- 6 Haziran 2016
- 122
- 83
- 13
inşallah her şey yolunda gider canım dualarımız seninle.Selam Kızlar
Kısmetse yarın donasyon için Kıbrısta olacağım döndüğümde tüm yaşadıklarımı detaylı anlatırım.
Lütfen dua edin ben sizler için edeceğim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah her şey yolunda gider canım dualarımız seninle.Selam Kızlar
Kısmetse yarın donasyon için Kıbrısta olacağım döndüğümde tüm yaşadıklarımı detaylı anlatırım.
Lütfen dua edin ben sizler için edeceğim![]()
Hayirlisi olsun insallah. Benim de 14 de sabirsizlikla bekliyoruz :)Kızlar dün gece döndüm şükürler olsun herşey güzel geçti 3 embriyo kondu 17 Kasım beta hcg bakılacak Rabbim inşallah bebiş lerim tutunur detayları yarın yazicam hepinize dua ettim Rabbim isteyen herkese versin ...
Hayırlı olsun canım Allah gönlünün muradını versin inşallahKızlar dün gece döndüm şükürler olsun herşey güzel geçti 3 embriyo kondu 17 Kasım beta hcg bakılacak Rabbim inşallah bebiş lerim tutunur detayları yarın yazicam hepinize dua ettim Rabbim isteyen herkese versin ...
Ayy canım hayırlısı inşallah şikayetlerin yada belirtilerin varmı nasıl hissediyorsun kendini ????Hayirlisi olsun insallah. Benim de 14 de sabirsizlikla bekliyoruz :)
Papatya hayırlı olsun. Nerde yaptırdın? Kaca malolduHayırlı olsun canım Allah gönlünün muradını versin inşallah
AMİNNN CANIM HEPİMİZİN İNŞALLAHHayırlı olsun canım Allah gönlünün muradını versin inşallah
Malesef hic belirtim yok. Ona uzuluyorum.Ayy canım hayırlısı inşallah şikayetlerin yada belirtilerin varmı nasıl hissediyorsun kendini ????
canım Dr ismi vermek yasak ama tedavi için 5000 euro konaklama ve uçak bileti ve ilaçlar hepsini ben karşıladımPapatya hayırlı olsun. Nerde yaptırdın? Kaca maloldu
hiç üzülme benim de hiç belirtim yoktu zaten belirtiler 6 7 haftalık olunca başlıyor .Malesef hic belirtim yok. Ona uzuluyorum.
hiç üzülme benim de hiç belirtim yoktu zaten belirtiler 6 7 haftalık olunca başlıyor .
Doktorumda aynı şeyi söyledi hemen belirti vermez dedi..En az 4 haftalık olunca tepkimeler başlar diyorMalesef hic belirtim yok. Ona uzuluyorum.
Bende şu an acaip bir gaz oluştu mide bağırsak hepsi çalışmıyor sanki çatlayacağımDoktorumda aynı şeyi söyledi hemen belirti vermez dedi..En az 4 haftalık olunca tepkimeler başlar diyor
Özelden bilgi verir misiniz bana. ?canım Dr ismi vermek yasak ama tedavi için 5000 euro konaklama ve uçak bileti ve ilaçlar hepsini ben karşıladım
VC ye çıkmak ve gaz şikayetini hafifletmek için Dr um duphalac şurup verdi bitkiseldir ve lütfen kullanın kabızlık olmak ve şişkinlik tehlikeli karın içi basınç arttığı için rahim de etkileniyor.Kızlar transfer sonrası sizde de şişkinlik oluştu mu ?
Dün doktorum kullan dedi ama açıkcası biraz korktum kullanmak içinVC ye çıkmak ve gaz şikayetini hafifletmek için Dr um duphalac şurup verdi bitkiseldir ve lütfen kullanın kabızlık olmak ve şişkinlik tehlikeli karın içi basınç arttığı için rahim de etkileniyor.