaptınız ve sonuçları neydi bizimlede paylaşır mısın
Onu bende yaptırdım sanırım aynı doktora gitmişiz bunu yaptıran sadece o kişiyi duymuştum çünkü aynen o konuda haklisiniz banada çok mantıklı gelmemisti fizik tedavi ama insan o an çaresiz ne deseler onu yaptık yapmasaydik sonradan yapmadım da o yüzden olmadı pişmanlığını yaşamak vardı.Başka bisey varmı arastirdiklarindafizik tedavi yöntemiyle rahimin kalınlaşmayacağını öğrendim ben 10 senedir tedavi görüyorum öyle olsaydı herkes bu yöntemi kullanmazmıydı