- 23 Şubat 2017
- 5
- 8
- 16
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangı hastane fıyatı bu zehra hanım ın mı fıyatı5
Hastane 5000 euro birde 1000 gider otel ve
Ay ne guzel bende normalde20 martta.olucakdim transfer.ama durum boyle olunca.nisan ilk haftasi.nerde otel ayarladiniz? Bende durum böyle olunca bugün ilaçları kestim.bugünde histereskopi için gün aldım.Haftaya cuma.Bende 20 martta turkiyede olucam.Allah yardımcın olsun bence de ertele ,
Bende Zehra Hn da karar kıldım 11 mart transfer günüm şu an ilaç tedavisi görüyorum
Sağlık ocağında yaptırmıştım ilk hamile kaldığımdaHBsAg, Anti HCV, Anti HIV, VDRL kızlar bu kan testlerı devlet hastanesınde oluyormu ve hangı bölume yaptırmamız gerek acıl cevap verebılırmısınız
donasyonlamı olmustu canım ılk gebelıgınız hangı hastanede yaptrmıstınızSağlık ocağında yaptırmıştım ilk hamile kaldığımda
Normal yolla kalmıştım, herhangi bir tedavi olmadan . Ama düşükle sonuçlandı. Bir daha da kalamadım zatendonasyonlamı olmustu canım ılk gebelıgınız hangı hastanede yaptrmıstınız
it İstanbul da on gorusmede istiyor kar
ıns hapımız bı gun bebeklerımıze kavusuruzNormal yolla kalmıştım, herhangi bir tedavi olmadan . Ama düşükle sonuçlandı. Bir daha da kalamadım zaten
Evet bahcecihangı hastane fıyatı bu zehra hanım ın mı fıyatı
İnşallah amin inşallah.ıns hapımız bı gun bebeklerımıze kavusuruz
evet devlet hastanesi yapıyor ben bütün testlerimi devlette yaptırmıştım.Rahim filmi hariç.HBsAg, Anti HCV, Anti HIV, VDRL kızlar bu kan testlerı devlet hastanesınde oluyormu ve hangı bölume yaptırmamız gerek acıl cevap verebılırmısınız
Güzel Otel iki sefer orda kaldim birinci de 5 gün ikincide 2 gün hayırlısı olsun.Evolve park
Artık hayırlısı ..
Hangi merkezde yaptırdınız tedavinizi, Allah kucağınıza almayı nasip etsinGüzel Otel iki sefer orda kaldim birinci de 5 gün ikincide 2 gün hayırlısı olsun.
amin canım Dr ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama evolve Otel ile anlaşmaliydı gittiğim klinik.2.ci transferimde hamile kaldım o yüzden iki defa konakladım otelde temiz personeli güler yüzlü anlayışlı insanlar.Hangi merkezde yaptırdınız tedavinizi, Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Canim ya iki kere aynı merkeze mi gittin?merkez soyleyebilirsin sakıncası yok.Benim iki kere vericem paran yok ya gene korku bastı.evet devlet hastanesi yapıyor ben bütün testlerimi devlette yaptırmıştım.Rahim filmi hariç.
hit te yaptırdım ben ama sıkıntı bende de vardı rahim kalınlıgım yükseliyor daha sonra düşüyordu temmuz ve ağustosta ara vermeden gittim .Bende sizin gibi düşünüyordum borç aldım gittim tama bu yüzden hit i seçtim ikinciye yüklü verecek param yoktu en makul ikinci transfer ucretini isteyen sadece oydu ilki için 5000 ikinci için 1000 euro aldı .söylemek istemedim şimdi bazı arkadaşlar reklam yaptımı düşünebilir diye ama daha önceki verdiğim cevaplara ve profilime girip yaptığım yorumlara baktığınızda gerçek kişi olduğumu anlarsınız.Bundan 7 sene önce yine Kıbrıs'ta başka merkeze gittim olmadı aslına bakarsanız bu benim 3.donasyonum şükür şimdi hamileyim Rabbim sizlere de isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallah.Canim ya iki kere aynı merkeze mi gittin?merkez soyleyebilirsin sakıncası yok.Benim iki kere vericem paran yok ya gene korku bastı.